Още малко празненства, за да са всички на една! ЯНУАРИ - 31

• 29 641
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
  • София
ЧРД на Калина  Heart Eyes, Калин  Heart Eyes, Луиза  Heart Eyes и Станислав  Heart Eyes! Да сте живи и здрави сладурковци! Желая ви много весели игри и щастливи дни! Hug
Зайке, почерпката е суууупер! Мерси! Hug А тортата е супер сладка, голяма калинка за малката Каринка! Искам и аз парче, запази ми и на мен едно! Praynig
Вал, ама ти си скрит талант! Бурни аплодисменти!  bouquet
Мелона, и аз съм като теб с чистенето, добре че идва една жена да ми помага, че иначе.... Blush
Белички Вико прави най-различни и то постоянно! ooooh! Най-редовно си изсипва на земята храната, счупи лайсната на вратата на спалнята, непрекъснато се пробва да бръкне в контактите, пуска-гаси нон стоп уредбата, всички кабели ги гризе като мишка, катери се по секции и маси, удря по телевизора с каквото му хрумне, яде от боклука и най му харесва да ми гризе ботушите и чехлите ooooh!. То детето така опознава света, ама на мен свят ми се завива... Crazy

Днес трябваше да излеземе за малко навън и после горещо съжалих, че съм го направила. Към 11 ч. по тротоарите горе-долу се ходеше, он като реших да пресека на пешеходна и се  хванах за главата. Едвам слязох от тротоара, но после качването беше мисия невъзможна. Та трябваше да вървя по пътя, а хвърчаха коли, ужас просто. Даже една бабичка ми се скара, къде съм го изкарала това дете!  Mr. Green

Бебеш,
браво че сте свалили Т, бързо да се оправя малката кукла Тея!  Hug
Ети
, бързо да се оправя и  Ивка-усмивка, дано да е от зъбките! Hug

# 376
bubi_barabata  bowuu За съжаление не успях да го снимам цял, той мъж ми добре закуси  Mr. Green То и аз де  Blush

Ние сме без гости заради бедствието. Но пък виж имаме 1 тон храна да наливаме  Mr. Green
Колата ни заседна 4 пъти днес, нямаме свещичка да духаме, татито тръгна пеш да дири  Crazy
Напра'о днеска ще се запомни  Crazy На Калин ще му е бурен живота   Sunglasses

Ети, Люба Спиди не могат да стигнат до нас  Laughing

kakche   Joy Мале като чета моят Калин е много кротък бе  Embarassed Ами той главно иска да си играем на нещо, крием се зад пердетата, возя го на триколката и после си играе сам с тавите например. Единственото по-така е, че миналата седмица ми изяде 3 копчета от джи си ема, но все пак аз му го дадох да си играе  Whistling

# 377
  • София
Привет!

Честит рожден ден на младежите Калин и Стаско! Честито и на госпожиците Калина и Луиза! Да са здрави и усмихнати!

Аз днес мислех да излизам, но съм недоспала и реших да си седя вкъщи и да си почивам. Дребното по тоя повод е кисело и е решило да ме довърши.

Зайке, тортето е супер! Какъв е пълнежът?

Вал, поздравления за прекрасната торта! Много ми харесва какви неща правиш!

Тути, това с купата със сняг е идея!

Пате, жестоко мече! Моята реве от шейната, събота мисля пак да я пробваме.

Аз не нося Тина на ръце, освен в изключителни случаи (като сме навън, като я нося от банята до стаята й и т.н.). Така съм я свикнала, по-добре е да се учи сама да се придвижва и добре се справя, къде пълзейки, къде хваната за ръчичка. И тя има мераци да отваря шкафове, разрешавам й само с един да го прави, защото вътре има безопасни неща, които лесно се прибират. Телевизорът е качен на стената, не го мисля и него.

Готвя като спи следобед. Вие какви засукани манджи сте заобсъждали, аз съм на една тривиална супа топчета. Чисти мъжът ми в петък след работа, за да ни е свободен уикендът.

Всички болнички да се оправят! И да излизат да се порадват на снега Simple Smile

# 378

Anabella  Hug Пълнеж: прасковен Peace

# 379
Тъй като сме на тема манджи да споделя: днес аз ще се изявявам в кухнята  Mr. Green Ще готвя кисело зеле с падпъдъчета.
Напоследък съм станала домакиня: чистя, готвя, от време на време тормозя голямата щерка да си оправя стаята  Laughing

Като ви чета излиза, че Кали е супер послушно дете. Тя наистина е много кротка. Доста време прекарва в столчето като си играе с нещо или гледа ТВ, сега е в кошарата си и си играе, по някое време и ще подремне. Ако и омръзне да се занимава самичка, чак тогава се размрънква.

# 380
  • София, Лагера
Хау!
Честит празник на днешните ни рожденици! Мамо Зайке, да нацелуваш много от мен Калинчо! Heart Eyes

Ей, днес голям ден! Навън е невероятно! Няма ни коли, ни хора! Цял ден търчах за документи - до банка, до НАП, до общината, до агенцията... и никъде нямаше кьорав човек... никой!!! За мен работеха институциите! Къде вляза едни такива мили и любезни чиновници!  Party ... Дори и в трамвая нямаше хора! Голям кеф! Simple Smile)))

Отивам да ви чета...

# 381
  • Велико Търново
Добре, че снегът ме затрупа на работа, че докато се смили да ме прибере някое такси, да попиша и аз в темата.

Първо, Честит рожден ден на адашите Калин и Калинка, на слънчевото Стаси и принцеска Луиза!Растете здрави, дечица! Радвайте вашите родители, и бъдете техен непрестанен повод за гордост!

Второ, На патерица, нека са живи и здрави милите дечица, на които не можах да честитя навреме, да имат прекрасно детство и да порастнат достойни хора!

Трето, Вал, тортата ти е СТРА-ХОТ-НА! И втория етаж си е застанал чудесно! Браво!

И нататък:
Да оздравяват всички болни деца и мами!
Готвя, и аз не знам кога, когато намеря пролука. Нямам изграден режим. Гледам, обаче, да има винаги супа за дребните, и мръвка за дъртите.  Mr. Green
Ама какви манджи обсъждатееее... Crazy Милост нямате към диетуващите...  Close

# 382
Честит  рожден  ден на малкия сладкиш Калин!Да расте умен,здрав,чаровен и  да помага на мама в грижите за бебчо!
Честит рожден ден на Стаско!Много здраве,бурни детски  игри и много късмет !Вал,утепа  рибата с тази торта-евала!
Честит празник и на малките дами!Здраве,щастие и късмет!
Всички болни дечица да се оправят бързо,бързо!

# 383
  • София
Честит рожден ден на Стаско, Калин, Калина и Луиза !  Hug Да сте живи и здрави  newsm59 newsm67 newsm38

# 384
  • В две тъмни очички
Зайке и Влади похапна няколко копчета от на баща си телефона  Mr. Green Тортата изглежда страхотна, сега ме е яд, че така ме отпрати днес.... Обаче, ако бях дошла трябваше да ме приютите за няколко дни... Joy че верно нямаше излизане , особено с това BMW ...забавна работа!!! Ама какво толкова, аз не виждам проблем, ядене имаше, Калинчо и Влади щяха да си играят, а аз щях да ти правя компания докато ТМ е на работа  hahaha

Вал, е как станаха формичките такива яки...пфууу навивам се все повече и аз да направя торта... Отделни фондани ли купува (прави) за формите? Лелеле много се накефих - тортата е суперска!!!

Мария, другият път ако дойдеш до тук и не се обадиш мисли му! Знам къде живееш  Twisted Evil

Днес излизахме с малката в Божурище - тук(на нашата улица) снегорин не е минавал - снегът е малко над кръста на Влади и тя с голям кеф се хвърляше в него  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 385
Ох, Инка, не е за разправяне как я приспивам, обаче се заинатих и не и давам да суче от доста време Blush
Обикновено заспива със всички, но с мен е мнооого трудно, голямо тръшкане пада. С баща си дори си заспива в леглото с него докато гледат Бейби ТВ, НО аз не трябва да съм наоколко (действам и по някакъв начин). Най-често заспива в шезлонга си, той е с вибрации и се люлее, но даже и без вибрациите да е, ако и се спи си заспива. Или пък като сме навън заспива СЕДНАЛА задължително, ако я сложа да се облегне започва да се тръшка. Понякога също се е случвало да заспи сама пак седнала в кошарата, играейки, но отново трябва да се е заиграла и да е била сама в стаята.
При всички случаи важното е да се загледа някъде и да се унесе (стига да и се спи достатъчно)  Simple Smile

И на нас са ни предписвали капки за очи за носа, но не помня защо, тя ми беше казала, но...  Embarassed

mariyap да, не помага Еуфорбиума Tired . Знаете ли някакви други капки да са с пръскало и да стават за бебетата? Аз се сетих кога да попитам  ooooh!

Готвя като се прибере мм, няма винаги шанс да я оставя сама в стаята. Играе си много сама, стига да съм при нея в стаята. Понякога разбира се я хващат карастанчовите и не се пуска от краката ми, но това е когато е нервна и вече и е писнало от всичко вечер.

Иначе бели като цяло още не прави, не отваря шкафове (да видим до кога), гледам да не ги отварям много, много докато гледа.
Контакта и е любим, ама нали са обезопасени, та не се притеснявам много, а и тя като няма нещо интересно включено не го дърпа много.
Разхвърля играчки, книги и всякакви брошурки, хартийки, торбички и т.н.м, но не ми пречи.
НО тя не ходи още...., та мисълта ми е, че всичко предстои тепърва  Mr. Green
Само че едно зарядно изхвърлихме вече, заради лигите, които пуска го прецака. И на баща и телефона се суши доста често на радиатора  Whistling

Бубе, какава е голяма Влади Grinning И какъв хубав сняяяг  Heart Eyes

При нас пак киша и лед  Tired

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 18:29 от Христиана

# 386
Хаха Бубси, прочете ли ми поста, че таткото пеша дири свещички за тортата  Crazy Ние сме с огромно пежо 407 с вериги и пак не можахме да излезем навън  Crazy

Hug Hug Hug

# 387
  • София
Не знам защо хората си мислят, че колите със задно са зле на сняг  newsm78 Хубави зимни гуми и всичко е тип-топ  Peace Дори когато поднесе като пуснеш газта е колата се изправя. Примери около мен колкото щеш, а и личният ми опит показва същото. С нищо не сменям BMW-то.

Едит: Освен с ново  Laughing

# 388
  • sofia
Значи, два броя Мерцедеси имаме и са страшни кенефи, най-отговорно го казвам. Днес дори и на мултитроник се носеше като шейна, а блокажи има много и чисто нови гуми.
Ети може да ме подкрепи. Следващата пак ще е Мерцедес, ама форматик или джип.

# 389
Хайде сега като отворих паралелен прозорец да видим дали ще се изложа... Mr. Green Ех, Пепинка, то голям рахат така бе...ама кой да се сети... Blush

Захар в попарата - слагам по една чаена лъжичка кафява захар!
Пепита какви кремчета правиш, че се ядат с такъв апетит? Сподели ми...  bouquet
Мама Зайка поздравления за вкусотиите! А порасналия Калин е прекрасен!!!  Hug
На Елч Heart Eyes стисках палци - май се сетих за какво... Simple Smile
Вал златни ръце имаш - красива торта, нямам думи! Heart Eyes
Пате снежното ти мече е очарователно красиво..Ех тия малки сладури, направо ми пълнят душата...
Рал, Бебеш радвам се, че нещата са по-добре! Бързо оздравяване на всички!
МииМаа имаш една прекрасна едногодишна принцеса! Да ви е жива и здрава! Hug

И аз съм случила на мъж кулинар. Когато гледах дъщеря си, успявах да сготвя по три манджи на ден, сега успявам да сготвя само на Самуилко.  Blush Е, когато имам помощ в гледането му готвя, но с него - не!Постоянно съм около него, че и гледайки го все ще намери как да си удари главата някъде...

Влади е страхотна в снега!/Както и навсякъде!/

Буби подреждайки си един шкаф снощи, попаднах на гаранционната карта от столчето за кола...И какво да видя...Ти ми красиш първата страничка! Ей, много гот ми стана! Ще си я пазя за автограф! Heart Eyes

Ивка да се оправя миличката, дано не е сериозно! Hug

Май няма да отварям паралелни прозорци - резултата - олях се...извинете! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт