, Калин
, Луиза
и Станислав
! Да сте живи и здрави сладурковци! Желая ви много весели игри и щастливи дни! 
Зайке, почерпката е суууупер! Мерси!
А тортата е супер сладка, голяма калинка за малката Каринка! Искам и аз парче, запази ми и на мен едно! 
Вал, ама ти си скрит талант! Бурни аплодисменти!

Мелона, и аз съм като теб с чистенето, добре че идва една жена да ми помага, че иначе....

Белички Вико прави най-различни и то постоянно!
Най-редовно си изсипва на земята храната, счупи лайсната на вратата на спалнята, непрекъснато се пробва да бръкне в контактите, пуска-гаси нон стоп уредбата, всички кабели ги гризе като мишка, катери се по секции и маси, удря по телевизора с каквото му хрумне, яде от боклука и най му харесва да ми гризе ботушите и чехлите
. То детето така опознава света, ама на мен свят ми се завива... 
Днес трябваше да излеземе за малко навън и после горещо съжалих, че съм го направила. Към 11 ч. по тротоарите горе-долу се ходеше, он като реших да пресека на пешеходна и се хванах за главата. Едвам слязох от тротоара, но после качването беше мисия невъзможна. Та трябваше да вървя по пътя, а хвърчаха коли, ужас просто. Даже една бабичка ми се скара, къде съм го изкарала това дете!
Бебеш, браво че сте свалили Т, бързо да се оправя малката кукла Тея!

Ети, бързо да се оправя и Ивка-усмивка, дано да е от зъбките!
За съжаление не успях да го снимам цял, той мъж ми добре закуси 
Мале като чета моят Калин е много кротък бе
... Дори и в трамвая нямаше хора! Голям кеф! 

. Знаете ли някакви други капки да са с пръскало и да стават за бебетата? Аз се сетих кога да попитам
И какъв хубав сняяяг
Хубави зимни гуми и всичко е тип-топ