Още малко празненства, за да са всички на една! ЯНУАРИ - 31

• 29 636
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на Емилия, Никол и Ан-Мари! Заяц адашче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes За сладката бонбонка   bouquet

Ние ще правим утре прощапулник, Бубе даваш яки идеи! Да се включа и аз нарекла съм един чук за съдия  Mr. Green

# 451
Пепита, направо ме уби с въпроса с дивеча Joy hahaha Сигурно имаш мъж ловец, стана ми много странно защото аз самата съм яла дивеч може би 2 пъти за скромните ми 32 години Laughing
Нали знаеш, че месото трябва да е изследвано от ветеринар, а и как ще го приготвиш за дете, те са много жилави меса дивечовите, киснат се яко в маринати. Сподели моля, че ми стана интересно

Аз довечера мисля да ида на мидената и да се намушам с миди и риба до пръсване, и с бяло вино оф корсе. 1 месец бях на нискойодна диета, направо щях да полудея без рибка и морски

Значи Заек, Пепита ме започна а ти направо ме довърши, ти пак много навреме се сети да правиш прощъпулник, той Калинката ходи от 2 месеца  Joy Пак добре, че не изчака да иде в казармата и тогава да го правиш

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 13:40 от kak@r@la

# 452
  • София
Привет!

Ние сега се прибрахме. Ходихме да й взимат кръв за изследванията, после минахме през работата. Навън е супер, места за паркиране в синя зона колкото щеш.

Бубе, да, харесва ми как си описала какво е BMW. Вашето кой модел е? Аз съм с е36 купе  Laughing , но ще я сменяме за петица. За задното в снега не съм много съгласна, ама карай, няма да спорим за такива неща. Stuck Out Tongue А за мен the ultimate car е това:

Дай Боже всекиму  Peace

Ноеми, хубави питки в южните райони прави Ети  Laughing За адвокат може и папка примерно.

КакоРала, служебната ни е Шкода Октавия 2009-а, уж фул екстри. Ми не ме кефи, но със сигурност е по-добре от Дачия примерно.

Много се радвам, че не съм засякла сагата Дарис.

Ети, да се оправяте!  Hug Аз и ти, вие също и всички, които имат неразположения!

Честит рожден ден на днешните рожденици - малки и големи! Бъдете здрави!

После пак ще пиша  Peace

# 453
Момичета Hug Благодаря ви, че не сте ни забравили и за поздравите за моята малка  мишка Hug
Ние сме на Канарските  острови и нямам никакво време да ви следя, а и интернета е ужасен.
Тук е топло, но има ужасен вятър и всички сме със сополи, а аз и с херпеси. Катерим едни вулкани и чукари, но ще ви показвам снимки, когато се приберем.
Утре ще се опитам да качи снимки от днешното парти:) Тук тортите са  тип кекс със сметана, затова поръчах едно тирамису с детска украса Joy
Искам да честитя на всички малки бръмбарчета, които съм пропуснала  bouquet
Прочетох  и че Зайката има повод за честито  Hug

# 454
Честити Рожден Ден на днешните рожденници и от нас!
Чудя се къде да хвърля пъпчето на Вики. Вие хвърлихте ли ги вече  newsm78

# 455
За кашите - моята яде всичките на Хумана.

# 456
kak@r@la, под дивеч в случая имам предвид пъдпъдък. Свеки ни беше дала готови приготвени ( изкиснати в марината, сварени и леко запечени) пъдпъдъчета, аз снощи ги сготвих с кисело зеле, остана едно. Аз го обезкостих и сложих в камерата. Сега ако хлапетата вече могат да хапват дивеч, в неделя ще го сготвя за Кали. Така или иначе трябва да и готвя тогава, поне и тя да опита такова чудо. ММ не е ловец, но чичо му, дядо му и други от родата са. Не само ловци, ами и рибари.  Mr. Green

Иначе и аз се присъединявам към:
Но мога все пак да кажа коя е най-хубавата кола- служебната Laughing Дано дълго още продължим да сме с такава
  newsm10

# 457
Момичета Hug Благодаря ви, че не сте ни забравили и за поздравите за моята малка  мишка Hug
Ние сме на Канарските  острови и нямам никакво време да ви следя, а и интернета е ужасен.
Тук е топло, но има ужасен вятър и всички сме със сополи, а аз и с херпеси.
Ну Заяц, ето ти рецепта от прабаба ми - мажи херпесите (нали са около устата?) с ушна кал Peace Знам, че не звучи приятно, но страшно помага! Само внимавай да не го хапваш.
Ако се усетиш навреме и намажеш, може дори да не излезе напълно. Ако е излязъл, изчезва доста бързо и безболезнено.
Весел празник! И суперско изкарване на Канарите! Па и да донесеш по едно канарченце Wink
Благодаря на всички за пожеланията за здраве!   bouquet  bouquet  bouquet
kak@r@la, не се смей на Мама_Зайка, по-добре късно, отколкото по-късно.
Нали знаеш, че ако някой много се спъва му викат "Кажи на майка си да ти направи прощъпулник" Mr. Green
bimbim нещо не успявам да давам по половин ампула, новите се чупят от двете страни, за да изтече течността. Така че, всичко което попадне в лъжичката (не винаги е цялото количество Mr. Green) й го давам. Предполагам няма да прекаля? Ампулите са по 2 мл. Мисля даже да стигна до три за деня  Thinking

В тази връзка, знаете ли колко струва една ампула Витамин С?
Преди малко забелязах, че са ми взели по 1лв. за ампула  Shocked
Не е ли прекалено? - били детски, с н`ам какъв си вкус

Аз все навивам ММ за едно Рено Сценик (кара ми се нещо като танк, ама да не е джип-ка) Laughing

Щях да забравя - как дозирате този Самбукус? - такова смешно разграфяване на чашка не съм виждала... А Снежи така го хареса, че рева, като го прибирах, май смяташе да си похапне повечко Joy
Осцилококцинума още ли давате разтворен във вода? Ако е така, в какво количество? (предвид, че още сме хидрофобни  Mr. Green) Аз четох листовката, пише "до 1г. - разтворени във вода" и понеже сме вече над 1г. й ги изсипах в устичката. Тя реве и вади топчета с ръчички, аз арестувах ръцете...  ooooh! Ревове и дърпане на ръце, докато усети приятния сладникав вкус... Ама си ги дъвчеше, това дали е проблем? Чудя се следващата доза как да я дам?  newsm78

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 13:20 от Az i ti

# 458
 Честит рожден ден на Емилия, Ан-Мари и Никол! Да са живи и здрави и да имат много късмет в живота! На вас мили мами, честит празник! Само радост да ви носят малките кукли!   bouquet

Ну заяц, приятно изкарване! вулканите и чукарите с Ан- Мари ли катерите, браво на вас!

И аз днес трамбовах много пеша, да ви кажа ходенето в този сняг си има и предимства, не му трябва фитнес на човек..., но пък поне се амбицирах да започна да спортувам  Simple Smile

Ети, бързо да оздравява Ивка  Hug за налепите или гранофорин или йоден разтвор и двете помагат много, обкновено при вирусна ангина вис.Т се подържа около 3дни(поне при Мартин е така) дано се разминете с аб.  Hug

Момичета, възхитена съм от кулинарните ви умения, може дружно да отворите ресторант" Януарски мами 2011" мама зайка ще пече, вал е по сладкишите, а пък за основните ястия Ноеми, Тути...

Ноеми, питката за погачата се води обредна и е без мая. Хубаво било да се омеси от майката, поне според това което четох за прощапулника. За юрист, мм сложи едно пълномощно, а що се отнася до останалите предмети, всичко което имаш под ръка, само да е наречено за опр. професия.

Аз и ти, как сте? Аз бих дала вит.С и осцилокцинум, според мен не е късно  Hug

пепинка, много сладко това Райче Heart Eyes

Тути, и нелката е голяма сладурана, а какъв дяволит поглед вади, дупе да ви е яко  Simple Smile

П.С. пожелавам на всеки, да кара някой ден неговата the ultimate car

# 459
Ноеми, за ефикасни капки с пръскало за отпушване на носа питах аз, защото така или иначе и пръскам Стеримар. На границата на невъзможното е да и се пипне носа да и сложиш нещо вътре, та двамата с мм я хващаме и пак ни е трудно, затова е задължително да са с пръскало  Laughing
Но ще питам и педи после като отидем на консултацията.

Ноеми за адвокатския предмет, най-актуално, можеш да сложиш договора за покупко-продажба на новия апартамент или нотариалния му акт  Wink

Бебеш, най-хубавата каша на света е в бурканче и е на Хип -БИО грис-млечна каша бурбон-ванилия. Другите в кутиите на Хип пак са готини, Михаела си ги хапваше добре  Simple Smile

И честит рожден ден на Ан-Мари, Никол и Еми! Много сладки, усмихнати и послушнички Simple Smile

# 460
Аз и ти, аз слагам малко водичка в лъжичка и изсипвам осцилококцинума, обикновено помагам на топченцата да се разтворят като ги натискам с пръст. в зависимост от състоянието съм давала и по две тубички, една сутрин, една вечер, но само първите 2дни. вит. с давам цяла ампулка.

# 461
  • В две тъмни очички
КакаРала, погачата се поръчва първо обаче, правят ги за разни случаи с украси и без...

Ноеми, няма кой знае какво значение какво ще сложиш, важното е преди това да уточниш какво символизира, така че каквото ти дойде на акъла  Peace Може да сложиш чукче(както и Зайка е казала)

Инкаехххххххх  ражда ми се пак

Анабела - 525 ама го взехме комби заради джуджето

# 462
  • sofia
Осцилококцинум-директно в устата давам през 2-3 часа първия ден. При Ирен помагаше много.

# 463
Честит рожден ден на Ан - Мари, Никол и Емилия   party041!
Честито и на Светослава!

Ети, виждала съм мисля ваши снимки във ФБ с куче  newsm78?

# 464
Хей, мацки, докато се опитвам да наваксам с четенето вие само интересни неща си говорите  Grinning

И аз искам милионер, даже може и да не се омъжвам за него. И нямам нищо против луксозните пътувания. Мога и да се катеря по чукарите с раница, а мога и чудничко да си прекарвам в 5 *. Допада ми и идеята да уча по време на дългите полети. Важното е да има разнообразие  Wink

Колата ми хич не е лоша, но бих я сменила за Mazda CX7 или що пък не BMW X6. За Мерцедес съм много млада още  Mr. Green

Мечтите са безплатни...

Иначе бек то реалити - Макси беше  гепил вируса с кашлицата и с двамата вкъщи беше лек ужас. Следях само да оцелеят физачески. Сега точно сборихме вируса с баткото и Мона се закашля...

В този ред на мисли може ли да ми кажете за черната ряпа с мед/захар. Колко време след като е направена може да се ползва, че вече 3 дни я давам на Макс и сега се чудя дали може да продължа да я давам на Мона или трябва да направя друга.

Всички други болнички да оздравяват. Ети, дано се разминете с антибиотика. Кака Рала  Hug

И честит рожден ден на всички прекрасни дечица от днес и последните дни! Да са здрави, усмихнати, безгрижни и късметлии!

Общи условия

Активация на акаунт