Още малко празненства, за да са всички на една! ЯНУАРИ - 31

• 29 636
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря ти, bimbim!
Момичета, като действащ адвокат искам да ви кажа, че най-подходящо предложение, поне най-близо до истината е Anabella
... Ети  Laughing За адвокат може и папка примерно.
Няма по-често срещано нещо в нашата професия от папките. Мислех да не се меся, гледам, повечето от вас си гласят отрочетата за адвокати, ама пуста уста  ooooh!

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 15:21 от Az i ti

# 481
Моя е същия на Софарма, само че е 5мл, не е 2мл. и има етикет 1.55, но това е цената за една ампула.

Бимбим, да не би да си попаднала на някоя заблудена аптекарка  Laughing

Момичета, като взема АМ, какво трябва да е то - преходно или за подрастващи? Аз мисля преходно да взема 2 или 3 на Хип май ще пробвам. Чувам мноого хубави думи за нощното им мляко, аз смятам да пробвам да и давам преди заспиване за начало.

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 15:27 от Христиана

# 482
  • София
Бимбим и аз съм купувала такива ампули но едната е 1 лв,а не 10те Rolling Eyes

# 483
Бимбим, цената е за 1бр. Сигурна съм, защото ги купувам вече близо 6-та година за сина ми.

# 484
  • София

щом всички така казвате.... явно съм се заблудила жестоко. Е то какво излиза - 10лв е кутията  Shocked е*ти витамин С-то

# 485
  • София

щом всички така казвате.... явно съм се заблудила жестоко. Е то какво излиза - 10лв е кутията  Shocked е*ти витамин С-то
Дааааа,за жалост аз редовно купувам по една кутия и давам по 10лв #Cussing out

# 486
  • София, Лагера
О, Аз и ти, полезно инфо  Peace Wink
аз какво правя-струвам, все адвокати наоколо. Бачках при един, после живях с друг, после се ожених за трети (предния брак), а сега в офиса съм в стая с юрисконсулта  Whistling нЕма отърване!
бтв сега и апартамента от адвокат купуваме  Laughing

# 487
bandit- че, колко пъти мога да й давам пак?
Дала съм една ампула (не цяла, че не уцелих съвсем лъжичката) Вит. С и един осцилококцинум - (почти цял, защото си извади няколко топчета от устата) Четох листовки, форума, мисля да повторя сега, а довечера и да потретя.
От имуностимулатора мисля да дампоне още веднъж Thinking
Значи, викате, евтино съм го взела нашия луксозен Вит. С?  Mr. Green
Ноеми, ние вече сме повече от песъчинките в морето, щото нали знаеш какво е 100 000 адвокати на дъното на морето?  Wink
Отърване няааааааама!
Пък и лошо няма - все ще си юридически обслужена!  Joy

Майтапа на страна - адвокатите сме вече толкова много (уви, започнаха да вписват от всякави факултети, напр. Юридически факултет на Русенския н`ам къкъв си Университет), че броят ни наближава броя на клиентите  hahaha

# 488
  • София

[/quote]
Дааааа,за жалост аз редовно купувам по една кутия и давам по 10лв #Cussing out
[/quote]

Гггъбка, питай в някоя по-голяма аптека дали имат обикновен разтвор вит С, не инжекционен. Аз съм намирала такъв по 40-50 ст. ампулата, има някои марки по 70-80 ст., пак е по-добре. Но само с питане ми го дават, иначе пробутват скъпия. Излишен лукс е да се пият лекарства за болнична употреба перорално. Фармация! Все едно всички да си купуваме аспирин и аналгин за венозни вливания.

# 489
  • София
Благодаря,Мелона,другия път ще питам Simple Smile

# 490
Мале, много пишете! Докато стигна до София и не мога да ви насмогна!  Laughing
Бързам само да кажа на Аз и ти за Самбукуса - давам една чаена лъжичка. Принципно дават дозата по 5мл дневно. Можеш и на два пъти, може и със спринцовката на Панадола да измериш примерно. Една приятелка пък го слага във водата на щерка си, то става като сиропче и така го дава, но щом вие не пиете, по-добре директно. Осцилококцинума давах разтворен в съвсем малко водичка, има няма 10мл.
Пепита, аз като щерка на виден рибар и ловец (макар и заклета вегетарианка) давах и давам дивеч от горе-долу 3 месеца. Давала съм пъдпъдък и яребица. Слагала съм и в пюре, а също и в манджичка. Сварено предварително месцето, разделям на дозички и замразявам в камерата, овити във фолио. Специално птичето месо (фазан, пъдпъдъци, яребици) е екологично чисто, паразити по това месо няма, опасно е глиганското, заради трихинелозата, заради която винаги се дава проба за изследване в лаборатория и след това се консумира, ако е чисто. Така че според мен спокойно можеш дай дадеш, остава само да й хареса. Плюс това птичето месо не е толкова жилаво, колкото другите видове дивеч.  Peace
Бубе, сега правим разбора за престоя да видим какво ще се прави и можем да измислим нещо.  Hug
Инка, така, както те чета твоята кола ще да е Шкода Фабия!  Mr. Green Peace
Връщам се да чета още...

# 491
Сега отворих ФБ и оттам на личната ми страница грее с пълна сила ...  Shocked Дарис  Joy. Така е като съм почитателка на фотографката й  Rolling Eyes.

# 492
Аз и ти, мисля че и довечера можеш да дадеш една ампула при спешни случаи. Така са ни го изписвали на нас. Но по принцип да знаеш, че вит. С се дава сутрин.

# 493
  • Пазарджик

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ,МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ВИ ЖЕЛАЯ!

Ноеми аз бях сложила банкнота от 50лв.за адвокат,а портфейл за банкер,според мен е важно ти на какво наричаш предметите.А за питката и аз знам ,че не трябва да е с мая.
Аз месих питка,ето рецептата:
2 бр.яйца
1ч.ч.кис.мляко
1ч.ч. вода
1к.л. сода
1/2к.л. сол
брашно колкото поеме,но не трябва да се прекалява за да не стане твърдо тестото.От същото тесто стават страхотни бухтички/мекици/,ако се разточат и нарежат на правоъгълничета,при пържене се надуват и стават като балончета,после си ги пълним със сладко и сиренце
А за вит.С е поскъпнал и аз скоро купувах,но съм сигурна ,че ампулата не струваше левче,а ето и нагледно инфо от 16.01http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2007-01-16&article=174786

# 494
  • Пловдив
Честит празник на днешните малки и големи рожденици   bouquet

Ехххх ЛАСКАТЕЛКИ   Hug- Благодаря Ви за милите думи за моите тортички и за пожеланията за Малчо.
Да уточня, че най хубаво нещо от тортата - фигурките са готови от една сладкарница - Чочко - 5 броя приятели на Мечо пух - 6лв. Аз не мога са сътворя такива красоти - нямам въображение, нерви и търпение да ги направя  Embarassed Само покритието на торта си направих и оцветих и цветчетата отгоре. Напразно обрах овациите  Mr. Green

Стаско от вчера е нещо сополив  Whistling, ама други признаци няма засега...

Белички и двамата правят - и малки, и големи, ама не се впечатлявам вече  ooooh!
Стиси обича отвори вратата под мивката да рови в коша  Crazy

Готвя и чистя докато е буден, ако успея, ако не като заспи, но тогава предпочитам да работя на спокойствие.

Не знам защо хората си мислят, че колите със задно са зле на сняг  newsm78 Хубави зимни гуми и всичко е тип-топ  Peace Дори когато поднесе като пуснеш газта е колата се изправя. Примери около мен колкото щеш, а и личният ми опит показва същото. С нищо не сменям BMW-то.
Едит: Освен с ново  Laughing
и понеже нищо не разбирам от тия коли, че нали и карам откак ММ си счупи крака, чета му че със задно не било толкова  зле и  той каза да дойдеш да извадиш нашия мерцедес от преспата, дето бил със задно и автоматик  Crazy, а другата кола - някакъв смотан  ван- фиат - 7 местен е с предно и с него няма проблем защото цитирам " при кола със задно задните колела могат да те избутат само напред или назад в посоката която сочат, а докато е с предно ти управляваш накъде да те избутат или издърпат колелата"  newsm78

На кафе - ЧРД на Дарис съм пропуснала, но като ги знам какви са "префантосани"  Stop

Ноеми, питка ела да направим една, ако все пак не искаш - Леля ми правят страхотни на вид и на вкус най-вече. Намират се на пазара Петков, от страната на Стамболийски, а за нареждането на предмети - не много и побрани  Twisted Evil - топка(спортист), кубче(инженер), ч.за зъби(стоматолог), термометър(лекар), мишка(комп. специалист), портфейл(банкер), химикал (писател,журналист), може и нещо за гинеколог - например тампон  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
една приятелка сложи презерватив за гинеколог - и детето точно него взе  Joy Joy Joy
Тути май беше сложила 50 кинта за адвокат  Laughing
Аз и ти , ти какво си хванала на твоя прощапулник  Wink

АЗ и ТИ - днес купих точно такива вит.С -та - на опаковката пише 0.85 и отделно в нашата аптека правят някакво намаление .... Давам по 1 ампула на ден. осцилококцинума разтварям в 5мл вода и го давам със спринцовката от нурофена. Веднъж го дадах неразтворен, но повърна. Днес точно този сироп Самбукус ми препоръчаха в аптеката - търсех нещо на Виолета ( сега и давам АДЛикуид фор кидс , и да разнообразя), но взех сипоп от бъз и отделно капки ефинацея на др.тайс.

Христиана пръскам в носа еуфорбиум Peace

Момичета исках да ви питам дали някой е подавал документи за детските надбавки .Ако ги подавам през февруари в бележката трябва ли да е включен февруари, че на мъжа му издават само до януари не може ли да му дадат през февруари за до февруари защото са с задно плащане, аз нямам проблем ако им кажа че ми трябва за април ще ми я дадат за когато кажа,ама тези там май са доста тъпи.Опитвам се да се свържа с Социалните но не ми вдигат.Благодаря ви много
Ако подаваш във февруари 2012, в бел. се включва от 02.2011 до 01.2012 брутния доход които е получен за съответните месеци. И без обиди за колегите  Naughty  Mr. Green  те много добре знаят какво трябва се включи в съответния документ.

Общи условия

Активация на акаунт