Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 71

• 44 065
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
  • до най слънчевия бряг
Привет  Hug
От вчера ,чета ,чета и не мога да насмогна

На Славена и Морски бриз smile3501 smile3501 smile3501

Марта newsm51

и на всички  вас момичета , които с интересните си постове ,ме държите вече   ..нти час на компа   bouquet

Много клипчета и снимки  на всеобщия любимец ,ама аз реших да подаря нещо на дамите от "малката " опашка  Joy
Всъщност не помня ,може и да  е  пускана вече тая информация ,няколко теми не можех да ви следя редовно ,но от много глава не боли ,особено в дадения случай

Фахретин бей- Serdar Gökhan

http://www.sinematurk.com/kisi/2178/Serdar-G%F6khan              Ако решите да изгледате всичките му филми   ,чок зор ще видите    Laughing

А кой е тоз хубавец

newsm10  познахте ,пак  е той

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 10:36 от siren62

# 121
di...va 
с тази песен ме удари право в сърцето! И аз ще ти подаря една от любимите ми.  И за всички - лека нощ!

# 122
  • AMS
Момичетаааааааааааааааа!!! Спите ли?  smile3524
Ако знаете какво съм ви приготвила, ще отворите очи веднага
ValentinaP, Макар и по нощите сколасах да ти върна жеста/подаръка.
Дано се хареса не само на теб.

БЛУС

http://www.youtube.com/watch?v=Zm_NVUOunbc

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 03:56 от di...va

# 123
# 124
  • Пловдив

Добро утро момичета. Днес сигурно ще ни зарадват с трейлър. Вторник е, време е.

# 125
  • Пловдив
Ето, феновете вече са приготвили място за следващият персонаж. Халиде ли ще е?...

# 126
  • Пловдив
Под снимката пише, че Енгин в неделя е бил на гости при семейството си.

# 127
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=W_6tRUyCSqg

Репортаж по FoxTv от 22 януари - неделя. Тия папараци....

# 128
  • Стара Загора
Добро утро и от мен.Goni -много е хубав клипа и песента smile3525.
Марианка  -чак сега като видях снимка с починалите герои си дадох сметка колко народ се е затрил досега във филма...Да наистина може и Халиде да е следващата-тя също се отнесе много зле с Фатмагюл,обърна и гръб  и първа започна да се вайка за честта на сина си и тяхното име,вместо като майка,като жена да и подаде ръка в трудния момент,знае,че тя си няма майка и е сама с една властна снаха и слаб брат.Мисля,че тя трябваше да застане до Фатмагюл  в първите серии,но не би... Затова и сценаристките ще я накажат някак,поне така си мисля де.
А много ми е чудно и какво ще е наказанието за Мюнир-един от най-противните ми персонажи?!

# 129
Добро утро, момичета!  Hug HugСвеж и позитивен ден! Peace Peace

Марианка,   Hug   благодаря за кафенцето   bouquet

Момичета, снощи пак съм изтървала купона. ooooh! Сутринта само изслушах клипчетата, че от тук  не ми се отварят.
Марта  Hug  bouquet рано сутринта доволно си  newsm45 newsm45. Прекрасно нещо си сътворила. Браво!  Peace Peace
Валя  Hug  bouquet чудесна музика за по късни доби и Дива Hug  bouquet златни ти ръце , че  си подредила толкова хубави снимки на Енгин на фона на тази прекрасна музика.
Аз сутринта бързах и Ви пуснах един също мой любим / не от мен де - де такива способности  Joy Joy/ клип с прекрасна музика, която също много харесвам.

Много ми се пише по сериала, но всяко нещо с времето си, само сутринта като пътувах и естествено си мислех за ......... А познайте за какво Joy hahaha Joy hahaha....... се сетих  за това как една лекомислена и отвратителна постъпка на трима разглезени  ХАЙВАНИ провали и отне живота на толкова много хора...........

# 130

Engin ve ailesi

Явно и тази снимка е от гостуването му при семейството си

# 131
Ей, калпазанин! Ние трейлър чакаме, нов епизод - той при баба и дядо на село!?  smile3511

# 132
# 133
Ей, калпазанин! Ние трейлър чакаме, нов епизод - той при баба и дядо на село!?  smile3511

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 134

Общи условия

Активация на акаунт