Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 71

• 44 070
  • 728
  •   1
Отговори
# 150

Айдеее изтървахме го.......

# 151
красива и многопластова  Hug
чета го по очите  Rolling Eyes
Hug
За съжаление очите не са достатъчни, за да се опознае душевността на някой Wink

# 152
# 153
  • Пловдив
Добро утро ,слънчица  Hug Сега да ви кажа-засрамете се ,бе хора,не знаете ли че съм на работа  ooooh! От сутринта само влизам и излизам от темата и не мога да ви насмогна  LaughingНямате милост и това е  Hug
Сега сериозно-браво на всички момичета,които правите темата толкова вълнуваща   bouquetНяма да изреждам ,всички сте ми за   love001  love001

Дива,ти си като едно бълбукащо ручейче  Laughing като ти гледам емотиконките и си те представям така  Hug

Но за да не ни е чак пък толкова хубаво трябва да се появяват и постове като на betisima  Wink Joy Така де,от време на време даже е полезно да видим как някои хора виждат директно душата,и то не на героя само,а направо на артиста  tooth Таланти от всякъде  Joy Joy

Круелка

Скрит текст:
чакам си похвалата и евентуално подаръче  Wink сигурно и тази седмица бара работи  hahaha

# 154
Айдеее изтървахме го.......

Къде ще избяга?!

Още по-малко как е забрадена баба ти.  #Crazy

# 155
zlatinag,  smile3501!

Чакам те довечера!

# 156
красива и многопластова  Hug
чета го по очите  Rolling Eyes
Hug

да, но те са прозореца на душата, хихихих

закачам се, просто исках да сменя посоката на вятъра  newsm51

# 157

Simple Smile Ами то баба му може да ходи по дънки и топ и той да е с кофти душа. Или пък може да й се виждат само очите на бабта и внукът да е супер готина душица.
Сега сериозно-едно момиче, което е работило в ресторант и там го е видял със семейството му, разказва, че майката на Енгин не ходела забрадена, а Енгин бил шегаджия.

П.С. момичета, коментира ме си само, всякакви мнения са интересни, да не вземе някой да се обиди  Peace

dalia, романтична душица си  Hug

# 158
Идеееееееееееееееееееееееее!
Размърдаха се в сайта.
Последна активност

24.01.2012

# 159
Ейййй.....толкова заслепени от Керим, че чак не виждат Енгин !?
Не мога да повярвам чак !
Вие друг красив артист от мъжки пол не сте ли виждали ?
И когато човек е израстнал и възпитаван в типично турска ориенталска семейна атмосфера как да има европейско излъчване ? Е това ако ми го обясните ви признавам за фенки !
Не мога да си обясня само напъните на БГ телевизиите да представят чрез турските сериали какви европейци са турците и как мястото им е не там където са си го заслужили !?
Ако някой се чуди защо съм в този форум,защо гледам сериали ,които до края си вече ме дразнят и защо пиша  ....еееее....отговора е че не желая да отхвърлям очевадна истина без да я проверя за себе си !
Приятно зомбиране с Керим ви пожелавам !

# 160

Simple Smile Ами то баба му може да ходи по дънки и топ и той да е с кофти душа. Или пък може да й се виждат само очите на бабта и внукът да е супер готина душица.
Сега сериозно-едно момиче, което е работило в ресторант и там го е видял със семейството му, разказва, че майката на Енгин не ходела забрадена, а Енгин бил шегаджия.

П.С. момичета, коментира ме си само, всякакви мнения са интересни, да не вземе някой да се обиди  Peace

dalia, романтична душица си  Hug

ето една наша баба, много ми харесва, защото ми напомня на моята, копирам от ФБ заедно с текстчето отдолу:

Добротата в думите поражда доверие, добротата в мислите поражда дълбочина, добротата в раздаването поражда любов./кит.мъдрост/
Добрият човек от доброто си съкровище на сърцето си изнася добро; а лошият човек от лошото съкровище изнася лошо./ Мат.12:35/

# 161
Тук всички сме израсли в английския кралски двор!

# 162
Тук всички сме израсли в английския кралски двор!

Поправка- в Европейски Кралски двор ! Същия за който имат домогвания и претенции и съседите ни от към Босфора !  Simple Smile

# 163
Ейййй.....толкова заслепени от Керим, че чак не виждат Енгин !?- Енгин могат да го видят само тези, които той допусне до себе си. Останалите виждаме само образите, в които се превъплъщава.
Не мога да повярвам чак !
Вие друг красив артист от мъжки пол не сте ли виждали ?- Енги не е красив, просто е харизматичен Wink
И когато човек е израстнал и възпитаван в типично турска ориенталска семейна атмосфера как да има европейско излъчване ? Е това ако ми го обясните ви признавам за фенки !-никой не твърди, че той има европейско излъчване  Crazy Това нас не ни засяга Simple Smile
Не мога да си обясня само напъните на БГ телевизиите да представят чрез турските сериали какви европейци са турците и как мястото им е не там където са си го заслужили !?-ТВ я инересува само печалбата й.
Ако някой се чуди защо съм в този форум,защо гледам сериали ,които до края си вече ме дразнят и защо пиша  ....еееее....отговора е че не желая да отхвърлям очевадна истина без да я проверя за себе си !-това  е добре - човек винаги да търси истината, или поне своята.
Приятно зомбиране с Керим ви пожелавам ! Мерсиии  Mr. Green

# 164
Идеееееееееееееееееееееееее!
Размърдаха се в сайта.
Последна активност

24.01.2012

Най-накрая, бее, от вчера тоя 20,01,12 ми избоде очичките!  Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт