Малко мина, много остава, но всяка от нас СЕПТЕМВРИ ще бъде мама!

• 30 667
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро момичета,
Тази сутрин съм много притеснена и имам нужда от съвета ви. До вчера имах напрежение и болка в гърдите и ги усещах наедрели, но днес просто спряха да ме болят, а до прегледа имам още 3 дни, направо ще полудея...възможно ли е да е нормално това, защото изчетох един куп лоши неща по този повод!

# 136
Здравейте!

sofii4eto моята кръсница имаше пиърсинг. Махна си обичката към 5 месец. Мисля , че може да се сложи някакъв конец или нещо такова . Моята кръсница нищо не си сложи и като роди си сложи обичката без проблем.

ТАзи сутрин пак получих аз зацапване , но по-обилно.Веднага се изстрелях към док. Всичко е наред с беб. Имах едно отлепване , сега е по-малко , може би се е била събрала малко кръв там и е изтекла, но доста си се уплаших. Важно е всичко да е наред естесвено Simple Smile

# 137
Добро утро, момичета! Как сте днес?
Svetlanica , недей да се вкарваш във филми! Аз моите гърди изобщо не мога да ги разбера, те ту болят, ту не. Понякога целите гърди, понякога само зърната и то само при допир.А има моменти, когато изобще не ме болят. Мисля, че трябва де реагираме малко по-спокойно, защото всички наши притеснения влияят на бебчето.
 Момичета, които са примерно с моите седмице, вие как сте с дрехите? Моят панаталон вече много ми стиска, дори понякога съм принудена да го разкопчавам!

# 138
Здравейте, бъдещи мамчета! Искам да ви питам - в коя седмица може да се чуят сърдечните тонове?
Ходих на док. преди 2 седмица и ми каза, че съм в 4 или 5 г.с. и е рано... Сега с нетърпение чакам да доиде време да отида отново...

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 11:25 от Di_hubinova

# 139
Здравейте, момичета и от мен. Simple Smile Влизам в 9 г.с и днес сутринта бях на преглед. Докторът каза, че трябва да започнем с изследванията. Вземи ми цитонамазка и ми даде талони за васерман, HIV, урина, кръвна група.....и т.н., но в коя лаборатория мога да ги направя всички наведнъж и да не ме боцкат за всяко отделно?

# 140
Di_hubinova , ние видхме сърчицето в 8 седмица.

# 141
Mince, благодаря за успокоението, аз гледам да не се вкарвам във филми , но понякога притеснението надделява, дано всичко да е наред пък каквото е писано в крайна сметка Hug

# 142
sofii4eto Според мен колкото по-рано толкова по-добре  Peace

Svetlanica нормално и не се притеснявай ... напрежението е на моменти, както се появява, така и изчезва понякога. Но както ви е казала Mince колкото по-малко мислите за тежи неща, толкова по-добре. Няма нужда от излишни притеснения.

rossy-pm пази се повече и лежи. Ти работеше ли, че вече почвам да бъркам и забравям кой кой е  Crazy Ако е така, защо не си вземаш болничен, поне докато нещата се закрепят.

Evvaa почти всяка лаборатория прави тези изследвания, но ако искаш помощ поне кажи за кой град става на въпрос  Peace

Di_hubinova при нас сърчицето се чу след 6-та седмица  Hug

По въпроса за дрехите е ясно ... нормално е вече към началото на третия месец таза да започва да се разтяга и дрехите ни да ни омаляват. Носете по широки дънки или панталони за да не пристягате корема, а ако нямате има магазини за бременни. С миналата бременност си взех един много хубав панталон с ластичен колан и направо се родих с него  Mr. Green

# 143
rossy-pm  Hug Милаа по малко вдигане на малкия! Жали се!
Ева Присъединявам се към F.a.t.e. За кой град говориш?

За дрехите Аз наближавам 7-ма седмица и много ме стяга даже бельото...имам си бременни дрехи и наистина са адски удобни  bowuu

# 144
мама зайка_ , F.a.t.e.   извинявайте, става въпрос за София. Simple Smile
 Удобна ми е Бодимед на Позитано, но се чудя дали ги правят там с едно вземане на кръв?

# 145
  • При моите мъже...
Evvaa, защо не вземеш телефона им от интернет и не звъннеш да питаш Peace
би трябвало да се вземат с едно бодене - където и да съм ходила за изследвания все с едно бодене са ми правили различните неща, но си питай най-добре Hug

# 146

rossy-pm пази се повече и лежи. Ти работеше ли, че вече почвам да бъркам и забравям кой кой е  Crazy Ако е така, защо не си вземаш болничен, поне докато нещата се закрепят

не, в майчинство съм  Mr. Green

Зайка  Hug Hug

# 147
Момичета, аз имам следния въпрос. В 6 г.с. и пия фолиева киселина, гинеколожката ми препоръча да си взема и витамини Матерна. В тях обаче също има фолиева киселина...Това значи ли, че трябва да пия само тях, или да си вземам и фолиевата?!
 Confused
Хайде, по-опитни майчета, с вече прекарани бременности, помагайте! Simple Smile

# 148
smiley_girl  Laughing То не че съм гуру, но според мен щом има в тях фолиева, би трябвало да е към 400 мг, което е дневната дажба, тоест само витамините трябва да пиеш.

# 149
мама зайка, мерси   bouquet . Тъкмо и аз сега си направих труда с един конвертор да съпоставя стойностите, едно и също е, във фолиевата е 0.4 мг, а във витамините е дадено във микрограма (400).
Значи от утре ги почвам, че днес вече пих фолиева:)
Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт