Малко мина, много остава, но всяка от нас СЕПТЕМВРИ ще бъде мама!

• 30 642
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • shumen
Лина това с гаденето го имаше и при мен.Сутрин ми нямаше нищо,а вечер ми ставаше лошо и чак  Mr. Green

# 631
Момичета, да ви питам пили ли сте инфлуцид, помага ли и става ли за бременни? Защото аз за втори път се разболявам  Sad и вече се чудя какво да правя, с чайчета не става. Лекарят ми каза да пия хомеопатични, но ми каза и да го питам ако реша да пия нещо, но не ми се иска да го притеснявам в съботно неделни дни  Rolling Eyes

# 632
Здравейте бъдещи мами! Simple Smile

Обръщам се към мамите от Варна, в сряда на 15 февруари от 14.30 часа, д-р Хариева -педиатър  ще изнесе лекция  на тема "Първи грижи за новороденото" в клуб Цветове. Ако за някои от вас темата е интересна нека погледне сайта на клуба за повече информация.

Пожелавам на всички ви  от сърце, едни прекрасни незабравими срещи със вашите бебоци Simple Smile

# 633
Добро утро,мами!Снощи късно се върнахме от София и едва сега сядам да изчета всичко.Нашия преглед мина.Имаме си бебе в 10 г.с.Вече има оформено телце,е още е много малко но личи.Беше позаспало ,но като го поразръчкаха се  събуди и ни помаха с ръчички.Това е най-хубавия момент в моя живот.За сега ще се следя тук в Бургас и в София.Другата седмица съм на преглед тук,а след 3 отново в София.
Силно ви прегръщам и се пазете  Hug

# 634
Mince, честит рожден ден на патерички! Много здраве, усмивки на теб, семейството и бъдещото бебче! Всичко най-прекрасно   bouquet
danaya80, поздравления за успешния преглед! Само хубави новини и занапред  Peace
Весело доизкарване на уикенда Ви пожелавам и много усмивки  Simple Smile

# 635
Момичета, да ви питам пили ли сте инфлуцид, помага ли и става ли за бременни? Защото аз за втори път се разболявам  Sad и вече се чудя какво да правя, с чайчета не става. Лекарят ми каза да пия хомеопатични, но ми каза и да го питам ако реша да пия нещо, но не ми се иска да го притеснявам в съботно неделни дни  Rolling Eyes
Аз бях болна от грип и ми изписаха сирап Проспан и капки за нос Пиносол, но заради силната кашлица прокървих и ме приеха в Аг-то за  дни.Сега трябва да лежа поне 1 месец вкъщи.При мен с чай и мед и фрешове не стана, затова се обаждай на лекаря, че сега този вирус е ужасен.Желя ти скорошно оздравяване и много търпение Wink

# 636
  • Варна
Здравейте момичета и от мен!
Тези дни и на мен ми е много зле. След 15.30ч. докато си легне е Ад. Нормално ли е? Защо вечер?
Аз сега пак си смених мнението и май ще ходя по здравна каса на консултации, а после ще видим.

# 637
Стасенце, инфлуцида е хомеопатичен и би трябвало да може да се пие. Вземай задължително и парацетамол, че този вирус наистина не е шега и не минава ей така. Аз вече 10 дни не мога да се оправя. В момента ме мъчи ужасна суха кашлица. И аз се притеснявам, че може да навреди на бебето, защото корема вече ме боли от тези напъни. В неделя не ми се звънеше на докотра и взех на своя глава либексин, прочетох в листовката, че не вреди на плода.

# 638
Миленита , на свой ред да те посъветвам за сухата кашлица... аз преди 1 седмица, когато отново бях болна.... имах ужасна такава и гинеколога, при който ходех тогава, ми каза да взема Синекод. Аз си взех сиропа, ужасен е, много ми ставаше лошо от него, но ми помогна за 3 дни се оправих с кашлицата.

# 639
danaya80 поздравления, и за напред само хубави и положителни емоции! Hug

преди един месец и аз имах суха кашлица, ужасно беше, и не знаех какъв сироп да си взема, казаха ми мед, ванилия, масло и сложих малко ракия, когато ми стане зле вземам по една лъжица, за три дена ми мина, доволна съм !

# 640
  • Варна
Как сте, тумбачетааа!  wavey
Днес ми е много ведра неделя, затова реших да ви помахам за здрасти! Simple Smile Навън е почти пролет, +3 градуса, хапнахме топли палачинки, ''баткото'' заспа и е време за вселенски мързел!  Grinning
От известно време насам не ми яде нищо друго, освен кисело мляко, сирене и портокали. Явно имам нужда от калций и витамин С. Чувствам се толкова добре, че по нищо не мога да усетя, че съм бременна. Корем си имам още от първата бременност, но хубавото сега е(чисто психологически), че вместо да го крия, мога гордо да си го пъча!  Wink
Още доникъде не съм стигнала с отбиването, но се допитах до консултантите от Ла Лече Лига, както и до Националната асоциация за кърмене - всички ме успокоиха, че ако бременността протича нормално, не е нужно да отбивам детето. Купонът е пълен: едното мъниче ме яде отвън, а другото - отвътре!  Grinning Остава само и психически да издържа, ама до появата на бебчето има много време.
Надявам се, че и вашата неделя върви спокойно, ще се радвам да чувам хубави новини!  Peace

# 641
Здравейте на всички  успешно бременеене Simple Smile. Фейт може да ме махнеш от списъка , направих спонтанен аборт Cry

# 642
портокалче много съжалявам, бъди силна, пожелавам ти скоро да ни зарадваш с хубави новини Hug

# 643
Здравейте на всички  успешно бременеене Simple Smile. Фейт може да ме махнеш от списъка , направих спонтанен аборт Cry

Съжалявам миличка ...  Tired

# 644
Благодаря ви за съветите момичета!  Simple Smile

Портокалче, много съжалявам!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт