Мъжът зодия Близнаци

• 135 323
  • 763
  •   1
Отговори
# 195
Да beti79 различни са,но човека до теб има чувства.Склонна съм да вярвам,че и при моя има такива макар и да не ги показва по начина по който на мен ми се иска.За това и съм толкова търпелива с него и се опитвам да не го притискам.

# 196
Ново развитие по моя казус Grinning. Днес ми се обади за да ме попита дали ми е удобно да пътувам в края на седмицата.Държа се добре,което ме навежда на мисълта,че е взел някакво решение.Не знам,какво да мисля.Но се радвам,че ще имам възможност да поговоря с него и да си изясним нещата.

# 197
браво, бъди сигурна че има чувства към теб,  близнака най-мрази да бъде притискан за каквото и да е , дай му пространство и ще е твой завинаги нека сам стигне до извода че му липсваш и няма да спре да те търси  Hug

# 198
beti79 Hug благодаря,дано си прова Praynig и всичко се изясни.

# 199
Pure_nature_new права си за годините,с висше е,работи на отговорна позиция и смята да записва 2 магистратура.Издържа се сам от 18 годишен е в София далеч от семейството си.Не искам да го защитавам,просто е пълна противоположност на това което ти описа.Точно това харесах в него,качествата които има.Аз съм малко по голяма от него зад гърба си имам една много дълга връзка,която се наложи да прекратя.И съм съгласна с това,че зодията не е определяща за характера на даден човек.Не се отказвам от него защото,като цяло е невероятна личност,но няма да му позволя да ми се качи на главата. Hug благодаря и за това,че ме усещаш като добър човек(старая се да се съхраня като човека ,който съм). Нищо от това ,което пишете не ме е обидило . Напротив така ми помагате  Simple Smile да си изясня ситуацията.
Записвам се и аз при вас, с близнаците имам опит, защото аз съм близнаци с мъжа ми сме родени на една и съща дата, но...трудно бих определила близнаците като един или друг типаж, всичко идва от това, че както сами с моя сме установили, зависи кой близнак е надделял. Аз съм много амбициозна, когато искам нещо никога не се отказвам драпам с нокти и зъби докато не го постигна, моя милост е установила и за един мъж близнак който е такъв и който всички познавате, харизматичен, чаровник, амбициозен - ББ, но мъжа ми не е такъв той се е пуснал по течението и няма оправия отново много харизматичен, както казвам всички обичат Калчо-няма човек, който да не го хареса, успява някак си, но му липсва амбицията, за сметка на това е готов на всичко за мен, и всичко което е направил в кариерата си е благодарение на мен/без да му го натяквам разбира се/ но пък и той си го знае.beti79 ние така с моя се познаваме от мирка /ако си спомняте навремето/ скарахме се, не си говорихме уж нямало смисъл, после и аз не знам какво стана сега сме женени, скоро и с деца. Големият проблем ни е на нас непостоянството, предимство е когато се караме, защото не може да се цупим за дълго, но недостатъка е във всички останали ситуации в живота. Изобщо цял живот да си с близнаци няма да ни разбереш. Но ако те обича смятай, че си късметлийска това е мъжа за теб. Никога няма да скучаеш, готов ще е да ти свали и звездите от небето за тебе. Сега се сетих, че като ученичка имах гадже близнаци, и  той беше такъв. Глезеше ме, угаждаше ми, всичко обаче тогава не знаех много много какво искам.

# 200
Здравейте,нашата среща се състоя и всичко мина много добре.Но няколко дни след нея нещо се случи(и аз не разбрах какво Confused) и сега сме окончателно разделени Weary.Всичко се случи по скайп. Бях му писала,но не получавах отговор и два дни след това получих съобщение-нещо от сорта "зает съм и не мога да обръщам внимание на жена или да имам ,каквато и да е връзка".Аз съответно го помолих след като е решил така да ме изтрие от скайп и да не ми се обажда и той го направи.Не вярвам да ме потърси повече Sad,а и аз не съм сигурна дали ще му отговоря.Много го обичам,но спирам до тук.Това е от мен.Така и не можах да се разбера с него Sad.

# 201
lealya, tova za bliznacite e normalno, ima momenti v koito iskat da sa sami, ne znachi che niama chuvstva, sled niakolko dni moje da te potursi, ili opitai ti nego, popitai go kak e, moje da e v truden period, tiahnoto KRAI ne vinagi oznachava tova......prosto triabva razbirane i turpenie, ako go obichash ste gi imash, uspeh

# 202
beti79 надявам се да си права.Минаха 10 дни и нищо,но аз му казах да не ме търси и той навярно ще се съобрази с това ми желание.Много ми е мъчно и не знам как да постъпя.За сега ще оставя нещата така и само времето ще покаже.Ако наистина има чувства и иска да е с мен ще ме потърси.Не му стана приятно от това,че не искам да се чуваме и пишем.Просто нямах друг избор,трябваше да се оттегля.

# 203
pishi mu ti, pitai go kak e, i t.n. , znam ot opit , prosto go potursi, ti si mu zabranila i toi se suobraziava, zatova prosto go pitai kak e, ako ti otgovori ........znachi ste se opravite, ako puk ne........zdrave da e , prosto opitai da ne se chudish i sujaliavash che ne si opitala

# 204
Здравейте и от мен  Simple Smile изчетох абсолютно всички коментари но така и колкото и да чете човек все нещо има което да не е ясно , затова и аз се регистрирах  и то защото и аз съм в едно объркващо положение от 4 месеца и аз имам една така да се нарече връзка с "Близначе" преди да започне всичко аз знаех за негова не успешна сериозна връзка в която той беше потърпевшия... и той за моя от която се поинтересува предварително защо, как и по каква причина аз съм се разделила с миналия човек... и тогава започна с мен ! В началото имахме по чести срещи след това взех да го оправдавам с работата му , без да се сърдя приемах отлагане на срещи заминавания и тн... Щом се налага за Всичко това аз съм тази Която постоянно го търся и чакам... В началото той говори за семейство и деца доста добре се познава и го познават половината ми роднини които той много уважава... дразнех се и много се ядосвах в началото на това че все аз съм тази която трябва да потърси да пита кога ще се видим и тн... сърди се за най малкото и до сега все се е сърдил за проява на малка ревност от моя страна... а когато той ревнува когато му споделя примерно за някое друго момче защото смятам че трябва да знае кога друг се навърта се прави че не е чул и не взима отношение но ... спира с мен разговора и се обажда на наша позната за да я пита дали е истина ! На моменти се чувствах използвана ... защото да не говорим че за 4 месеца 1 цветенце нямам ... Хайде пак го оправдавам с предишната сериозна а и не съм му за подаръците и тн... но все пак жеста ( Казвам си прави го за да разбере защо искам да съм с него ) до един момент нещата вървяха доло горе по този начин и да ми се сърдеше не траеше повече от 2 3 дни даже са много и аз се побърквах да го търся в това време. Сега последния път наближаваше близо месец от както не сме се виждали но иначе всяка вечер до късно си говорим и вечерта в която той се разсърди заради негова глупост (докато говорим по Skype в 1:30 му се обажда жена която явно не му е отговорила когато той я потърсил и той започва да си говори с нея и да я разпитва с кого и къде е аз чувам разговора и той го знае , чувам и поканата от нея да отиде в нейната компания ок отказа накрая завърши с чао Котенце   #Cussing out ) най спокойно му написах "кой беше" защото не исках да говоря пред сестра ми да разбира ... той взе да се подхилква и ме попита "ама ти чули" и ми отговаря не може всичко да знаеш аз му отговарям ок щом не искаш да кажеш проблема си е твой... и той допълва , че е била Любовта му замълча и допълни голямата му ! аз отново си замълчах в продължение на 2 мин сиг след което той ме попита защо не говоря ? и ще говоря ли ? отговорих му , че ми е затворил устата след това което казах той затваря Skype написах му благодаря за отношението той ми отговори (ооо я моля ти се ... и напусна Skype) бях решила след случая да се  надуя и аз малко да не го търся но не издържах още на следващия ден започнах и така в продължение на 2 седмици от него и отговор няма виждам , че отваря съобщения но не отговаря ... Помолих сестра ми да му пише 1 вечер като тя естествено уж нищо не знае с нея писа , даже на нея и каза да ми предаде , че се е прибрал и не търпеливо я попита аз как съм реагирала , като и в същия момент дори му пишех ! след това реших да спра да го търся след като няма отговор и да чакам за 1-ви път се случва за толкова дълго време да не ми говори ! в Никакъв случай не ми се иска дори да вярвам , че може да е край ! и на всяка де питам и пиша за тези странни хора... (Все го оправдавам и се обвинявам себе си защо трябва и малко дори да го ядосам като знам , че има доста и то сериозни проблеми ... Казвал ми е само да успее да ги по оправи и ние ще се съберем да създадем нашето семейство, само да съм била спокойна и че аз ще разбера когато дойде този момент) Не знам , какво да мисля извинете ме много за романа който изписах но това вече е доста време за мен , искам съвет какво да направя или какво мога да очаквам след това мълчание.

# 205

meksi, не знам на колко си години,но приеми моя съвет.... Изчезни далеко от този мъж, не си причинявай това. След 3,4,месеца няма да се сещаш за него, още по лесно ще го забравиш ,ако си потърсиш друг. Да, не става веднага, но ако решиш да се събереш с такъв мъж , години наред ще страдаш. Спри да го търсиш, не го оправдавай, той не е за теб. Такова поведение е абсурдно, от страни се вижда най-правилно. Недей да просиш любов ще я намериш на друго място. Близнаците са доста непостоянни, флиртаджии и гледат на тях да им е добре. Ако останеш с него ще съжаляваш.

# 206
Здравейте дами! Simple Smile
Ето какви са моите лични впечатления от мъжа зодия близнаци:
Не обичат да бъдат притискани и задушавани...определено държат на свободата си. Искат да постигнат всичко, което си наумят, амбициозни са. Не си намират място докато не успеят, дори са нетърпеливи! Когато искат нещо или някого са много упорити и дори нахални! Недостатък е, че бързо губят интерес и не довеждат нещата до край, ако няма какво да ги заинтригува.
Затова мисля, че една жена, за да има успех с мъж близнак, трябва да е непредсказуема и загадъчна за него! Мъжът близнак трябва винаги да е на тръни и да не знае какво да очаква, това ще поддържа интереса му жив. Особено в началото на връзка не трябва да е сигурен в жената до себе си. В никакъв случай не трябва да усеща, че му е в кърпа вързана, а да се чуди дали е успял да я спечели, дали я е заинтригувал... нека да се постарае повече, да й сваля звезди дори!
Моят съвет е да не бързате да показвате чувствата си, колкото и да ви се иска. Няма по-интригуващо нещо от неизвестността. Това ще го влуди от мисли по вас... Simple Smile  В противен случай ще загуби интерес.
За съжаление аз съм стигнала до извода, че колкото по гадно се държиш с един мъж и му се качваш на главата, толкова повече те обича и уважава...

# 207
Зла участ в моя живот ...от почти 3 години се занимавам с един представител на тази зодия.
Прочетох всички постове в темата е искам да ви кажа,че вашите мъже са цвете пред моя !

В този ред на мисли искам да ви помоля за мнение и съвет..
Преди години господина е имал дълга връзка - 8 години и от както са се разделили живее сам /4-5г./
главния му проблем е,че не иска и да чува за съвместно съжителство,но това май повече е проблем за мен де  newsm78 изключително странен е най-много м харесва да е сам
Иначе връзката между нас беше повече от перфектна,свикнах му с всичките настроения и лица,но не и с факта,че най-много си му харесва да живее сам

# 208
neutralna_ това няма нищо общо със зодията, а с лошите му спомени най-вероятно, така че помисли си сериозно имате ли общо бъдеще?!
Ems_ права си така си е, с този ник, и като знам колко неща не му бях казала сума ти време, явно съм поддържала интереса, но пък и аз съм близнаци, така че докато види всичките ми лица  Rolling Eyes

# 209
  • София
Много верни неща прочетох тук. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт