. Днес ми се обади за да ме попита дали ми е удобно да пътувам в края на седмицата.Държа се добре,което ме навежда на мисълта,че е взел някакво решение.Не знам,какво да мисля.Но се радвам,че ще имам възможност да поговоря с него и да си изясним нещата.
благодаря и за това,че ме усещаш като добър човек(старая се да се съхраня като човека ,който съм). Нищо от това ,което пишете не ме е обидило . Напротив така ми помагате
да си изясня ситуацията.
.Всичко се случи по скайп. Бях му писала,но не получавах отговор и два дни след това получих съобщение-нещо от сорта "зает съм и не мога да обръщам внимание на жена или да имам ,каквато и да е връзка".Аз съответно го помолих след като е решил така да ме изтрие от скайп и да не ми се обажда и той го направи.Не вярвам да ме потърси повече
,а и аз не съм сигурна дали ще му отговоря.Много го обичам,но спирам до тук.Това е от мен.Така и не можах да се разбера с него
.
изчетох абсолютно всички коментари но така и колкото и да чете човек все нещо има което да не е ясно , затова и аз се регистрирах и то защото и аз съм в едно объркващо положение от 4 месеца и аз имам една така да се нарече връзка с "Близначе" преди да започне всичко аз знаех за негова не успешна сериозна връзка в която той беше потърпевшия... и той за моя от която се поинтересува предварително защо, как и по каква причина аз съм се разделила с миналия човек... и тогава започна с мен ! В началото имахме по чести срещи след това взех да го оправдавам с работата му , без да се сърдя приемах отлагане на срещи заминавания и тн... Щом се налага за Всичко това аз съм тази Която постоянно го търся и чакам... В началото той говори за семейство и деца доста добре се познава и го познават половината ми роднини които той много уважава... дразнех се и много се ядосвах в началото на това че все аз съм тази която трябва да потърси да пита кога ще се видим и тн... сърди се за най малкото и до сега все се е сърдил за проява на малка ревност от моя страна... а когато той ревнува когато му споделя примерно за някое друго момче защото смятам че трябва да знае кога друг се навърта се прави че не е чул и не взима отношение но ... спира с мен разговора и се обажда на наша позната за да я пита дали е истина ! На моменти се чувствах използвана ... защото да не говорим че за 4 месеца 1 цветенце нямам ... Хайде пак го оправдавам с предишната сериозна а и не съм му за подаръците и тн... но все пак жеста ( Казвам си прави го за да разбере защо искам да съм с него ) до един момент нещата вървяха доло горе по този начин и да ми се сърдеше не траеше повече от 2 3 дни даже са много и аз се побърквах да го търся в това време. Сега последния път наближаваше близо месец от както не сме се виждали но иначе всяка вечер до късно си говорим и вечерта в която той се разсърди заради негова глупост (докато говорим по Skype в 1:30 му се обажда жена която явно не му е отговорила когато той я потърсил и той започва да си говори с нея и да я разпитва с кого и къде е аз чувам разговора и той го знае , чувам и поканата от нея да отиде в нейната компания ок отказа накрая завърши с чао Котенце
) най спокойно му написах "кой беше" защото не исках да говоря пред сестра ми да разбира ... той взе да се подхилква и ме попита "ама ти чули" и ми отговаря не може всичко да знаеш аз му отговарям ок щом не искаш да кажеш проблема си е твой... и той допълва , че е била Любовта му замълча и допълни голямата му ! аз отново си замълчах в продължение на 2 мин сиг след което той ме попита защо не говоря ? и ще говоря ли ? отговорих му , че ми е затворил устата след това което казах той затваря Skype написах му благодаря за отношението той ми отговори (ооо я моля ти се ... и напусна Skype) бях решила след случая да се надуя и аз малко да не го търся но не издържах още на следващия ден започнах и така в продължение на 2 седмици от него и отговор няма виждам , че отваря съобщения но не отговаря ... Помолих сестра ми да му пише 1 вечер като тя естествено уж нищо не знае с нея писа , даже на нея и каза да ми предаде , че се е прибрал и не търпеливо я попита аз как съм реагирала , като и в същия момент дори му пишех ! след това реших да спра да го търся след като няма отговор и да чакам за 1-ви път се случва за толкова дълго време да не ми говори ! в Никакъв случай не ми се иска дори да вярвам , че може да е край ! и на всяка де питам и пиша за тези странни хора... (Все го оправдавам и се обвинявам себе си защо трябва и малко дори да го ядосам като знам , че има доста и то сериозни проблеми ... Казвал ми е само да успее да ги по оправи и ние ще се съберем да създадем нашето семейство, само да съм била спокойна и че аз ще разбера когато дойде този момент) Не знам , какво да мисля извинете ме много за романа който изписах но това вече е доста време за мен , искам съвет какво да направя или какво мога да очаквам след това мълчание. 
В противен случай ще загуби интерес.
изключително странен е най-много м харесва да е самПрепоръчани теми