Мъжът зодия Близнаци

• 135 327
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
едни са успели да му влязат под кожата с труд, други не....но какво означава това, какво му се случва на него, позеленява? Как да разбереш, че си му влязъл под кожата? Къса с теб и те мрази привидно, спретва ти някоя интрига и те гледа от далеч, защото не може да приеме факта, че някой го владее или обратното...почва да пее песни под прозореца? Как всъщност се познава за такива хора, с доста солидна доза его, самовлюбеност и контрол?

# 181
DELTA_DELTA дата не беше уточнена.Работата му е такава,че често му се налага да пътува.Да извини се и ми обясни причината.Но проблема си остава.След разговора ни от снощи сагата ни е на финала и края ще е раздяла поне така си мисля.За себе си съм наясно,какво искам и му го казах преди време.Той също се опита да ми обясни своята позиция в отношенията ни.Твърди,че ме харесва и го привличам достатъчно за да иска да е с мен,но нищо повече Confused. От тук идва и объркването ми,казваме край а на практика не спира да търси контакт с мен ooooh!. При въпроса ми Защо? не получавам отговор.

# 182
  • Varna
Ще ви пусна тука един цитат на Вивиан Уестууд....нещо подобно бях писала по горе за любовта...че при мене е станало лесно.... Не съм Вивиан Уестууд, но явно мислим по един и същи начин. Вие си вземете поука, ако искате....замислете се.

. Любовта винаги трябва да е лесна!
„Никога не съм правила усилия, за да получа любов. Защото ще получа трофей. Любовта трябва да е лесна и да идва сама. Другото е преследване и изнасилване, което завършва със самоубийство или в най-добрия случай с рецепта за по-силни успокоителни.“

И се оттегляйте от  неуспешна връзка с достойнство на истински дами. Бъдете курназ бе! Няма да ми омръзне да повтарям на момичетата да сте курназ. Аз майка на син, майка на Близнак.
Пък като не дават отговор на "защо " не настоявайте за отговора колкото и да ви се иска да научите....Просто няма смисъл.....

Приемаш обстоятелствата . Просто преминаваш през различни етапи. Срещаш някой и той те прецаква. Стискате си ръцете и продължаваш напред. Това не е твоят човек, не е нужно да се тръшкаш. Няма смисъл да съжаляваш и да гледаш назад. Времето е ваше и не е в миналото, а в бъдещето.

И не генерализирайте за Близнаците. Толкова лоши неща прочетох тука за тази зодия, за мъжете по точно, че ако това което пишете, аз го бях прочела като се взехме с моя Близначко...сигурно нямаше да сме женени, дори не гаджета....Това като качества което сте писали за тази зодия, го притежават толкова различни мъже с различни зодии....Влезте в Семейни отношения и четете, или в подобни теми в Мамата където момичетата споделят. 

# 183
не съм сигурна че любовта е лесна, с моят близнак имахме труден период, но то е защото те много мислят, преди да предприемат каквото и да е го обмислят отвсякаде , но спечелиш ли близнак е завинаги , просто са отдадени на човека ако обичат истински , поне с нас е така

# 184
 Hug DELTA_DELTA и аз мисля като теб,а и според мен любовта е за да се дава не да се изисква.Близнаци е прекрасна зодия имат си своите недостатъци,но кой няма. Майка ми е от тази зодия и аз много се разбирам с нея и не защото ми е майка,а заради това какъв човек е.Ако знам нещо със сигурност то това е,че човек сам избира пътя по който да върви дали сам или с някой до себе си.Ако на него му е необходимо да е сам нямам против,нямам желание да се боря с вятърни мелници.Хората имаме навика да си правим живота сложен с ненужно влагане на енергия в погрешната посока(не искам да обидя някой визирам себе си в случая Simple Smile). Този път просто аз ще съм категорична в позицията си. beti79 и ти си права от опит мога да кажа,че понякога е необходимо да се бориш за любовта си.В моя случай явно това е причината-обмислянето и аз съм склона да му дам необходимото време.

# 185
Незнам какво да правим с тези близнаци... Като им се обадиш - весели, щастливи, благоразположени, готови да обещават и го правят. После - ни вест, ни кост.... Sad Аз, не че се отказах от моя, но чакам той да направи нещо. Май ще си остана с чакането  Confused

# 186
Не знам според мен ако някой не иска да е с теб просто трябва да ти го каже и продължавате напред.Иначе не виждам никакъв смисъл от подобно поведение,не е правилно да си играеш с чувствата на хората.А на мен явно ми пробват нивото на търпимост Confused. Тези дни трябва да се видим с моя и ще става, каквото ще става.

# 187
Ама това е несериозно!
Какво означава да го питаш "защо", а той да се прави на две и половина, какво е това отношение, със сигурност не е на зрял човек. Ако ще е егоист,  да си е сам. Какво означава да го разбираш, да обясняваш, да търсиш, да искаш или го има, или-не? Я, вземи го отсвири тоя, определено не е ТОЙ. Отрежи му всякакви квитанции на този момък и си гледай кефа. Любовта е да се чувстваш спокоен, щастлив и подкрепян от човека до теб, а не игрички на котка и мишка.
Мацки, вирвайте носовете, а после като се осъзнаят ще ви тичат по ***овете, но дали няма да е късно, ха да им е за урок. Големи лигльовци се навъдиха наоколо, все на тях да им е угодно, удобно, приятно, а другите - кучета ги яли. Не се градят така отношения, трябва да има доверие, споделяне и разбирателство, нали, два пъти няма да ми вдигне телефона, два пъти ще го хвана в издънка или лъжа, няма да му правя мили очички, като го обичам, добре, но и себе си обичам и уважавам. Как подхващаш сериозни отношения с несериозник, един ден, как ще му вярваш, че ще възпитава и гледа добре детето ти? Такива иди си-ела си игрички пък са ми най-смехотворни. Живей си живота и не се занимавай с въздух под налягане. Толкова красоти и щастие има, толкова прекрасни и искрени хора, толкова радост и емоции, че не виждам смисъл човек да се бори и мисли за тях, те трябва да се изживяват и чувстват, те са там, нужно е само да си отворим очите и сърцето Simple Smile
Не им позволявайте да ви се качват на главите, нали затова сме жени, ние да се катерим по техните :
Мъж носи съпругата си на ръце из къщата
Тя: Мили, защо ме носиш на ръце?
Той: Мила, нали вече си ми съпруга, затова те нося.
Тя: Мили, женени сме вече, дай да ти се покатеря на главата!

# 188
  • Varna
Pure_nature_new
Аз, не за първи път им пиша да са курназ, да имат самоуважение. Виждам, че си писала едно към едно с моя пост. Ама на момичетата явно така са си решили. Могат и по пет години да се борят за лИбУФта си. Имат време, губят си го. Един мъж като не държи на думата си какъв мъж е той. Явно само такива са срещали за съжаление. Ама те убавФците им ако от сега не държат на думата си, ако от сега им правят фасони като глезани мацки.....за по нататъка не ми се мисли какви екшъни ще има.

И пак ще пиша...Мъж който обича и държи на жена...планината ще обърне но ще е с тази жена и няма да се държи като малоумен, няма да изсмуква от пръстите си извинения.

Момичета, трябва да изисквате...запомнете го това, а не да ги глезите като малки деца. А те да ви правят на луди калинки. Глезете ги задължително, но когато наистина заслужават!

# 189
Да, DELTA_DELTA така е и така трябва да бъде.
И аз изповядвам същите принципи и ги споделям (дори налагам) сред приятели и познати постоянно.
Момъка на Леаля си го представям като: около 30 (+- 2,3) живее с родителите си, няма сериозна и доходна работа и започнал с вишУтУ и го е оставил на степен, няколко изпита преди бакалавър от поне 3 години на това ниво. Като го питаш защо не е сам, защо не е със сериозни амбиции ала-бала винаги ама ВИНАГИ всичко и всеки играе против него, все него са го прецакали или врътнали в последния момент, хейтва всичко и всеки, който не е на неговото мнение .... Пффф станала съм май на криво ама много се дразня, когато някой се подиграва с доверието и добротата на други, за да се почувства значим и голЯЯЯЯм, ... ай в кофите ...., а още повече се дразня, когато някой ги оставя да го правят.
Не искам да нагрубявам никого, но наистина ми пука за добрите хора, които заслужават същото за себе си (не познавам Леаля , но я усещам, като такъв човек).
Поздрави и се извинявам ако има засегнати, но право куме в очи , по-добре сега да боли, а не после да е постоянно и късно.

# 190
Ето и тук си го пише (разбира се не бива да се генерализира и слага всички под общ знаменател)
Кашират се и после все едно нищо не е се е случило

Цитат от бг-дама
Семеен хороскоп: Какъв е той в гнева си

Близнаци

Близнаците при най-малката неприятност, в това число и семейна, гледат да се измъкнат, да се скрият, да превключат и да започнат да се занимават с нещо друго, стараейки се да не мислят за проблема. Затова при завръщането си те може и да не помнят за предишните разногласия. Ако това не се е случило, старайте се да изяснявате отношенията си с представителя на тази зодия спокойно, логично и аргументирано.

Е, звезди, луни , позиции и тям подобни и безразборни, знае ли човек... Има и такива и инакви!
Ще мисля аз, как да се аргументира логично, бля-бля, ще премислям ... директно - няма смисъл и място от излишни драми и терзания в главицата ми, има по-важни неща Wink

# 191
Pure_nature_new права си за годините,с висше е,работи на отговорна позиция и смята да записва 2 магистратура.Издържа се сам от 18 годишен е в София далеч от семейството си.Не искам да го защитавам,просто е пълна противоположност на това което ти описа.Точно това харесах в него,качествата които има.Аз съм малко по голяма от него зад гърба си имам една много дълга връзка,която се наложи да прекратя.И съм съгласна с това,че зодията не е определяща за характера на даден човек.Не се отказвам от него защото,като цяло е невероятна личност,но няма да му позволя да ми се качи на главата. Hug благодаря и за това,че ме усещаш като добър човек(старая се да се съхраня като човека ,който съм). Нищо от това ,което пишете не ме е обидило . Напротив така ми помагате  Simple Smile да си изясня ситуацията.

# 192
Дръпнах му шалтера както каза в един пост КЕХЛИБАРОВКА , спрях да му обръщам внимание, да го поздравявам, да контактувам с него....нищо! И на петия ден реши да ме пита в писмен вид, че не било хубаво така да правя, че не ми отивало!!!! Аз продължих в същия дух и сега той прави същото като мен. Не ми говори, не ме поглежда, държи се дръпнато и грубо ако се наложи да контактуваме, показва ми че не му пука. Това пак ли са вид демонстрации? Кой кого? Или наистина ми е отрязал квитанцията? Мисля, че всъщност изключително много се нервира на поведението ми, което не се променя вече втора седмица....така както бях прочела по-горе, те не обичат да бъдат зарязвани, ТЕ са тези, които зарязват. Какво да очаквам и дали да очаквам изобщо нещо, защото не знам колко, но знам че му пука!

# 193
Nikim не знам, какво да ти кажа.Нашата среща още  не се състоял Confused и аз от месец не го търся( но той го прави през 4-5 дни). Днес ми писа в Skype за да се заяде и като видя,че не отговарям на провокацията му обърна всичко на шега ooooh!. До сега не се бях сблъсквала с подобно поведение на мъж Shocked,а не съм 20г.И да и аз стигнах до извода,че не обичат последната дума да е твоята.Когато аз му казах,че всичко приключва при последната ни среща и е по-добре да забрави за мен,все едно не ме е срещал ми изнесе цяла лекция за това как не било редно.А той беше този който заяви,че има нужда да е сам и аз реших да се съобразя с това.

# 194
както сами виждаме всеки е различен близнак, когато при нас се е случвало да се караме и уж е КРАЙ винаги той ме е търсил пръв, най-много 2-3 дни и ми пише или се обажда , всичко е до уважение или колко държи на вас.....

Общи условия

Активация на акаунт