. При въпроса ми Защо? не получавам отговор.
DELTA_DELTA и аз мисля като теб,а и според мен любовта е за да се дава не да се изисква.Близнаци е прекрасна зодия имат си своите недостатъци,но кой няма. Майка ми е от тази зодия и аз много се разбирам с нея и не защото ми е майка,а заради това какъв човек е.Ако знам нещо със сигурност то това е,че човек сам избира пътя по който да върви дали сам или с някой до себе си.Ако на него му е необходимо да е сам нямам против,нямам желание да се боря с вятърни мелници.Хората имаме навика да си правим живота сложен с ненужно влагане на енергия в погрешната посока(не искам да обидя някой визирам себе си в случая
). Този път просто аз ще съм категорична в позицията си. beti79 и ти си права от опит мога да кажа,че понякога е необходимо да се бориш за любовта си.В моя случай явно това е причината-обмислянето и аз съм склона да му дам необходимото време.

благодаря и за това,че ме усещаш като добър човек(старая се да се съхраня като човека ,който съм). Нищо от това ,което пишете не ме е обидило . Напротив така ми помагате
да си изясня ситуацията.
. До сега не се бях сблъсквала с подобно поведение на мъж Препоръчани теми