Книгите със списание Журнал

• 217 811
  • 834
  •   1
Отговори
# 675
Взех си "Дъщерята на пчеларя". Дано да е интересна.

Прочетох "Стъпки в пясъка" на Хейзъл Озмънд. Изобщо не ми хареса, само си загубих времето.
Аз също я имам.Започнах я и не ми хареса и я зарязах Simple Smile

Напоследък и аз все попадам на книги които не са ми по вкуса. Преди малко с триста зора прочетох "Спомни си слънчогледите" Софи Кинсела.
"Дъщерята на пчеларя" ще е чета по нататък. Сега продължавам с "Искам да ти вярвам" на Хейзъл Озмънд. Дано да е по интересна от "Стъпки в пясъка" Grinning

# 676
През месец юни излиза ново списание с подарък книга. Списанието се казва DIVA а първата книга ще бъде "Гордост и предразсъдъци".

# 677
През месец юни излиза ново списание с подарък книга. Списанието се казва DIVA а първата книга ще бъде "Гордост и предразсъдъци".

Списанието ще излиза веднъж месечно и ще струва 7лв.

# 678
Здравейте Hug Някой може ли да сподели резюмето на "Дъщерята на пчеларя",никъде не я намирам публикувана  ooooh!

# 679
Здравейте Hug Някой може ли да сподели резюмето на "Дъщерята на пчеларя",никъде не я намирам публикувана  ooooh!

Дорсет, 1932г. Грейс Хамблин израства в прекрасно провинциално имение.Единствена дъщеря на потомствен пчелар, тя отлично знае мястото си в обществото и бъдещето, което я очаква, докато баща й не загива неочаквано, оставяйки я напълно сама. Сама, ако не броим мъжа, когото обича, но знае, че никога не би могла да има.
Масачузетс,1973г. Дъщерята на Грейс, Трикси Валантайн е влюбена в неподходящото момче.Див и романтично обаятелен,той е звездния вокал на изгряващата младежка група, докато неподозирана трагедия не го принуждава да се прибере в родната Англия. Ще изпълни ли обещанието си да се върне за Трикси? Обгърнати от спомени и несбъднати копнежи, майка и дъщеря трябва да открият отдавна изгубения път към любовта, помирявайки се с миналото и заличавайки лъжите, разделили ги от любимите им хора.

# 680
  • На изток от Рая
"Арабският принц", излезе ли вече?

# 681

Дорсет, 1932г. Грейс Хамблин израства в прекрасно провинциално имение.Единствена дъщеря на потомствен пчелар, тя отлично знае мястото си в обществото и бъдещето, което я очаква, докато баща й не загива неочаквано, оставяйки я напълно сама. Сама, ако не броим мъжа, когото обича, но знае, че никога не би могла да има.
Масачузетс,1973г. Дъщерята на Грейс, Трикси Валантайн е влюбена в неподходящото момче.Див и романтично обаятелен,той е звездния вокал на изгряващата младежка група, докато неподозирана трагедия не го принуждава да се прибере в родната Англия. Ще изпълни ли обещанието си да се върне за Трикси? Обгърнати от спомени и несбъднати копнежи, майка и дъщеря трябва да открият отдавна изгубения път към любовта, помирявайки се с миналото и заличавайки лъжите, разделили ги от любимите им хора.
Благодаря ти много Hug bouquet bouquet Хареса ми,ще я потърся да си я взема Simple Smile

# 682
"Арабският принц", излезе ли вече?
Да,има я вече  Simple Smile Peace

# 683
fenkka_ ,ти нали четеше "Книжарница Найтингейл", интересна ли е?

# 684
fenkka_ ,ти нали четеше "Книжарница Найтингейл", интересна ли е?
Стигна ми време само да прочета пролога Grinning Тази вечер ако имам възможност ще я започна.Засега ми хареса въведението.Говори се за един баща който е останал сам с бебе на ръце,нямат покрив над главите си и пари та затова търси място и за работа и за живеене.Попада на улица Пийзбрук и отваря книжарница.Това е общо взето,след това започва първа глава и 32 години по-късно....Мисля че ще си заслужава Simple Smile Хубава вечер ви желая Hug

# 685
fenkka_благодаря!

# 686
Аз прочетох " Книжарницата Найтингейл". Допадна ми. Върви леко и е интересна.

# 687
Момичета, имате ли информация коя ще е утре книгата с "Журнал"? Peace

# 688
Лорд Найтингейл - Катрин Каултър

# 689
Лорд Найтингейл - Катрин Каултър

Благодаря ! bouquet

Хубава книжка определено ще си я взема.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт