ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Нова ТВ - Тема 2

• 70 050
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
Мерси.   bouquet
Аз засега ползвам канала на Късметчето. Иска ми се да имам сериала във филмотеката си, но не ме бива с торентите, а и нали е наказуемо...  newsm78

Не се бой още не е влязъл в сила ACTA...Надявам се, че няма да влезе в сила никога, но това е друга тема...

# 151
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Мерси.   bouquet
Аз засега ползвам канала на Късметчето. Иска ми се да имам сериала във филмотеката си, но не ме бива с торентите, а и нали е наказуемо...  newsm78
Скрит текст:
Ако видят аз какво имам изтеглено на компютъра си ще рече човек че съм цял рецидивист и трябва да лежа до живот  Laughing Laughing
+
Не се бой още не е влязъл в сила ACTA...Надявам се, че няма да влезе в сила никога, но това е друга тема...
newsm10

# 152
Ипек Билгин с тази си роля има някаква награда? Невероятно играе тази жена! Побърках се от рев.

Като погледнах - около мен само носни кърпички Mr. Green

А бе май е влязъл АСТА ...от вчера децата ми споделиха , че трудно теглят...

# 153
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
....

И аз така научих вчера...

# 154
....

И аз така научих вчера...

Не е ратифициран от Европейския и Бг парламент...Не би трябвало да е влязъл в сила официално...Все пак на 11.02 ще има и протести...

# 155
И на мен не ми се иска да приключим с коментарите !Мисля, че бихме могли да споделяме мисли и емоции, въпреки усилията на нова да ни лиши от това удоволствие. Аз ще продължа да гледам филма, нищо че ми е малко късен часът и се надявам да има и други като мен, че да си хортуваме по късни доби! Peace
И аз ще продължа, така че двете може да си пишем след сериите. Hug

# 156
А аз ще ви чета. тази вечер ще гледам девета серия. Ако ме помолите ще пиша  Joy

# 157
здравеите, за палих се  и гледах в туб-а до 9 епизод - но от 10 до 20 ги няма! къде мога да ги намеря?

# 158
А аз ще ви чета. тази вечер ще гледам девета серия. Ако ме помолите ще пиша  Joy
А аз току що приключих  осма серия.Значи с тебе сме на едно ниво

# 159
Някоѝ знае ли защо не го дават в момента Езел.Вече  започвам да им се ядосвам.Едно е по програма друго става Thinking

# 160
А аз току що приключих  осма серия.Значи с тебе сме на едно ниво
Помогнете - изгледах девта а десета я няма! КОЙ  КАНАЛЪТ  на късметчето?

# 161
  • София
здравеите, за палих се  и гледах в туб-а до 9 епизод - но от 10 до 20 ги няма! къде мога да ги намеря?
http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?incldead=1&search=ezel&page=2 - Тук
или тук : http://vbox7.com/collection:893468

# 162
    Момичета здравейте,къде са преместили Езел и от колко часа-аз както винаги не съм разбрала.

# 163
Преместиха излъчването в диема фемили-всеки четвъртак и петък от 22:00 ч.

# 164
  • popovo
Трябва да го кажа защото ще се пръсна ТЕЗИ ОТ нова ЩЕ ГИ  #2gunfire #2gunfire #2gunfire/за по сигурно 3 пъти/ Не стига че окепазиха сериала с дублаж и накъсвания на сериите ами и го пратиха в трета глуха.ТЪПАНАРИ  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт