ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Нова ТВ - Тема 2

• 69 911
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
Приятели, от утре "Езел" няма да се излъчва в ефира на Нова Телевизия, ще бъде продължен по Диема Фемили. Повече четете тук: http://tvnovellas.blogspot.com/2012/01/blog-post_30.html
Ами ето по тази причина НОВа никога няма да бие БТВ по рейтинг и зрителска аудитория. Е...ти гадовете/извинявам се за езика ама.../

# 31
E не CloseТова беше върхът.За какво го купиха като ще го забутват в диема.Нямам думи просто.Значи все пак тийновете надделяха SickТолкова много страни са го закупили,но нито една не си направи такава гавра......

# 32
Аз не знам дали са надделели тийновете или Нова загуби  пред БТВ още като започва да накъсва сериала. Все пак БТВ дават по 2 серии. И Нова можеше поне в началото да дава по 2 серии за да задържи интереса на зрителя
Аз и без това започнах да го гледам на компютъра  така и ще продължа

# 33
Във форума на нова имаше много възмутени,че се излагали с цитирам "турска съпунка".За това и връщат излъчването на Хавай 5...Язък за парите дето са дали.По-добре бтв да бяха го купили,нищо,че дублажа им е ужасен Tired

# 34
Аз тогава отпадам като зрител, Диема нямам, а и не ми трябва, защото сапунки не гледам, но Езел ми се стори друг тип сериал, жалко Rolling Eyes

# 35
Е, не, бясна съм !
Тъкмо имаше какво да се гледа от 20 часа по телевизията и сега някакъв боклук Хавай 5.
Нова ТВ как може да са толкова недалновидни.
Езел е филм с толкова награди, във всички случаи по-интересен от Фатмагюл, привлекателен филм и за мъжката аудитория, докато Фатмагюл е повече насочен към женската публика.
Сега и аз ще гледам Пепел от рози.
Така Нова ще прехвърлят всичките си зрители към БТВ.
Имам чувството , че в Нова ТВ има агенти на БТВ.
Нямам думи просто !!!

# 36
Аз тогава отпадам като зрител, Диема нямам, а и не ми трябва, защото сапунки не гледам, но Езел ми се стори друг тип сериал, жалко Rolling Eyes

Няма да се излъчва по Диема, а по ДИЕМА ФЕМИЛИ!

# 37

Ами със сигурност и други зрители нямат Диема фамили, така отпада възможността да се гледа един интересен , стойностен турски сериал.  Sad
Аз във всички случаи ще го гледам, ако не по Диема на компютъра, но много други няма.

# 38

Ами със сигурност и други зрители нямат Диема фамили, така отпада възможността да се гледа един интересен , стойностен турски сериал.  Sad
Аз във всички случаи ще го гледам, ако не по Диема на компютъра, но много други няма.

Аз  от самото начало го загледах по интернет ,защото исках да гледам и "Пепел от рози"/ който никак не е лош/. Именно двlете серии които БТВ излъчва ме привлякоха. Но ще продължа да си гледам и "ЕЗЕЛ"Гледам си го на компютъра но бавно за да съм  на едно ниво с тези които го гледаха по телевизията.
А и не обичам да гледам филм на маратон защото много неща се губят

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 13:51 от djoleva

# 39
# 40
Много съм разочарована от Нова тв.  #2gunfire Пращат филм като "Езел" в Диема фемили при сапунките.  ooooh! Браво, ненадминати са.  #Cussing out Спирам, защото ще кажа нещо още по-лошо. Peace

# 41
Приятели, от утре "Езел" няма да се излъчва в ефира на Нова Телевизия, ще бъде продължен по Диема Фемили. Повече четете тук: http://tvnovellas.blogspot.com/2012/01/blog-post_30.html
е тия от НОВА се гаврят направо, #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 42
# 43
# 44
Здравейте,момичета!Чета доста форума,но пиша за пръв път,така,че съм новичка.И аз с интерес загледах Езел,страхотен сериал е!Но това,което чувам,че ще спрат да го излъчват по нова тв ,е това вече на никъде не ходи.Даммм и аз съм на мнение,че тази телевизия е много зле.Не,те няма да ме откажат да си гледам Езел и по Диемата,но е много тъпо по този начин да лъжеш зрителите си.Или сигурно го пуснаха само колкото да зарибят хората и после - айде по Диема Фемили,че много малко хора явно гледат точно този канал,а той има нужда от рейтинг.

Общи условия

Активация на акаунт