ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Нова ТВ - Тема 2

• 70 050
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
А тая сестрата- Бахар, от кой друг сериал я знаем.
Хич не ми харесва, пущинката, та чак ме нервира..

И в "Листопад" е сестра на Джем , в релния живот му е жена.
Госпожата, привет!

# 136
На мен пък Бахар ми харесва - много е лъчезарна.Много ми е интересно обаче ако разбере  какво е направила сестра и  и батковците - Дженгиз и Али как ли ще реагира.

# 137
Момичета от къде да си го изтегля варианта със субтитрите да почна и аз да го гледам.Веднъж някой тук беше пуснал линк,но сериите бяха разделени на по 10 мин.

# 138
  • София
http://DMCA-removal-from-Google - Тук ще намериш всички епизоди преведени
Във ВБОКС - 1 сезон
В ЮТУБ - канала на късметчето - 2-ри сезон

# 139
А тая сестрата- Бахар, от кой друг сериал я знаем.
Хич не ми харесва, пущинката, та чак ме нервира..

И в "Листопад" е сестра на Джем , в релния живот му е жена.
Госпожата, привет!

Драго ми е да те видя, Росна ! Верно,че пропуснах, че се появи за малко и в Лстопад ! Peace Къванч Казабълъ е съпругът и и са много близки приятели с другия Киво! Wink

# 140
Ferda Mravenec ,  Hug да поздравиш майка си специално от мен и да и кажеш ,че има много добър вкус за мъже! Wink

И на мен не ми се иска да приключим с коментарите !Мисля, че бихме могли да споделяме мисли и емоции, въпреки усилията на нова да ни лиши от това удоволствие. Аз ще продължа да гледам филма, нищо че ми е малко късен часът и се надявам да има и други като мен, че да си хортуваме по късни доби! Peace

newsm10 newsm51  love001 Ще има, джанъм! Ще си къванчим по късна доба - не ни е за пръв път! Е, и "Езел" ще коментираме, естествено - впечатляващ е, но как ще продължи!?

# 141
  • София
Здравейте!Някой по-напред беше посочил линк в You Tube,където има филма на цели
епизоди със субтитри на бг.Започнах да го гледам и ще споделя, че усещането е невероятно!
Много по-завладяващо е като слушаш гласовете в оригинал.Определено ше гледам филма
от тук и приключвам с гаврата на Нова тв.

# 142
Мария - Ангела, заповядай

http://www.youtube.com/watch?v=Bx8cK7sP-KA&feature=related
В мастерс не мога да се регистрирам , не знам защо....

# 143
  • ... да усещаш мириса на море ...
Филма свърши в края на трети оригинален епизод (1:19ч.)

Благодаря!   bouquet

Седеф Авджъ освен в Двама завинаги и Листопад, игра и в Пътищата на съдбата ...

# 144
Момичета от къде да си го изтегля варианта със субтитрите да почна и аз да го гледам.Веднъж някой тук беше пуснал линк,но сериите бяха разделени на по 10 мин.
В нитро го има от 1 до 60 епизод , аз преди съм ги теглила от Елит ама сайта са го спрели

# 145
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Искам да ви попитам сериите на "Езел", които теглите като торенти с вградени субтитри ли са и преводът добър ли е?
Не се ли страхувате да теглите торенти?

# 146
"Отплата" прилича на "Езел"...Поне е ясно от къде са изплагиатствали идеята....Затова Нова го купиха и го завряха в девета глуха...Нямаше как до юни месец да вървят директно и да се конкурират...Дори това няма да спаси този сериал менте ...Преди години започваха новините си в 19 без 3 минути, за да ударят тези по БТВ...Това е стила на тези хора, но е непочтено към зрителите защото филмчето е много добро...

Субтитрите са вградени...Няма проблем с торентите ..тегли..

# 147
  • София
Искам да ви попитам сериите на "Езел", които теглите като торенти с вградени субтитри ли са и преводът добър ли е?
Не се ли страхувате да теглите торенти?
Мила ,  превода навсякъде е от едни и същи хора направен и 100% е добър  Peace
Не съм много сигурна до коя серия субтитрите бяха отделно и от коя почнаха с вградени . При всички случаи субтитрите са в торента

# 148
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Мерси.   bouquet
Аз засега ползвам канала на Късметчето. Иска ми се да имам сериала във филмотеката си, но не ме бива с торентите, а и нали е наказуемо...  newsm78

# 149
  • София
Мерси.   bouquet
Аз засега ползвам канала на Късметчето. Иска ми се да имам сериала във филмотеката си, но не ме бива с торентите, а и нали е наказуемо...  newsm78
Скрит текст:
Ако видят аз какво имам изтеглено на компютъра си ще рече човек че съм цял рецидивист и трябва да лежа до живот  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт