На Януарчетата с Любов! Тема 32

• 28 966
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Триколка взехме на Рая за р ден ето тази http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/22747 , но нещо не съм впечатлена.
На адашката е същата. То аз какво да и се впечатлявам, на нея да и харесва. Вози си се, тика си я. Видимо е доволна. Какво да му избирам толкова, да не и купувам кола. На нея и един кашон да и дам все толкова време ще се забавлява. А за това, че кормилото не се заключва и си върви натам накъдето си реши бебето, вдигам на две гуми и решавам проблема.
За бау-бау - редим се в магазина на опашка и Рая с все глас крещи бау-бау - оглеждам се, ослушвам се никакво куче, а тя продължава чак с подскоци и сочи една вафличка с нарисувано ама мноооооого малко кученце  Joy Къде го видя Simple Smile)) Имаме едни сърнички в двора и като ги види и започва да цъка, защото редовно ги язди.
Хайде - на болните - много здраве и лека нощ. Ние подкарваме триколката, че слънцето си пече  Joy

# 196
Добро утро !

Честит рожден ден на Краси и Рая!  bdbaloni Честит празник , мили мами   bouquet
Честит рожден ден и на gali&presi! Да те слушат мъжете  Laughing
pepink@ давай го това слънце насам  Grinning
careener хапва си младежът елдата , но просо още не съм взела   Blush   ще се поправя съвсем скоро  Peace
Триколка няма да вземаме
Пате страхотна торта !   bouquet
Някой скоро да се е местил и да има информация как са цените за превозване на багажи?  

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 07:26 от svet0slava

# 197
Леле пак болнички деца, кога отминава тоя грипен период
Ноеми, да се оправя малък, красив, синеок Преско
Това с пиенето на вино от мама, когато детето е болно да не е като рецептите с ряпа и извара, кажи ако действа безотказно да го прилагам. Mr. Green

Марти, отново е лепнат за мен Laughing Вчера просто в един момент все едно нещо в съзнанието му прещрака и си спомни коя съм. То си пролича и в погледа му, не ме гледаше с недоверие, не търсеше баща си, напротив искаше само мен и то да гушкаме.
Елч, сега те разбирам, но то по-лошото е, че ние с Марти сме голяма либоффф, то вече име ни се носи как се гушкаме, той си е бил винаги лигоче и мекиче, но сега разбирам, защо баща му се чустваше кофти и отритнат

Аз днес станах рано, че къщата ми е малко за чистене, но няма да се оплаквам гледали са се добре, само дето е направил шкембе, явно лъжицата доста е играла. Хем 100 пъти казах да не го прехранват. А пък нашия храна не връща, малко слонче да сложиш на масата и него ще изяде

Елч, това не е нормално . Това ме подсеща защо все имах проблеми със заверки и други такива, никога не успявах да ида за тия първите лекции. По-странното е, че за работа винаги съм ставала рано, в 7.30 винаги съм била на работното си място, ама виж за лекции все не можех да се оправя

Гери, на твоя въпрос не мога да отговоря, но не бързай да си създаваш нагласа за момичето.
Аз съм била и в двете ситуации: първо имам брат, който е женен от много години. Жена му е серт, много пъти е създавала конфликти, брат ми се е  карал с нас, заради насадени от нея мнения/ поне така ми беше пресъздавано/, НО да ти кажа в един момент осъзнах, че за някои неща е била права и си е пазила семейството и територията жената
Тоест научих се да я уважавам, брат ми живее добре с нея, той самия е труден за изтърпяване. Не се меся в личното им пространство, техните семейни отношения са си тяхна работа. И приеми, че донякъде го имам момента, че когато брат ти си създаде семейство ще се отдалечите. Просто той ще си има негови си грижи и проблеми. И ако ме питаш е много хубаво дори, че той застава зад жена си, защото тя му става най-близкия човек в живота

Моя мъж също има сестра, много далече съм от мисълта, че видиш ли тя много ме харесва. Но с годините дадох на всички- свекърви, зълви и тен подобни да разберат, че в мойто семейство и моя мъж командвам аз. В смисъл, не че аз го командвам, а че в нашето семейство решенията взимаме само ния. Че много дълго време се опитваха тънко да го манипулират
Добре, че моя винаги ме е подкрепял, просто в един момент му писна да го занимават с вечните им простотии, отсвири ги, гледа си семейството и толкова. Каза им в прав текст, че не ме дооценяват и уважават достатъчно и че те не са се грижили така цял живот за него, както аз за последните няколко години и с това сложи точка на всякакви надежди, че ще влияят в нашето семейство
Тоест както кратко е обобщила Буби, в техните конфликти той взе моята страна

И си постави въпроса дали е по-важно ти да общуваш добре с брат си или той да има щастливо семейство  

Какче, това с магиите ме довърши. Е в при нас такива простотии не е имало. Съзнанието не ми го побира как може да има толкова болни хора
Гери, ако случая е такъв имаш пълно право да се дразниш
И да, както Ноеми е обобщила роднинските отношения са си шлякана работа, аз затова си гледам само мойто семейство, останалите да се оправят, хич не им давам възможност да ме занимават с глупости

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 08:37 от kak@r@la

# 198
Тея в количка не стои, тъй че трябва все някак да стигнем до площадката,която е на 30мин път. Искам да и взема смарт трайк като на пепинка, но нямам 260лв.
Тея няма промяна, все така сополива и бухаща.

# 199
Честито на сладките рожденници, да са живички, здравички и щастливи!!!!   bigdance2   newsm38

А сега и аз да почерпя, че днес чуквам 34  Sick bowuu bowuu bowuu

# 200
Добрутро, момичета!

Днес ми е много специален ден, понеже моят брат има рожден ден. И в този ред на мисли чувствайте се почерпени:  

ЧРД на днешните ни рожденничета Краси и Рая!  newsm67 newsm38 newsm38 Gift Gift  Много здраве, радостни игри и щастливо детство! Бенджи, Леприконче, честит ви празник и на вас!    bouquet

ЧРД и на Гали&Преси! Много щастие, много любов и послушни деца!  smile3525

Ох, край няма тая зима, ей! Тук пак вали сняг, макар и слабо. Пепинка, говори ми още малко така и ще стегна куфарите!  Mr. Green

Елч, хич не ми се мисли в колко си станала тази сутрин.  ooooh! Т'ва не е нормално! Карай, де, утре ще си наваксаш със съня!   Wink

И аз да допълня по въпроса за братята и снахите. Моята снаха е много серт, лесно пали, но в същото време е много добър човек. Просто темпераментът й е такъв. Ние често спорим, но не се впрягаме една на друга. Аз съм я приела такава, каквато е. Знам, че много обича брат ми и го прави щастлив, а за мен това е най-важното! Давам си сметка, че тя е неговото семейство и не бих искала да им се бъркам. Майка ми също не им се бърка, понеже цял живот е живяла със свекърва и се поставя и от другата страна.
С на ММ сестра му също се разбирам много добре. С нея се виждаме по-рядко, понеже тя не живее в Плд, но я чувствам много близка. И тя не е лесна, но кой ли пък е?! Тя също никога не се е бъркала в нашите отношения.  Peace

Ох, малкото от сутринта е запалило мотора и след малко имам чувството, че къщата ще падне!  Crazy

Инкааа, ЧРД и на теб! Да си жива и здрава, много, много щастие и любоФФФ ти пожелавам!     bouquet  bouquet  bouquet

# 201
  • София
Добро утро и от мен!

Честит празник на порасналите деца днес! Бъдете много щастливи!

Понеже повечето споделяте за братя и сестри, аз да ви кажа за обратния случай. Имах едно гадже, заради което аз се промених и имаше период в който не си говорех със сестра ми и се държах ужасно злобно. В онзи момент не го осъзнавах и не се гордея от поведението си. Слава Богу, разделих се с него, осъзнавайки, че той не е за мен, че семейството ми е изключително важно за мен. Сега нещата седят различно, обожавам сестра ми и зет ми (даже него малко повече  Embarassed). Ние сме им кумуве, а и те на нас. И животът е страхотен, защото всички сме близки приятели.

Рали, може би не че не те е познал, а е бил обиден, че си го оставила и това е начина да го покаже. Ние като оставихме Ива за седмица и после, като се появихме, около 20 минути ни гледаше без реакция, но и без да изпуска баба си от поглед.

Днес Ивка пак плака в яслата горкото, ама какво да се прави.

Следобед имам среща с шефката и в понеделник съм на работа Simple Smile Свърши почивката май...

# 202
  • Сливен
Здравейте Simple Smile
За животните Еми издава звуци само на конче,с езика! Като види конче или като й кажа думата конче и почва Simple Smile
Не знам колко познава другите животни, опитвам се да я уча, но безуспешно, на нея не й се занимава Laughing
Бебеш каква е марката на тази триколка, която си харесала, последната.
Аз сега следя в е-бей, ама се чудя как ще става доставката на такова обемно нещо, колко ли ще струва и много малко хора се съгласяват да пращат до БГ...

# 203
Добро утро!

Елч,Буби Барабата, мерси за успокоението за кг. Аз все си мисля, че е дребничък, см са 73 и по-скоро те ми се виждат малко.

Ние нищо не казваме, иначе животните си ги знае и показва, но думички - само ам- ам казва.

Триколка и ние ще вземаме напролет най- вероятно или налято, та не сме мислили каква да е .

Тути, поздравления за майсторката на сладки- изглеждат доста добре, а и предполагам са правени с голям мерак  bouquet

Пате, великолепна торта!  smile3501

Честито на празнуващите
[/size]  bouquet

Като чета мамите, които тръгват или са тръгнали на работа, осъзнавам, че на мене хич не ми се ходи, така ми е хубаво да съм си по майчинство, но живот и здраве на есен и аз ще трябва де се върна #Cussing out

# 204
  • Сливен
Междудругрото, видях, че ми е преведено майчинство. За инфо, който го интересува  Peace

# 205
Inka-, Честит Рожден Ден! newsm59
Относно отглеждането на детето, ММ участва, но повечето решения ги взимам аз, а той обикновено се съгласява. Понякога аз се съгласявам с него. Повече ме притеснява , че свекърва ми напира да участва активно. То няма лошо да помага, ама понякога сама си взима някакви решения за Петър и почва да си ги изпълнява. Днес сутринта свекърът я издаде без да иска, че намислила да му купува гърне и да почва да го учи. Това без да ми е казала въобще. Пък аз по този въпрос си имам мнение и не смятам още да го слагам. И вечно сравнява с другите деца. Еди кой си вече правел това и това и т.н. Ей това най-не го обичам. Ама балансирам де. Много помага и гледам да не се ядосвам.

Емили и ние още имаме много лиги.

С рязането на ноктите нямаме проблем. Сяда у мен и гледа съсредоточено какво правя.

careener, със сигурност казва как прави кончето и как ръмжи баба Меца и то само като го попиташ, без да ги вижда на картинка. А мама, тати, дядо също знае какво точно означават и си ги казва съвсем на място.

gerito_29, за брат не мога да кажа, но най-добрия приятел на ММ, дето бяха все заедно, кумове сме им, след сватбата им така го измени жена му, че сега нямаме никакви взаимоотношения.

vall_t, дано не вдигате вече температура и да се оправяте. Другите болнички също бързо да оздравяват.

# 206
  • В две тъмни очички
Виолини, чрез Габко можеш да си я получиш - 2.20 лв/кг плащаш за доставка

Инка, честит рожден ден, душицо! Да си ни жива и здрава, много щастлива и винаги усмихната!  Hug

Буби, честит празник и на твоето братче! Нека има много късмет в живота!

# 207
ехоо добро утро Simple Smile

bdbaloni baloni happy bd
Честит рожден ден и на 2-ро февруарчета-януарчета! Да сте живи и здрави и да имате едно прекрасно и безгрижно детство! Поздрави на мамите  newsm51

Инка мац, да си жива и здрава, много обичана и глезена! Весел празник

Емили ние също точим гиганстки лиги, аз сменявам не само блузки, но и бодитата, че не търпим лигавници  Peace

какче да ти се оплача, че снощи и аз бях въведена в представления на тръшкане и недоволство, сълзи от яд, лягане по пода, въргаляна и т.н. ,тези братя големи диванета смешни  Laughing

Пате тортата ти е за каталог, направо преусмисляй професия и се преориентирай  Peace не можах да намеря иконата за поклон   bouquet

Ети   Hug Hug за Ивката Simple Smile успех с шефката и не мога да повярвам, че толко бързо мина времето и работата зове... ай другата седмица ще разказваш  Peace

всички болничвета да оздравяват - Ноеми, Вал  Hug Hug

# 208
Здравейте, момичета!
Аз и ти, давай съвети за отказване от нощното кърмене.
Даная за сега казва само "та-та", но иначе всичко разбира. Подава ми всичко каквото й поискам, даже ми носи боклучетата ако намери от земята. Simple Smile Ноктите режем без проблем, даже й харесва.

Инка, честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов!
Честито и на всички празнуващи днес - рожденици и именици! Всичко най-, най!

Относно преводите от НОИ - аз имам превод днес само за един ден. За останалите 240 или 270 лв. бяха нямам идея кога се получават.

# 209
Бандит, само да кажа, че откакто спряхме нощното кърмене почнахме да спим като бели хора по цяла нощ.  Whistling  Но съвет не мога да дам, понеже аз спрях да й давам нощем покрай стоматита, че нали я болеше като суче и нещата се получиха някак естествено. Не е ревала, само повечко се будеше първите 2 нощи, въртеше се, но на третата вече всичко беше 6.

Иначе Зори никакви животни не имитира. Говори много, но нейните си работи, които само тя разбира за момента.  Laughing Аз не я пришпорвам - когато, тогава, а и избягвам да я сравнявам с другите деца, защото всички по различно време правят определени неща. А че са хитри, хитри са! Много добре ме разбира какво й говоря. Като спомена Джозеф, веднага го търси, дава 5 с ръчичка, казва чао (нещо като махане  Mr. Green), но няма смисъл да се водят някакви полемики, понеже дечицата са си различни.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт