На Януарчетата с Любов! Тема 32

• 28 968
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Добър Ви ден, то докато седна мина утрото  Mr. Green

Честит рожден ден на Рая и Красимира! Желая Ви здраве, много усмивки и весели игри!  newsm59 newsm38

Инка, хепи бъртдей!    bouquet Здраве и щастливи мигове с любимите ти хора!

Триколка купихме на SmarTrike, не сме я ползвали освен из хола. Ще я видим напролет. Смятам да я използвам за пред блока и съвсем наблизо, не за далечни разстояния. Боби много й се кефи.
И ние имаме предпазители на ъглите, силиконови и едни гумени, които са по- гоелми и съответно по- меки. Засега не им обръща внимание. Пробва да ги изчопли няколко пъти, но не можа и се отказа.
Що се отнася до говоренето, смятам, че децата са различни и не бива да се сравняват. Ще им дойде момента да ни говорят. То е като с всяко друго умение- едни по- рано, други по- късно. Боби казва мама, тата и баба, маха за чао, не имитира животни, но си отваря една книжка с нарисувани животни като го питам къде е еди кое си.
С ноктите е трудно, но го развличам с нещо друго- ТВ, играчка и режа със скоростта на светлината.

Тути, поздрави на твоята помощничка  Hug

Какарала, сега като се залепи за тебе и няма отлепяне  hahaha
Герито 29, смятам, че  е възможно да има промяна в отношенията, но това е много тънък лед. Отстрани е трудно да каже човек.
На болните да се оправят, а на Ети кураж и да свиква Ивка, че е тежко така предполагам. И нас това ни чака, ако изобщо ни приемат.
Димара, и моята свекърва прави опити да се намесва, пуска едни коментарчета и в един момент не ми издържаха нервите и се развиках (с което не се гордея), но поне спря оттогава да се меси. Ние сме далече де, но все пак имаше моменти на намеса като го водим при тях.
Айде стига засега, че май се събуди Бобсън.

# 211
Днес бяхме при нашата кардиоложка,върна се
от отпуска. Мери ни сатурацията. Когато започна
Тея плачеше -64 сатурация. Сетих се че мога да и
пусна едно филмче мечо пух на телефона и
веднага се качи сатурацията на 96
според нея инфекцията е слязла надолу,пусна кръвни изследвания.
Най-накрая някой да ми обясни защо операцията е спешна и какво в състоянието и се е променило.

# 212
  • София
Честит рожден ден на Рая и Красимира! Желая им много здраве, късмет, весело детство и щури игри! Heart Eyes
Инка, честит рожден ден!  bouquet
bubi_barabata, да ти е живо и здраво братчето! Hug
kak@r@la, мноооого добре си описала роднинските взаимоотношения, много мъдрост има в думите ти! Hug И както се казва никой не си избира роднините, така че трябва някакси да се балансира във зваимоотношенията, но за това трябва да има желание и от двете страни! Peace
Ети, скоро Ивка отново ще е с усмивка! Heart Eyes Да цункаш снахичката! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Цитат
какче да ти се оплача, че снощи и аз бях въведена в представления на тръшкане и недоволство, сълзи от яд, лягане по пода, въргаляна и т.н. ,тези братя големи диванета смешни 

О, Кате, добре дошла в драм състава! Heart Eyes Хем са смешни, хем ме е яд понякога, ама и това ще мине. Сега Вико се е научил да влиза в бъдещата си детска стая, която в момента е склад. Но стаята хич не е обазпасена и гледам бързо да го измъкна от там. И му казвам "Чао Вико, аз си тръгвам" и ... детето ми маха с ръка за чао и се обръща да си тършува в стаята. Mr. Green

Ноеми, Вал
, бързо да се оправят хлапетата! Hug

# 213
  • София
Момичета благодаря ви за страхотните пожелания  Hug

Честит рожден ден на всички рожденици днес  Hug Да сте живи и здрави  newsm59 newsm67  Gift

# 214
  • София
Привет!

Да са живи и здрави всички, които празнуват днес! Бъдете щастливи   bouquet

Пате, страхотна торта! Много добре си се справила! Тути, бисквитките ти изглеждат много апетитни. По тоя повод реших и аз да се напъна и да направя тази бисквитена торта. На вид се получи, довечера ще видим и на вкус как е.

Ети, гушкам ви с Ива  Hug Успех с работата!

Вал, Ноеми, Бебеш и всички с неразположения, да се оправят дечковците. На Тея много й се събра. Ако искаш сподели какво друго ти е казала докторката. Рал, как е Буба?

За роднините...като че ли мнението ми се доближава в голяма степен на това, което kak@r@la е написала. Тъй като мога да се поставя и в двете ситуации (имам брат, а мъжът ми има и сестра) смятам, че нещата никога не са черни или бели.

И аз режа нокти като dimara.

# 215
  • Пазарджик

ЧЕСТИТ РОЖДИН ДЕН НА РАЙЧЕТО И КРАСИ,МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ИМ ЖЕЛАЯ!!!

Буби ,Честит Рожден Ден на твоето братче,много здраве и късмет му желая!

# 216
 Благодаря ви, момичета много за пожеланията за моят син Марти .  

Честито на всички рожденици който съм пропуснала.

Честит рожден ден на Рая и Красимира!

Инка, честит рожден ден!

bubi_barabata, честито на брат ти.

# 217
Каза, че белодробната артерия се измества все повече. Взима все по-малко чиста кръв. На практика всяка криза е опасна и наистина може да е фатална.

# 218
Днес Ивка пак плака в яслата горкото, ама какво да се прави.

Следобед имам среща с шефката и в понеделник съм на работа Simple Smile Свърши почивката май...

А тя пък една почивка...... от сутринта не съм се спряла, то перални, то сушилни, то прахосмукачки, то дете, отпочиналия ми гръб е в изходна позиция. Ако някой в тоя момент ми предложи да ходя на работа ще се върна без дори да се замисля

Горкото Иве, а тя изглеждаше най-коравата от групата лигочета, представям си моя мамин златен ненагледан какви драми ще ми прави. Ама ще ходи и хоро ще играе
Тоя месец трябва да започна да го водя по малко да свиква

# 219
мацки (които взимате храна от Ян Бибиян) дойде ли ви? / или в колко часа ви дойде хранта днес?
мойта пак се бави и пак ще ми излязат с оправдание зимните условия в Сф....е ей са се набирам, запалвам и такъв скандалец ще им врътна отново.... Twisted Evil

# 220
  • Сандански
Здравейте,момичета!Дано днес да мога да ви следя,че почивам.

Тути много неприятно това с работата,дано всичко се развие по най-благоприятния начин Hug

Вал как е Стаско днес?Свалихте ли температурата?

Пате страхотна торта и страхотен Дани Hug

Клече Ники направо се е преобразила - каква красавица е станала Hug

Бубе и Божидар на кравата вика "бууууууу".Даже като му кажа,че не прави "бууу",а "муууу" той ми клати отрицателно главата и пак вика "бууууууу" Crazy И кончето също показва как прави,показвайки го на картинка.

Ноеми значи Тервелче най-после е започнал да вика "тата",сега има да ти връща Twisted Evil Как е Пресиян днес?

Пепинка Рая ще я изям,да знаеш.Сладкишка малка тя Heart Eyes

Бебеш няма ли подобрение от АБ?Радвам се,че сте попаднали на свестен лекар най-накрая!Дано се оправи по-бързо Тея,за да я оперират и да бъде вече здраво и усмихнато човече Praynig Hug

Ети милата Ивка,дано по-бързо мине периода на адаптация Hug А на тебе леко завръщане на работното място!
За ноктите и ние сме в чуденка как да ги режем.Последния път му ги рязах докато седеше на гърнето,пеейки му песнички Crazy
За обръщането на внимание - и тримата не ме отразяват,виж на баща им веднагически се мятат на шията.Но те като цяло са по-привързани към него,мене ме търсят,когато имат нужда от нещо Crossing Arms
За триколка си говорите,та я кажете такова чудо ли да взимам или лятна количка.Божидар не ще да седи в количката,та се оглеждам за нещо по-малко и леко.А за спане - отдавна не спи в нея или ако придреме е за 15-20 минути.Но докато стигнем до центъра си е бая ходене,а на прибиране трябва да изкачвам баири по неравен терен,та за това съм в чуденка Thinking
Божидар е със сополи вече 10 дена,а от вчера и буха като магаре.Днес сме на консултация и ще видим педката какво ще каже.

Ох,омръзна ми това лошо време - днес Влади се върна окалян като прасе от училище ooooh! Пързаляли се и понеже снега е малко целия е станал в кал - и това в час по физическо,пред очите на учителя #Cussing out

Повече няма да отварям паралелен прозорец,че се улях Embarassed

Ох,забравих

Честит рожден ден на Рая и Краси!!!Да са все така прекрасни и да радват родителите си!

Честит рожден ден и на Галето и Инка!Бъде здрави и много щастливи, момичета!

# 221
  • София
Клече Ники направо се е преобразила - каква красавица е станала Hug

Hug

# 222
  • София
Привет!

Честит рожден ден на малките рожденици!

Инка, честит празник и на теб! Желая ти много здраве и щастие и да си все така позитивна!  Hug

Бебешондел, дано по-скоро да ви се обадят за дата за операцията  Praynig

За роднинските отношения - мъжът ми няма братя и сестри, което според мен е много тъжно, защото е расъл самичък. Аз имам сестра, която много обичам и която е в чудесни отношения с ММ. Хубаво е когато между близките хора има любов и разбирателство, жалко, че не винаги е възможно.

Ети, и на мен много мъчно ми става за Ивка, дано да свикне по-бързо, милата!

От 2-3 дена пак ме е подхванал тежък ПМС  Tired. Така ме боли глава, че място не мога да си намеря. В такива дни съжалявам, че не съм се родила мъж.

# 223
Кате, на мен ми я носят към 12 винаги. Днес ми я донесоха пак в толкова, но мен не ме бърка щото Марти яде чак към 13.30

Но миналата седмица в най-бедствения ден, в четвъртък са я донесли в 16 ч, но свеки ми го беше спестила, беше запретнала ръкави и му сбъгрила една супичка набързо

Мария, това .... и тримата не ме отразяват ..... Joy hahaha абе я ги остави една седмица гладни да видим дали няма да отразят това

# 224
Честит празник на днешните рожденници.Бъдете здрави и много щастливи.  newsm59
От Ян Бибиян пристигнаха в 08.55 Толкова рано никога не са пристигали.Обикновено идват между 09.30-10.00.
Иключение имаше във вторник-12.00 Не могли да запалят колите заради студа.

Общи условия

Активация на акаунт