Честит рожден ден на Рая и Красимира! Желая Ви здраве, много усмивки и весели игри!

Инка, хепи бъртдей!
Здраве и щастливи мигове с любимите ти хора!Триколка купихме на SmarTrike, не сме я ползвали освен из хола. Ще я видим напролет. Смятам да я използвам за пред блока и съвсем наблизо, не за далечни разстояния. Боби много й се кефи.
И ние имаме предпазители на ъглите, силиконови и едни гумени, които са по- гоелми и съответно по- меки. Засега не им обръща внимание. Пробва да ги изчопли няколко пъти, но не можа и се отказа.
Що се отнася до говоренето, смятам, че децата са различни и не бива да се сравняват. Ще им дойде момента да ни говорят. То е като с всяко друго умение- едни по- рано, други по- късно. Боби казва мама, тата и баба, маха за чао, не имитира животни, но си отваря една книжка с нарисувани животни като го питам къде е еди кое си.
С ноктите е трудно, но го развличам с нещо друго- ТВ, играчка и режа със скоростта на светлината.
Тути, поздрави на твоята помощничка

Какарала, сега като се залепи за тебе и няма отлепяне

Герито 29, смятам, че е възможно да има промяна в отношенията, но това е много тънък лед. Отстрани е трудно да каже човек.
На болните да се оправят, а на Ети кураж и да свиква Ивка, че е тежко така предполагам. И нас това ни чака, ако изобщо ни приемат.
Димара, и моята свекърва прави опити да се намесва, пуска едни коментарчета и в един момент не ми издържаха нервите и се развиках (с което не се гордея), но поне спря оттогава да се меси. Ние сме далече де, но все пак имаше моменти на намеса като го водим при тях.
Айде стига засега, че май се събуди Бобсън.

Свърши почивката май...
И кончето също показва как прави,показвайки го на картинка.

Пързаляли се и понеже снега е малко целия е станал в кал - и това в час по физическо,пред очите на учителя 
. Така ме боли глава, че място не мога да си намеря. В такива дни съжалявам, че не съм се родила мъж.