На Януарчетата с Любов! Тема 32

• 28 966
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
careener  & Az i ti нещо ви се зачетох в диалога и ми стана смешно  hahaha, много сте сладки  Joy  Веси, ако искаш много пък да знаеш  Hug Емата имитира половината животни и то без да се бъзикам, имаме една книжка със звуци на истински животни и тя я обожава по цял ден цвилим, грухтим и мучим  Joy Joy Joy

мацки, току що пак се зарових в яслите, ами то в чакащите листи има с по 9 точки бре, тези по 8 са 25 човека примерно, къде съм тръгнала аз  newsm78 Embarassed #Cussing out #Cussing out

# 181
Здравейте, момичета!
Много пишете, нямате изчитане!

Много благодаря на всички за пожеланията! Много са мили!  Hug
Да ви се извиня, че не поднесохме нашата почерпка вчера, но в понеделник вечерта ни спря интернета и чак днес през деня го пуснаха! Кофти беше, но мина.. И така Simple Smile

Нашето малко момче вече е на една. И аз не мога да повярвам как бързо мина времето. Вчера и на мен ми беше едно ревливо....И да спазя традицията:
Дани на 5 дни:

Дани сега:

И почерпката от нас Simple Smile

Честит рожден ден на астралните ни близначета Габриела, Делян и Марти!

Честит рожден ден на Никол и Лазар!Бъдете здрави и усмихнати деца!   bouquet

Докато прочета всичко и забравих какво щях да пиша  Crazy

Тути, страхотна помагачка си имаш! Браво на нея  Hug

# 182
  • Сандански
Да се оплача,че един пост го пиша от 5 часа и тъкмо преди да го публикувам Илия ми го изтри ,за да си влезнел във Фейса #Cussing out
Сега няма пак да пиша,защото просто нямам сили да чета всичко отново Crossing Arms

Та само най-важното:

Честит рожден ден на Никол и Лазар!!!Да са здрави и щастливи,весели и пакостливи!

Всички болнички бързо да се оправят! Hug Hug Hug

# 183
  • Пловдив
Честит празник на Никол и Лазар. Клечо   bouquet

И да ви се оплача,вчера моя шеф ми съобщи новината,че продава бизнеса си,съответно новите собственици ме искат ама веднага не можели да ме чакат още една година CryДружеството в което работих ще функционира още 6 месеца заради плащания от бонуси и до тогава ще получавам майчинство.Да питам запознатите в тази тема какво ме очаква след това
Продава бизнеса??? Как ще преминат служителите при новия???
Ако останеш при него след тези 6 месеца, ще си намериш друга фирма където да те назначат, да отработиш 1 ден и пак да си ползваш остатъка от майчинството,но ще трябва да си плащаш здравната осигуровка-20.16, ако нямаш къде ще се обадиш  Wink. после на бюрото по труда докато си намериш работа или в неплатена отпуска.

Бенджи, Гъбка, аз давах Киетюд, не мисля че има някакъв ефект, но го давах и няколко дни, ако не бъркам в упътването пише да се дава от 3 до 5 дни  newsm78

Дейзи тортата е МММММММММ....

Еления и ние заспиваме само гушнати и сучейки, а снощи беше цяла нощ гушнат в мен, едвам диша от тия сополи и пак беше с 39 и кусур, сега уж поспадна, дано да не вдига пак толкова висока темп. Confused

продължавам да чета , и пак ще пиша  Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 22:08 от vall_t

# 184
  • Пазарджик
Вал Hug много ти благодаря за изчерпателния отговор,почти съм сигурна ,че моя шеф ми спестява нещо.Той  е от хората които ще направят всичко възможно да се измъкнат без да му пука за хората около него #2gunfireАз имам контакт с новите собственици ще им се обадя утре.

Пате ,тортата е един малък разкош  bouquet

Бубе с много закъснение,бях ти обещала инфо за тортите и украсите,но сега си го открих Embarassedhttp://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,6.0.html вътре има "от пиле мляко"

# 185
Честит рожден ден на прекрасната госпожица Никол! Честит рожден ден и на Лазар! Да имат едно наистина безгрижно детство!!!

Много сладък този Дани и много пораснал  Heart Eyes

Анабела, боите си ги купих от Метро. Четири тубички в една червеникава кутийка.

Вие извеждате ли бебетата навън? Добре че прочетох, че Ади даже заспал в шейната, защото бях започнала да мисля, че нещо не ми е наред. Днес отидохме с шейната до кварталното магазинче. Съседите се изтрепаха да ме питат няма ли на кой да я оставя у нас да не мръзне детето. То вярно че студено, ама такова хубаво слънчице грееше...

# 186
  • София
МОМИЧЕТА СПОДЕЛЕТЕ КОЙТО ИМА ОПИТ
Възможно ли е снаха ти да промени брат ти така че да почнете да се карате????????????

За жалост е възможно, а и не е много рядко срещано! Tired Преди няколко години имах една кандидат снаха, която беше супер нахална и неприятан личност, но беше замаялаглавата на брат ми и той се приобрази. Започна да се държи отвратително с мен и майка ми, изпокарахме се, а бе беше ужас. Добре че стана чудо и се разделиха, че иначе не ми се мисли! ooooh! Но макар че брат ми след това си нормализира поведението, отношенията ни не можаха да станат като преди...
А майка ми е скарана с вуйчо ми от доста години именно заради вуйна ми, която освен всичко друго и се опитва да ни прави магии! ooooh!

Честит ви Трифон зарезан!  Wine Glass newsm24

# 187
 Честит рожден ден на Никол и Лазар! Бъдете здрави, щастливи и спокойни!
 Честит рожден ден на вчерашните Габи, Дани, Делян и Мартин! Много здраве и щастие и за тях и семействата им!
 Пате  Hug, страхотен е Дани, тортата тоже!
 Триколка взехме на Рая за р ден ето тази http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/22747 , но нещо не съм впечатлена.

# 188
  • Пловдив
За темп. ЛЛ каза че е вирус - първо ММ беше настинал, но не с висока темп, и бебчо го лепна, каката дето ходи на ясла е здрава - явно вече си е изградила имунитет Thinking
Сложих му от тия лепенки против висока темп. - въобще не помогнаха.

Дайте идея каква триколка да си взема, сега почти няма по магазините, мислех да купувам, ама няма още. Някой нещо да ми препоръча?
НИкаква  Mr. Green Имаме от каката - ползвана е много малко пъти, много е нестабилна и неудобна за каране от мен - все върви в другата посока.....
Нашата е като тази, която Бебеш е писала че ще вземе  Confused
ако взимаш гледай да е по стабилна  Peace
Ноктите на Виолета близо 2 год. ги рязах докато спи дълбоко и на бебето сега така.

А бе девойки, замислих се, че скоро не сме празнували нищо. Дайте да организираме един общ РД на децата, може и да не ги взимаме с нас! Mr. Green Или един св. Валентин, че и без това много си се обичаме! Heart Eyes А бе важното е да сме на маса с много ядИнье и пиенье! Crazy
Joy Joy Joy

Пате тортата е много сполучлива - на един етаж, но то какъв  Peace

# 189
  • В две тъмни очички
Careеner, не съм съгласна с теб  Peace Като го казвам с изцяло добри чувства. Случвало се е Влади да натъкми някоя дума, но това определено не го считам за неучено, казано или каквото и да е, а просто съвпадение. НО!!! Няма как да ме убедиш, че тя не ми казва "браво" например - което винаги е "адо" заедно с пляскане на ръчички; като види или дори само като чуе куче казва "бау", звънне ли телефона (дори само на някой сериал  Mr. Green) казва "ало" ; види ли баща си, дори и само на снимка казва "тати" , кончето много добре се имитира на снимка, на живо, на екрана... Ако я питам на колко е годинки казва "НА" (една) и показва с пръстче. Патето е задължително "па-па", като него го виждаме само на картинка или гуменото за баня. Казва също "дай" когато иска нещо, но тук има и една особеност, казва "дай" и когато ти го дава, но това е нормално. Та идеята ми е , че нещата, които повтаря всеки път,по абсолютно един и същи начин и независимо дали я питам или не, а само при картинка , звук или подобно ги считам за абсолютни опити за проговаряне, разбира се в много начална фаза.

Тути
 Hug мерси, отивам да разглеждам

Виолини, това последното, което е публикувала Бебеш го имаме и ние. Изглежда ми надеждно и вече близо месец го караме в къщи из стаите през праговете!

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 23:00 от bubeto_d

# 190
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛ И НА ЛАЗАР! ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

Тути,сладките изглеждат страхотно.
Пате, страхотна торта си направила.Оригинална украса. Как мина празника?

Триколка не смятам да взимам.Засега.Има си 2 колички,ще се вози в тях.или без тях. Малко съм против тях,незнам защо. Струват ми се неудобни-за возене,и за бутане от майката.Лесни за обръщане,трудни за детето да върти педалите.Или пък детето едвам върти,а майката бърза. Може би догодина.
Единственото животно,което Емил имитира,е коня,ходенето. Прави го с език,не цвили.Познава много животни,но не показва кое как говори. Отдавна спряхме да го учим на това.
Не извеждам детето навън. Брррр,аз умирам от студ,ръцете ми замръзват,буквално,не мога да ги движа и много ме болят. Днес го изкарах 5мин на терасата. Чакам по-топло време.
Нокти- само когато спи.

Ааа, честит ви и на вас Трифон зарезан.

Много съм впечатлена от малката Краси на Бенджи. Освен,че много е порастнала,е станала още по-голяма чаровница, усмихната,бъбрива. Дава да я гушкаш. Иска да целува Емил,а той почна да се дърпа,че и аха да ревне. И много ми хареса,че е научена да слиза сама от диван/легло. Сега съм се амбицирала и аз да уча Емил.

Арабелка, живееш в Червен бряг,нали? Като се стопли времето можем да се видим някъде,в Плевен, в ЧБ?

Бебеш,още ли не си говорите с мъжа ти? Как е Тея? Нещо за операцията?

# 191
  • София, Лагера
Хау!
Я па да измрънкам - Пресиян ми се прибра от ДГ с 39 Т. Утре ще си седим дОма... Tired
Та по този повод съм на винце... дЕцата спят...
Како Рала, не тъжи, задъъъълго Марти ще си бъде залепен за теб! Аз си спомням като беше Пресиян на година инещо отидохме в Турция сами с Крас, него оставихме на свеки, а като се прибрахме той не пожела да ме погледне дори... А на следващата година навръщане от Индонезия направо ревеше от мен  Tired
Ама сега не мож го изстърга, само се вре, единия в еднат ми ръка, другия - в другата Simple Smile

Аз и ти, давай въпроса, няма да чарджвам  Mr. Green

Пате, много сладък Дани, толкова сериозен, и преди, и сега  Heart Eyes

Колело от бате си имаме, на Берше, много яко!  Party такова горе долу, по стар модел
http://www.babybg.com/product_info.php/cPath/32_154/products_id/468

За роднинските истори...  Sick имам много гадно мнение  Tired

Лека вечер на всички!  Hug

# 192
Ееее, Пате, тортата е страхотна! Само дето се притесняваше! Поздравления за майсторлъка!   chef

Вал, горкичкия Стаско!  Confused Ай дано му се изчистят по-бързо сополите и да свалите Т! Аз преди лягане, освен лепенката, давах и Сиафена (т.е. не само лепенката, де).

Ноеми, пожелавам бързо оздравяване и на Пресиян и дано Тервелче остане непокътнато от вируса!  Peace

Тути, много вкусно изглеждащи сладки сте заформили с Таня! Браво и на нея, да я поздравиш!  Hug

Гери, много е трудно да се отговори на въпроса ти, но като цяло смятам, че всичко е възможно.  Thinking Когато двама души са семейство, те си влияят взаимно на вкусовете, мненията, а дори и на отношенията с останалите. Не знам какви са вашите отношения, но ако имате конфликт е твърде възможно брат ти е взел страната на жена си.

Ох, отивам да си сипя 2 глътки вино за по-добър сън  newsm24

# 193
кака рала, сега разбираш ли ме какво ми беше една година, в която дара се радваше на всички познати и непознати, а мен и 3 дни да не ме е виждала само ми хвърляше един бегъл поглед и това е. сега като че ли имаме напредък - понякога пуска по една усмивка, ама гледам да съм с баща й за по-сигурно Laughing Laughing Laughing

офф, аз утре съм на работа от 7,15 Shocked това не е човешко и мисля утре да бъде променено, ама да видим Simple Smile

пате, адмирации да тортата! прекрасна е!

# 194
  • София
Сетих се каква ни е триколката http://www.babybg.com/product_info.php/cPath/32_154/products_id/456 - никой да не се лъже, не става. Това със степенките не е доизмислено, готините са само с педали, които могат да не се въртят, кормилото на нашата не може да се блокира- докато аз бутам, Михаела върти и не мога да управлявам, а и няма ръчна спирачка, което се оказа важно. За същите пари тогава хората си купиха наистина страхотни триколки и още си бутат децата до детската градина (по около 3 км, всеки ден) Бебеш, не че искам нещо да кажа, ама първо пробвай тази, която си харесала.
Careеner, по моя случай има напредък - внесени са ми 2 болнични, 3-ят е сбъркан, но пък изпуснах 7 дневния срок за поправка, защото докторката не е в БГ. Може пък и рязко да забогатея, ама да видим.
Бързо оздравяване на болничките!

Общи условия

Активация на акаунт