На Януарчетата с Любов! Тема 32

• 28 962
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
ЧРД на днешните пораснали принцеси  Краси и Рая.  Много здраве и весело детство!
Бенджи, Леприконче   bouquet

Честит празник и на по-големите деца  Laughing - Инка, братчето на Буби, ГАли   bouquet

Аз и ти, давай съвети за отказване от нощното кърмене.
===
Относно преводите от НОИ - аз имам превод днес само за един ден. За останалите 240 или 270 лв. бяха нямам идея кога се получават.
и аз искам съвети за спиране на нощното......
240 лв - към края на месеца (трябва от работата ти да платят заплати, да подадат информация н НАП и около 10 дена след това НОИ плащат)

Стасче имитира Зайо- байо прави муси, муси  Joy
Снощи пас вдигна 39.1 днес е към 37 - но е крив, сополите се сгъстяват .....

# 226
Честит рожден дне на Красунка и Райчето  newsm38!
Честит рожден ден и на Инка!

Гери, в нашето семейство вече почти 40 години има една, дето мине не мине и си показва рогата. Дъщеря й е същата  Sick.
Много се радвам, че нашето дете си има леля, моята зълва. Жалко, че е много далеч. Но тя и нейният приятел са чудесни  Heart Eyes.

# 227
  • Велико Търново
Добре бе, Бебешондел!
Може би не ни казваш всичко, но операция веднага  (след като оздравее) срещу избор на екип, срещу плащане на необходимата сума на когото трябва, не става ли? Т.е. без да чакаш от болницата да ти се обаждат, а ти да инициираш влизането за операция?
Давай сметката, за нула време ще съберем парите! 

# 228
  • София
ЧРД НА РАЙЧЕТО НА LEPRIKON И КРАСИ НА БЕНДЖИ! МОМИЧЕТА, ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ПРИНЦЕСИТЕ, МНОГО РАДОСТ ДА ВИ НОСЯТ И ДА ИМАТ ЕДНО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!  bouquet

Болничките да се оправят бързо! Hug

Ние днес ходихме до кухнята, до там са само 3 пресечки, но 3 баби ме порицаха, че бебето щяло да замръзне Rolling Eyes Тя не даваше вид да й е неприятно.

Аз колкото и да си лягам като пребита с парцал всяка вечер, пак предпочитам майчинството пред работата. Мойта е много стресираща и майчинството ми се вижда като отпуск, хич не ми се връща. какорала, ти нямаше ли да ползваш двете години? Или само пробно искаш да пратиш Марти?

Ети, всеки път ми се свива сърцето, като пишеш за Ивката. Ох, дано посвикне вече тия дни миличкото Hug Да знаеш, че Диана е голям фен на вашия каталог. Даже знае думата "каталог" и като й кажа да иде да го разгледа, почва да отгръща Laughing

Иначе и ние не говорим кой знае колко, да не кажа хич. Не знам нещо съзнателно дали казва освен "ам-ам", но пасивният й речник всеки ден ме изненадва. Взела е да разбира и изпълнява доста "команди".

# 229
инка, буби, честит празник!

чови, ти да не мислиш, че на нас много ни се ходи на работа? Simple Smile

зън, аз от край време в 2 дни от месеца съм върла мъжемразка Simple Smile))

а как ми се спиииии...
не стига, че часовкикът беше навит за 5,45 ч., ами и дара за пръв път откакто преди 8 месеца спря да се храни нощем се събуди с рев в 4 ч. и аз, и мъжът ми - шок Shocked а  то детето се отвило и му станало студено. заспа си веднага, ама познайте дали майка й заспа...а кой я би през главата да си ляга снощи в 2 ч. е друг въпрос. та, с 2 думи - душата ми спи Simple Smile

# 230
юхуу..Simple Smile

честит първи ден рожден, принцеси Рая и Краси, Иночка, Гали, братче Бараба! бъдете много, ама много щастливи, ведри и успешни! cheeeeers!

ей, прочетох доста за бързореки януарчета, убедихте ме и ме зарадвахте!:)) май съм прозвучала ненужно нърди, щом като предизвиках толкова дуплики, но нищо пък, хем поразказахте!  Sunglasses Буби, естествено, че всяко дете е индивидуалност и си се развива по собствен тертип, приподписвам  Party  

момичета, хайде стига болести вече.. аз не смея да се хваля, че не боледуваме, защото всичко се случва и, дето казват, има време за всякакви гадости, но наистина, баста! гуш за всички болници  Hug Ел/Бебееш,  Tired прегръд.

Анабелка, мм, апетитно, много Flutter в този студ и мен ме избива на сладко, та съм си подпускала домашните рафаелки в момента, пък нека ми Simple Smile

# 231
  • София
Тонита, аз за тази работа с парите се карам с Бебешондел още откакто беше в болницата. Ама то упорито! Но все си мисля, че ще осъзнае, че щом можем да купим живот за Тея, ще клекне.

Рали, и аз се успокоявам, че маминия златен ще е по-тежък случай от Ива. Wink

Мелона, тя Диди е малка, ама вече знае Mr. Green

Аз сякаш попретръпнах, че моето инатче ще се адаптира по-трудно в яслата и вече не го приемам толкова тежко.
А за работата - ходи ми се, имам нужда вече. Пък и си я харесвам Simple Smile

# 232
Честит рожден ден на Краси и Райчето !!!!Да се весели,засмени и много здравички!!!!

Честит рожден ден на Галето  и Инка!Пожелавам ви много здраве и семейно щастие!!!

Да се оплача и и аз и ние сме в отбора на болничките Sad Дано бързо оздравяват всички и повече никакви болести.
Буби честит ти рожденик и на теб  Gift

# 233
Добре бе, Бебешондел!
Може би не ни казваш всичко, но операция веднага  (след като оздравее) срещу избор на екип, срещу плащане на необходимата сума на когото трябва, не става ли? Т.е. без да чакаш от болницата да ти се обаждат, а ти да инициираш влизането за операция?
Давай сметката, за нула време ще съберем парите!  
От кардиология ми казаха щом оздравее да се обадя за да я планират.Те си мислят че Явор е бил контактен с шарка и ще чакат 21 дни преди да ни се обадят които изтичат на 10ти,но така или иначе тя не е здрава.
Сметка мога да ви пусна във фейса, както пак там мога да обясня за избора на екип.

# 234
  • Велико Търново
Ами хайде де, пускай я!
Колкото и да е болна, до 2 седмици ще й мине обикновена вирусна инфекция.
Спирате Явор от ясла, че да не се зациклите с нов вирус.
Правиш й едни контролни изследвания (ПКК, утайка ), за да си сигурна за себе си преди да се обадиш в болницата.
И пазите карантина ВСИЧКИ вкъщи докато Тея влезе в болницата.

# 235
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на КРАСИ и РАЯ! Много здраве, късмет, щастие, безгрижно детство и радост!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на семействата на порасналите ни рожденички! Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на Инка и Гали! Много здраве, любов и щастие с любимите ви хора!

Буби, Честит Рожден Ден и на твоето братче! Жив и здрав да е, с много късмет! Hug

Нямам време да прочета всичко, но пожелавам бързо оздравяване на всички деца и на големите също! Praynig

Анабела, тортата ти изглежда много вкусна, ще се пробвам, не издържам вече с тия вкусотии тук!

Патето я похвалих у Фейсбука, но и тук ще кажа, че тортата е чудесна. Не предположих че е правена собственоръчно. Евала мацки за златните ви ръце на всички!  bouquet

Децата наистина се развиват различно и е нормално едни да говорят повече, а други по-малко. Peace

Сами вече се научи поне да слиза от леглото както трябва, много е горд от себе си милия. Но все още не ходи самичък. Wink

Триколка няма да купуваме. От първото си дете разбрах, че повечето неща са ненужни и са само за харчене на пари, не са ни вършели кой знае каква работа. Ама всеки си знае! Peace

Съжалявам, че не мога да изчета всичко... Здраве на всички! Hug

# 236
Това ми е плана да. Даже се разбрахме Коки и Явор да идат при свеки след операцията защото трябг да е здрава поне месец.

# 237
Аз колкото и да си лягам като пребита с парцал всяка вечер, пак предпочитам майчинството пред работата. Мойта е много стресираща и майчинството ми се вижда като отпуск, хич не ми се връща.

Peace  И на мен хич, ама хич не ми се връща. Пък и не съм сигурна дали ще се върна изобщо. При всички случаи мисля да си карам майчинството до края, пък после ще видим...

Елч, лягай следобед с Дара!  Wink

Да оздравяват всички болнички дечица!  Hug

Благодаря ви за пожеланията!  Hug

Одеве посрещна паркета с лице и сега е като боксьорче в муцунката - нослето й е като на Кубрат Пулев...  Tired

# 238

Одеве посрещна паркета с лице и сега е като боксьорче в муцунката - нослето й е като на Кубрат Пулев...  Tired
Joy Joy Joy

И аз съм от тези, дето не им се връща на работа. Самата работа не е толкоз зле, но шефа newsm11

# 239
Здравейте, момичета   bouquet
Влизам само да ви кажа, че ме трогнахте с всички мили пожелания за моето пораснало момченце и че не сте го забравили, въпреки че не съм от пишещите  Hug
 В тази връзка, искам да ви кажа, че дори и вече да не пиша, си чета прилежно всички теми, и се вълнувам заедно с всяка една от вас на всеки един рожден ден, заедно с вас стискам палци, когато се налага, и споделям всекидневните вълнения около нашите, все повече отдалечаващи се от понятието "бебе", дечица! Благодаря ви!  bouquet
И да ви почерпя с нашата торта  Laughing

Честит рожден ден и на порасналите Рая и Красимира!  newsm59
Да растат здрави и безгрижни  за радост на мама и тати!   bouquet

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 15:12 от *peteto*

Общи условия

Активация на акаунт