На Януарчетата с Любов! Тема 32

• 28 965
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
буби, не става за съжаление.
иначе да се изфукам, че довечера харизвам дара на щастлвиите й баба и дядо и ставаме младоженци. мисля да пъшкам така, че до 6-тия етаж да ме чуят Laughing Laughing Laughing

бебеш, ужасно ме развълнува с тази сметка.
много осезаемо е усещането, че имаш възможността да помогнеш на детенце в беда.

# 241
  • Варна

Почерпете се за мое здраве с една песничка Heart Eyes
ЧРД и на днешните Рожденничета!!
П.П.Забравих повода-Днес ставам на 32 Grinning

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 16:28 от gali&presi

# 242
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСИ И РАЯ! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И МНОГО ИГРИ!  ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

И на другите с повод да празнуват- здраве и късмет!

Бенджи, когато имаш време, пусни ми рецептата за крема на тортата,плийс

И аз съм от тези, дето не им се връща на работа. Самата работа не е толкоз зле, но шефа newsm11

При мен е абсолютно същото. Харесвам си работата,горе долу,колегите са ок,но шефа,последния  #Cussing out  Все се надявам докато дойде време да се връщам да има друг шеф  Praynig

На всички болни-малки и големи- много здраве. Да се излекуват бързо.

# 243
Момичета, сърдечно ви благодаря за милите пожелания, за нашия голям празник днес!  Hug Да ви се връща всичко добро! Нашият купон е в събота.
 Бенджи, честит празник на Краси, да расте здраво, обичано, спокойно и щастливо дете!
  ... и както традицията повелява, Райчето на няколко часа и снимка от днес.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3062208430335&l=f61ae2eac6
и моят вестител: "Татко Леприкон е на линия. Днес след 14,5 часа мрънкане,охкане,хапане на устни, обикаляне в кръг,пъшкане,викане,не-искам-повече-да-ме-боли,повръщане,стенене,крещене,дремене,КРЕЩЕНЕ и много други дейности свързани с болка се сдобихме с прекрасно здраво момиченце на име Рая и няколко шева. Щастливата мама Леприкон е добре и вече се усмихва..."
Благодаря на ММ, който преди една година беше 14 часа плътно до мен през цялото раждане!

Искам да поздравя всички ви и да ви пожелая здраве и много щастие!

- Колко струва щастието, старче?
- Безсънни нощи, чедо, над детското креватче;
умение да се погребваш и пак да се родиш;
търпение, когато почти ще се взривиш;
пречупената гордост, признатите лъжи;
изпросената помощ, когато ти тежи;
научени уроци в сълзи, вини и страх;
и не един признат или изкупен грях;
и дадената прошка, когато още ни боли;
и мъдрото смирение, когато сме сами!
На тебе думам, чедо, но ти на други разкажи
за истинското щастие, платено не с пари -
с любов и будни нощи над детското креватче,
когато собствената ти душа като кърмаче плаче...

Мадлен Алгафари

# 244
Гали, много хубав поздрав, мерси!   bouquet
Напомня ми една книга, която четох неотдавна - "Хаваи" на Джеймс Мичънър и чиято втора част все се каня да започна и май ще я зачекна тези дни.

Леприконче, много сладка Рая!  Flutter

Елч, дерзай!  Mr. Green Да заглушиш линейките на БП!  Joy

Петето, включвай се по-често!  Wink

# 245
  • София
Привет  Hug

Честити първи ден-денчета на Райчето и Краси, да са много здрави, щастливи и обградени с любов   Hug

Гали прекрасна песен, и на теб много много здраве и щастие  Hug

Елч, лелеееее, звучиш много опасно  Embarassed Grinning  Hug, и в този ред на мисли, да задам един леко неудобен въпрос, кога, и най-вече къде успявате да се " сближите " с половинките си? Защото при нас става много сложно, Тия не заспива преди 23-24 ч., а след това се чудя кое първо да оправям - къщата или мъжо  Embarassed Embarassed Embarassed и в крайна сметка докато умувам заспивам... ooooh!

Исках още нещо да пиша, ама малката се събуди, и ми избяга и без това изчезналата мисъл  Rolling Eyes

# 246
Ха добър ви снежен ден!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на Рая на мама leprikon и Красимира на мама Бенджолина !!!

Инка, Гали и Преси,, честит рожден ден!!!

Буби, честит рожден ден и на брат ти!

Не знам как е в другите части на страната, но тук вали сняг цял ден. От понеделник с Кали сме излизали само веднъж, но тогава обиколихме сума ти магазини. Е с колата бяхме, но пак се брои. Аз излизам само на терасата да простирам или да прибирам дрехи. ММ ходи за кухнята. Но утре ще се наложи да ползвам градския транспорт, ще ходя на преглед в центъра, а там е трудно да намериш къде да паркираш и когато е сухо, а сега си представям какво ще бъде  ooooh!

Ноеми, Вал, Сенедра, бързо да се оправят дечицата  Hug Всички големи и малки болнички също бързо да се оправят.

Ети, мога само да ти дам едно голямо гушшш. Иначе нищо не мога да ти помогна. Май повечето хлапета ще плачат, но и повечето май ще тръгват на ясла преди 2г. така че е разбираемо, още са си бебета.

За работата, хем ми се връща, хем не. Харесвам си работата, шефът ми е в София, в града и областта съм само аз, сега май ще си имам колега, когото назначиха когато излезнах в болнични, но това не ме бърка. Но като си представя, че няма да съм по цял ден с Калинката и ме става тъжно.

Ох, олях се и аз с тези паралелни прозорци.

# 247
Привет народе мой Mr. Green!
17 стр имам пропуск,скролнах всичко на бързо,тъпо ми е и криво ,че не мога да ви следя. Confusedама много работа ей!-няма свършване ви казвам. Tired
Казвате има вече майчинство....На мен ми е много интересно какво майчинство ще взема.16 дни платено,13 дни -минимално и 2 дни имам заплата за януари Mr. Green
И да знаете,че които се връща на работа,вече трябва да попълва не 2,а вече 4 декларации.Бюрокрацията ескалира  Crazy
Честит рожден ден на сладките бонбони! Heart Eyes Heart Eyes

# 248
  • Сандански
Еления какви декларации си попълвала?Питам,защото аз нищо не попълвах като се върнах,изпратиха ми само една бележка,че прехвърлих майчинството на ММ.

Како рала те се сещат за мене само като са гладни,имат за гладене,пране или учене,ама да са живи и здрави Mr. Green

Ей,два пъти се разписах - личи си,че почивам днес Hug

# 249
  • ул. "Мечтание"
Привет!  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДВЕТЕ СЛАДКИ ГОСПОЖИЦИ - РАЙЧЕТО И КРАСИ!!!
Да са живи и здрави, радост и гордост на мама и тати!

Честит рожден ден и на останалите рожденици, които съм пропуснала! Желая им щастие и безгрижно детство!  bouquet

Бебеш, моля да ми пуснеш номера на сметката на лични. Аз не съм в групата във фейса.

# 250
буби, не става за съжаление.
иначе да се изфукам, че довечера харизвам дара на щастлвиите й баба и дядо и ставаме младоженци. мисля да пъшкам така, че до 6-тия етаж да ме чуят Laughing Laughing :lo
е не, мислех да ви спестя тоя разказ, ама миналата седмица се наложи да прекарам 1 вечер в хотел край Сф, ако знаете на какво станах свидетел посред нощ........................... само дето трябваше да предупредят да си купя семки и бира и билетче за първи ред Laughing
По едно време вече мислех да изляза на прозореца и да кажа " Евалата, сега дайте да го видим кой е тоя" Големо пъшкане, големо чудо Laughing

Елч, честито ергенска. Кажете на съседите да сложат по една червена точка на ушите на децата Laughing

# 251
ааа, кака рала, ние сме си постоянно в червена точка. в нашия блок така всичко се чува, че нямаме тайни. знам графиците на всички. но имаме един съсед на 22 г., който ни слага в малкия си джоб всички. често сменя гаджетата и като се появи ново пъшкането е денонощноооо, и сутрин, и през деня, и вечер, и в 5 ч. през нощта да събудиш нашият работи. а е една тиха вода, да му се ненадява човек.

а на въпроса къде отговарям с навсякъде. нали трябва да има разнообразие Wink
иначе и наша дара заспива късничко, ама ние нали сме на възраст вече и 3 минути стигат Laughing Laughing Laughing
шегувам се! ама сериозно, баш затова винаги има време Wink

# 252
Благодарим на всички за милите пожелания, да ви се връщат 100-кратно!
Честит рожден ден и на Райчето- нашето астрално близначе. Да расте здрава, весела и много засмяна!
Почерпете се с нашата торта, мамино производство. Малко има недостатъци, но...

# 253
Здравейте Hug

[/quote]
Елч, честито ергенска. Кажете на съседите да сложат по една червена точка на ушите на децата Laughing
[/quote] hahaha hahaha
Елч,направо ти завидех Mr. Green В тая връзка -
madlen_81 Като си с две направо ще забравиш какво е туй нещо Whistling Whistling Майтап Wink

Попрочетох,беше ми интересно и мислех за толкоз неща да пиша,ама то един акъл за всичко... Blush

Анабелка Благодаря ти,че ни мислиш Hug Буба е добре, и следа няма от изгореното/оф,на мама кукличката тя,как ме издебна тогава и стана белята Whistling/ В тая връзка - Люба -  Hug вече и ние сме без покривка Peace Лошото е,че като си протегне ръката и стига де що има в началото на масата Tired

Еми И ние си точим лиги, приемам го за нормално,все пак имаме само 5 зъба засега.  Laughing Трябва и останалите да излязат Hug И Буба още не ходи сама,в много редки случаи се пуска,прави няколко крачки и след това допълзява Rolling Eyes

Кате - днес от ЯБ ни донесоха храната по-рано,аз направо се изненадах Crazy Някъде към 10.30ч.Явно при вас са дошли най-накрая Confused

Какче Hug Поръчах си памперси от твоя сайт + прах за пране. Доволна Peace И сапун имам подарък,и мацката готина и разбрана Peace Даже ми звънна на GSM-a,защото бебето можело да спи и не смеела да звънне на вратата Heart Eyes

Другото вече забравих Embarassed

Честит Рожден Ден на всички рожденници днес  bouquet
Бенджи Hug  bouquet

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 18:06 от ral_r

# 254
  • София
Рали, как става поръчката от сайта? Лично съобщение ли се пише? Видях, че са само във ФБ.

Общи условия

Активация на акаунт