На Януарчетата с Любов! Тема 32

• 28 961
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • Пазарджик
Гали Честит рожден ден,много здраве и късмет ти желая,страхотна песен  Hug
Инка Честит Рожден Ден много здраве и късмет ти желая!

Аз си направих една тренировка от 30мин.дърпане на шейна с Таня и Нели Mr. Green
Анабела обичам бисквитени торти ммммм
Бенджи тортата е страхотна,готини калинки Heart Eyes
какаРала  hahaha
Нели днес е решила да омаже цялата къща ooooh!сега маже с един картоф,преди това с банан ,а на обед си пусна бейбифона в купичката с манджа
Прочетох поздравите ви на Таня и е много щастлива,снощи беше много смешна,седеше и се повтаряше -1ч.ч.едиквоси,1ч.ч. ...... и т.н. Grinning
Елч приятно изкарване !
Имаше и още но дребната ме вика  Mr. Green

# 256
Мелона По телефона Peace Имат и М-тел,и Глобул и Вивател номерца,на който ти е удобно на него звъниш и поръчваш Peace Мацката ти доставя нещата още същия ден Peace Hug

# 257
  • София, Лагера
Хау! Имам си копм, но нямам време  Mr. Green
Инка, Гали, честит рожден ден!   bouquet
Честита първа годишнина и на Рая и Красимира!

Да измрънкам... покрай тази сделка с апартамента направо сме на ръба на проституцията с финансите Tired То очаквах разходи, ама... аман, 7 800 лева  Shocked. Комисионната беше предвидена - ок, ама и таксите за кредит, и нотариалните са скочили неимоверно... и сега и пари на заем от сестра ми ще трябва да взимам  Rolling Eyes

Това с пиенето на вино от мама, когато детето е болно да не е като рецептите с ряпа и извара, кажи ако действа безотказно да го прилагам. Mr. Green
Болестта на детето има 2 основни негативни аспекта - 1. самата болест и 2. изпилване на нервите на мама. За болестите си има лекарства...  Whistling

Да споделя как махнах нощното кърмене - просто взимах Тервел при себе си и го гушках, но между нас поставях възглавница, за да не ми дърпа пижамата и да иска да суче. Peace

# 258
  • София
Ноеми, комисионна за брокер ли имаш в предвид? Вие наехте ли агенция, или става въпрос за брокер на продавача?

# 259
Калифорния, моля те за малко помощ за иследванията.
Lymph # 5,1 реф 1,6-2,1
Lymph % 51,1 реф 20,0-45,0
Mid % 14,5 реф 4-8
Gran% 34,4 реф 51-72
PDW-CV 16,9 реф 11,5-14,5
Тромбоцити 689 реф 140-440
РСТ 0,537 реф 0,108-0,282
Суе 4

# 260
  • София, Лагера
Ноеми, комисионна за брокер ли имаш в предвид? Вие наехте ли агенция, или става въпрос за брокер на продавача?
Не, ние си имаме нащ брокер, с който си работим. Агенцията е Явлена, не бих си правила експерименти с измислени агенции, би ми излязло мноооооого по-скъпо, ако не са направили някаква проверка както трябва  Naughty

А вариантът да намеря апартамент без посредник е просто невъзможен  Tired

# 261
На първо четене LYM е нормално да се по - високи при деца до 4 години. Сега ще отворя учебникът за другите стойности.

# 262
  • София

Не, ние си имаме нащ брокер, с който си работим. Агенцията е Явлена, не бих си правила експерименти с измислени агенции, би ми излязло мноооооого по-скъпо, ако не са направили някаква проверка както трябва  Naughty

[/quote]

Ясно, питам, защото нас лятото се опитаха да ни изработят, комисионна и от нас, и от продавача, без да имаме нищо общо с тази згенция, ама не им мина номера  Peace

# 263
Бебеш, ще пиша по - подробно след 20.30 часа. Мисля че част от повишените стойности са свързани с Фалото.

# 264
Бебеш, ще пиша по - подробно след 20.30 часа. Мисля че част от повишените стойности са свързани с Фалото.

Благодаря ти! Hug

# 265
  • София, Лагера
О, не, Мадлен, не е такава работата  Wink Ние с тази брокерка преди години си намерихме нашия апартамент, в който живеем, препоръчахме я на доста приятели и те също останаха много доволни  Peace Ние само задаваме критерии, тя си търси, прави си проверки на имотите преди да ни предложи нещо, изобщо грижи се за всичко. Пазарлъците за цената също тя водеше  Peace
Аз изпищях от таксите, много са се вдигнали - банковите (нали трябва да си компенсират отпадането на наказателната лихва по предсрочно погасяване, а и не само това), нотариалните...  Tired
само сумата за прехвърлителната сделка е 3572 лв  Rolling Eyes ... пари за нищо...

# 266
Инка, Гали, честит рожден ден! Много любов, здраве и усмивки!   bouquet Hug

Честит рожден ден на Краси и Райчето! Безгрижно детство! newsm38 newsm67

Леприконче, Бенджи, весел празник!   bouquet

Сенедра, Вал, бързо да се оправя малкия юнаците!

Анабела, много апетитна изглежда тази торта!

Елч, ха честито ви ергенстване!  Laughing

Бенджи, тортата е прекрасна! Кусури не се виждат! Браво на теб! ( как ми се правиха и на мен калинки и маргаритки, но уви! Laughing)

За говоренето - хич не му е силната страна. Една айде и ма-ка и ба-ка. А, и бръмчи  Laughing Иначе всичко разбира, но не му се иска да ни улеснява с говорене. Mr. Green

# 267
  • В две тъмни очички
Елч  Mr. Green стига си висяла тук ми отивай да си "подсвиркаш" при мъжо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мадлен, искам ли секс, не ме интересува дали къщата не е оправена  hahahaШегата настрана, ама време винаги се намира. Дребната заспива около 9:30-10, та след това винаги пооправям къщата, а след това, за да ми се отблагодари,че съм толкова добра съпруга и мъжо ме оправя  Twisted Evil Така или иначе със или без секс,преди 12-1 часа не си лягаме. Казвам всичко това при все, че не се съобразявам само с детето , а и със свекърва ми! Време винаги има, въпросът е желание да има. Случва се много често и денем, ако си дойде Боби , да използваме момента докато тя спи и т.н.

# 268
Бебеш, тромбоцитите са увеличени, а от там и PCT-този показател е общия обем тромбоцити в кръвта. Другита показатели като еритроцити, хемоглобин как са?

При Тетралогията на Фало се наблюдава хипоксия, оттам се увеличава хемоглобинът, за да може да компенсира.
Освен това опастност от микро и макротромбози, вероятно затова са повишени тромбоцитите.
При хипоксемична криза- неспокойствие, плач, учестено и затруднено дишане. Правите ли такива кризи?

# 269
Правим, правим, всеки ден  Tired Аз за това го писах по-горе това за сатурацията, беше в състояние на криза и беше 64, а когато се успокои - 95, което си е като на здраво дете.

Хемоглобина като за нея е нисък 118. Кардиоложката каза че трябва да го вдигнем до 160 за да  компенсира и днес започнах да и давам по 5 капки малтофер.
Еритроцитите са 4,96 реф 3,8 - 5,5

Общи условия

Активация на акаунт