На Януарчетата с Любов! Тема 32

• 28 946
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Еления, честно скъса ми сърцето  Cry! Ако имаш нужда от нещо само свирни ние сме насреща  Hug. Както и друг път съм казвала тук сме се събрали и за добро, и за зло.

# 376
  • София
Еления, честно скъса ми сърцето  Cry! Ако имаш нужда от нещо само свирни ние сме насреща  Hug. Както и друг път съм казвала тук сме се събрали и за добро, и за зло.
Peace
Подкрепям Калифорния, много от нас са с момчета, други си имат каки, така че кажи с какво можем да ти помогнем, дай мерки и теглилки! Hug

Бубе, тъпо, много тъпо! Tired Но и аз съм попадала в такива ситуации. Аз също много бързо допускам хората до себе си, но същевременно ако бъда предадена отрязвам този човек от живота ми. Гадно е, боли, но поне не се пазиш и от "приятелите си"! Иначе се замислих, че всичките ми приятели, на които мога да разчитам са от детството ми. Явно след това трудно човек се доверява, а и най-чистото и искренно приятелство е при децата.
Споделям с мъжа ми, а и доста неща с майка ми, тъй като тя е човека на когото мога да разчитам безрезервно. Ако я помоля за нещо се преоре и земята, може и да не е съгласна с мен, но ще направи това, за което съм я помолила! Heart Eyes Мъжът ми също много ми помага, но той е зодия близнаци и трябва да се съобразявам кой близнак се е събудил сутринта! Mr. Green

Ноеми,
ужас просто, много ти съчувствам! Оздравявайте бързо! Hug

# 377
  • Пазарджик
Бебеш ,мила и това ще мине Hug
Бубе Hug,Приятел – това е една душа живееща в две тела.За съжаление трудно се открива,трябваше много разочарования да преглътна за да разбере,че вече няма приятелство ,а само интереси.
Ето нещо любимо,което дава сили
http://www.senti-bg.com/misli/anyway.html

Еления
,мила за съжаление не ми е чужда и твоята болка,ама аз все си повтарям :Няма да е все така Hug

Ноеми много гадно ,стискам палци бързо да минава Praynig
Рал ,много се радвам,че сте добре и отпразнувахте най накрая така чакания РД Hug

# 378
  • София
Ох, нещо последните постове са все тъжни и лични. Май наистина сме си станали близки Hug Аз, въпреки че уж мразя да се меся и да давам акъл ще си кажа с най-добро чувство.
Еления Hug. То не че една виртуална прегръдка оправя нещата... Не си в грешка ти, нещо ситуациата съвсем се скапва. Ние уж се справяхме много добре, после поносимо, сега и аз се усещам, че правя икономии от немислими до скоро неща, а мъжът ми почна да вдига кръвно от нерви и притеснения. Хората от обкръжението ми също яко усещат кризата. Ама това е положението, ние да правим каквото трябва, пък все ще изгрее и слънцето. Ако решиш кажи да помагаме конкретно.
Бебеш, и вашата е доста сложна... Не може ли просто да се съгласите мъжът ти да се върне веднага (за успокоение на обстановката), а ако наистина усетиш, че трябва да е до теб, да поставите майка ти пред свършен факт, че се налага да се забави ден, два... Поеми ти вината после (надали ще смеят да ти кажат нещо в толкова напрегнат момент), че да не влошаваш положението на тм. Ти си знаеш де, но защо и това трябва да се превръща в късане на нерви?
Бубе, ти пък. Я каква си млада, готина мацка, с мъж, на когото можеш да разчиташ и с разкошно диваненце. Какво си тръгнала да се нервираш на някакви идиотки. Какарала екстра го е казала - криза ли, скок в растежа ли, случва се в определена възраст. После се чудиш за какво си се ядосвала. За безпаричието...не съм намерила още решение, ама продължавам с опитите.
Аз пък не мога да кажа, че мм ми е най-добър приятел, хич даже. Имам 2 приятелки от 1-ви клас (към 100 години значи) и споделям с тях нещата, които са ми най-лични. Слава Богу не са ме предавали! Жалко че вече се виждаме само събота и неделя, живеем в различни квартали и животът така ни е завъртял... Ех много ми липсват старите времена! Но пък си имам 2 слънчица, които ми изпълват ежедневието и ги обичам повече от всичко!
Хайде, приятна вечер и оздравяване на болничките!

# 379
  • София
Бубе  Hug и аз съм на принципа един приятел, но пък качествен. И аз много пъти съм се разочаровала от псевдо приятели... Имала съм и същия случай като при теб - уж близка приятелка, интересуваща се от нас, даваща съвети, а зад гърба ни с ММ, говори простотии и отвратителни епитети за нас, направо бях потресена, когато разбрах.
Еления  Hug много добре те разбирам! Изпадала съм в такова положение не веднъж. А още по-гадно беше когато с ММ работихме в една и съща фирма, която реши да пропусне повече от месец заплатите, а бяхме на квартира и нямаше как да покрием разходите си. Никога не сме харчили за глезотии и пак не се получава. Сега пак ще излизаме на квартира и си мисля аз с тези 240 и малко дете как ще се справим, а и родителите ми имат нужда от помощ сега, винаги са ни помагали, а сега аз на тях не мога да помогна. Гадно ми е  Confused  Ако може с нещо да помагаме - кажи  Hug

# 380
Бубси И аз съм така имам точно 2-ма човека, на които като им кажа, че имам труп вкъщи ще дойдат да копаят  Peace Няма какво да допълня, всички са споделили много точно нещата...
Еления Ох, познавам мизерията и то доста добре...минали сме през ада...но виж наистина има светлина в тунела, в момента положението ни е доста добро  Peace Пу пу!  Hug Знам, че  има моменти в които си казваш, тва е ще си умра в мизерия това ми е писано...но винаги има едно но  Heart Eyes При мен стана и при теб ще стане беееее!  Sunglasses
Ноеми И ние го хванахме този вирус, но аз успях на време да туширам и кашлицата и сополите.  В момента доизкашля хриповете и е готов. Инхалации, къпане в солена топла вода, витамин С, проспан, чай мащерка с мед това при нас помогна  Peace
И да споделя: Калин е страшно променен от яслата. Говори адски много неща, къде разбирам къде не  Mr. Green. Ходи на гърне, разхожда ме из къщи за ръка, говори по телефона, прибира си сам играчките в коша, рисува и ми носи да видя направо ме разби!  Laughing
снуки  Hug

# 381
Гууд морнинг!  Mr. Green

Айде пак:

Мрм, много ми хареса поста ти.  Peace Прочетох мои мисли в него като че ли.  Hug

Какче, това за близнаците ме накефи!  Mr. Green 100% съм съгласна, баща ми е близнаци и е тотално непредвидим! Опасни са!  Laughing

Зимата е много труден период. Особено за натури като мен, на които топлината им дава желание за живот, а в студа направо блокирам... Tired Та зимата има своя принос - хем е студено, мрачно и депресивно, хем има най-големи разходи за най-елементарни неща от сорта на отопление, горива и т.н. и т.н... И както се пее в една песен на Лорин Хил "after winter must come spring" Simple Smile , така че горе главите!  Hug

Пожелавам ви една топла, уютна, спокойна неделя. А на всички болнички - здрави час по-скоро!!!

# 382
Хора,благодаря ви,че ви има и че предлагате помощта си.Не можете да си представите каква утеха сте ми в този момент. Hug Hug HugЕй го на-пак ревнах. Confused
Много е трудно за мен да пристъпя към тази стъпка(зов за помощ)Не само ,защото никога не съм си представяла,че ще стигнем до там,а защото не е справедливо.Аз не съм единствената в затруднение,както и по-горе споменах има и хора,които са много по-зле и от нас дори.Самият факт ,че сме работещи и всеки месец получаваме сигурни пари,трябва да ни утешава и дава надежда.Това,че сме здрави и сплотени също не е малко.Това,че майка ми помага,също не е малко.Близо съм до роднините си,в които винаги виждам подкрепа и помощ!
Има мамчета тук,които ги нямат тези "екстри" ,но не се оплакват.Не е лоялно спрямо тях,аз да искам помощ.
Ако вече наистина няма изход,ще преглътна гордост и срам,ще наведа глава и ще ви помоля.В момента ми помагате повече с това че ме разбирате. Hug Hug Hug
Мама днес има рожден ден.Да ми е жива и здрава!Въпреки,че не се разбираме много,съм и много благодарна,че ми помага и че я има.Направих и скромна торта за подарък.

# 383
  • София
Добро утро  Simple Smile

Буби, мерси за кафенцето! Тъкмо си допивам моето, поспах малко повече тази сутрин, ММ се занимава с дребчо.

Еления, поста ти ме разстрои, просто ме докосна някак. Не е честно да се случва това и то на млади хора, които не чакат помощи а работят. Ей затова искам да живея в друга, нормална държава. Да има нормален стандарт. Да можеш да си гледаш децата и да живееш, без да мислиш как ще си платиш сметките или с какво ще напазаруваш. Изобщо не говоря за луксове. Това го усетих като бях в Щатите, макар че прекараните там 2 пъти по 5 месеца сигурно са различни от живеенето и тук сигурно ще ме оборят други хора. Но с моята работа (неквалифицирана) си живеех добре, успях да попътувам и да си спестя пари. Хайде да не се отплесвам толквова. Тук мога да разкажа и друга история, но главното е човек да вярва и да не допуска черни мисли. Всичко ще се оправи, стискам ти палци да е възможно най- скоро  Hug  Praynig

Бубе, относно приятелствата, съм съгласна че е тежко, може би повечето хора са преживели такъв момент на даден етап от живота си, но хубавото е че си разбрала що за хора са въпросните "приятели". Ще намериш нови, но нали пък не е важно количеството, а качеството. Както се пееше в една песен на Георги Христов- нямам нужда от много верни приятели, стигат ми двама-трима. Ала само такива, които в сърцата си рани от моите болки да имат... Hug

Бебеш, мила така ти съчувствам. Няма ли начин да поговориш с майка ти и да й обясниш, че в този важен момент имаш нужда от ТМ до тебе? А ако все пак Явор се разстрои, ТМ е на 2-3 часа път, не е толкова много. И все пак с пълното съзнание, че не мога да заместя мъжа ти, ти предлагам помощта си като дойдете за операцията, ако имаш нужда. Ние живеем близо до 3-та градска и ако трябва да се донесе нещо- лекарство, храна или каквото и да било друго съм насреща. Дори ако има възможност да идват хора (не знам как е организацията в болницата) бих могла да дойда като се прибере ММ вечер, за да поговорим, ако това може да ти помогне. Силна прегръда от мен Hug

# 384
  • София
Здравейте Hug
Елениа,Честит Рожден Ден на майка ти,нека ти е жива и здрава,да си помагате взаимно и да се обичате  bouquet
Охххххх безпаричие Rolling EyesАз също се връщам на работа заради парите не заради нещо друго,в никакъв случай не мога да кажа че живеем зле,обаче големия ни проблем е че нямаме жилище и все не идва момента да си купим пък макар и с кредит,иначе изкарваме достатъчно за да си плащаме всичко,за дрешки,играчки,забавления за децата,за почивка през лятото,понякога и две,хич не е редно да се оплаквам,макар че много неща не можем да имаме само за жилището ми тежи,но аз вярвам че нещата ще се подобрят,никога не спирам да вярвам и не се отчайвам,естествено не чакам от небето да ми падне,търсим начини с ММ и се опитваме да подобрим състоянието си непрекъснато,позитивизъм трябва преди всичко иначе не става Peace
Елениа,ти нали си от Приморско,нямате ли стаи под наем за летния сезон?Живот и здраве лятото искам да дойдем на море в Приморско,защото ми харесва градчето и ще се запознаем Simple SmileМиналата година идвахме във "Владимиров" ама нали съм голяма заспа чак по-късно разбрах,че и ти си от там EmbarassedГоре главата и хиляди  Hug

# 385
Привет мамита,

много тъжни мисли нещо са ви налегнали  Sad

Бубе  Hug   Hug и аз съм от хората дето за приятелите си душа давам и предателствата трудно ги преглъщам  Sad
Еления  Hug, трудно е безпаричието, но както ти си го описала, не си сама имаш страхотно семейство, така че не е толкова страшно. Ако имаш нужда от помощ, насреща сме  Hug
Бебеш трудно ми е да разбера майка ти, дай Боже след като се оправи Тея да се изнесете самостоятелно някъде и да си отдъхнете.

# 386
  • sofia
КакаРала, вчера бях на гости срещу вас.

Бубе, аз имам лоша черта и зачерквам хора, които са ме предали, просто ги забравям и не ме боли, ако ги видя на улицата може и да не ги поздравя или се държа хладно, така, че да им е неудобно-всичко в очите.
За безпаричието- имаме си чудесно правителство, което иска държавата да фалира. Хората обедняват масово, а Премиера строи пътища, но видиш ли народа няма пари за гориво- хаха

Момичета, никога не се отчайвайте, моля ви.

На мен пък ми закъснява, но аз повече деца не искам. Идва ми да си вържа тръбите( спира ме, че е завинаги). От хапчетата се вуствам адски зле, изпадам в луда ревност, от спирала ме е страх и така.

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 12:05 от lyuba84

# 387
  • София
Добро утро,
тежки теми сте захванали.... предателство, безпаричие  Sad и на мен не са ми чужди, но няма да влизам в подробности.

Бубе, 1-2 верни и истински приятели стигат
Елениа, честит рожден ден на майка ти, пожелавам й здраве, а на теб, когато изгрее слънцето да е силно и парещо  Hug

и ние с ММ все по-често се замисляме да се махнем от тази скапана държава, то тук човек не може да се почувства човешки

абе, много пуста темата тия дни, къде скиторите в това гадно време

Бебеш, как сте днес

# 388
добър ден   bouquet

момичета, навярно пропускам адски много неща, но се долепвам до най-последното и тук-таме по спомени.. поредна почти съвсем безсънна нощ и не мога да си събера главата.

на първо място, разбира се, да кажа и аз, че колкото и малко да мога да предложа, насреща съм винаги. все ми се струва, че след като сме така много, нищо че ни е адхок групичката (то каква по-хубава причина от нашата)), винаги можем да избутаме не един, не два, а доста камъни сизифовски на коя да е от нас. вярвам, че по принцип пътят на всички, не само нашият, е общ, и там, където някому придърпва черджето и стяга, друг пък се шири, после наопаки и така. милостив бог!
ако съм неубедителна на моменти, то е защото ..имам и аз доста 'други истории'
..Тук мога да разкажа и друга история, но главното е човек да вярва и да не допуска черни мисли.
Ками, ехх, подписвам се върху това, мац!!  Blush -- което не подменя добрата ми воля, никак даже..

mrm, копилефт и върху твоя последен пост, може ли), той комай побира онова, което бих се осмелила да кажа към момента, ако бях успяла да си привикам разпилените парченца навреме тази сутрин:)

момичета, да поналеем малко топъл, объл звук с Кате-пате: поздравяваме ви всички с Голубой вагон http://www.youtube.com/watch?v=V-TithD7izM музиката и особено много текста - дословно. е, не е the blue blue bus на любимото старо куче дж. д. морисън, но пък как лекува само.

Еления, чрд на маминка! да сте си близки винаги и да я почитат внуците!)  bouquet

оздравявайте, дечииица!

# 389
бим бим,все така сме с новата екстра повръщане на храчки.
Приятелки... Имам една,но от както имам деца сме си супер далечни. Последно ми се расърди че не съм и се обадила че се прибираме от болницата... Аз каточе ли се разбирам повече с мъжете...
Люба и аз съм като теб с хапчетата и спиралите.

Общи условия

Активация на акаунт