! Ако имаш нужда от нещо само свирни ние сме насреща
. Както и друг път съм казвала тук сме се събрали и за добро, и за зло.
! Ако имаш нужда от нещо само свирни ние сме насреща
. Както и друг път съм казвала тук сме се събрали и за добро, и за зло.

Но и аз съм попадала в такива ситуации. Аз също много бързо допускам хората до себе си, но същевременно ако бъда предадена отрязвам този човек от живота ми. Гадно е, боли, но поне не се пазиш и от "приятелите си"! Иначе се замислих, че всичките ми приятели, на които мога да разчитам са от детството ми. Явно след това трудно човек се доверява, а и най-чистото и искренно приятелство е при децата.
Мъжът ми също много ми помага, но той е зодия близнаци и трябва да се съобразявам кой близнак се е събудил сутринта!

,Приятел – това е една душа живееща в две тела.За съжаление трудно се открива,трябваше много разочарования да преглътна за да разбере,че вече няма приятелство ,а само интереси.

Аз, въпреки че уж мразя да се меся и да давам акъл ще си кажа с най-добро чувство.
. То не че една виртуална прегръдка оправя нещата... Не си в грешка ти, нещо ситуациата съвсем се скапва. Ние уж се справяхме много добре, после поносимо, сега и аз се усещам, че правя икономии от немислими до скоро неща, а мъжът ми почна да вдига кръвно от нерви и притеснения. Хората от обкръжението ми също яко усещат кризата. Ама това е положението, ние да правим каквото трябва, пък все ще изгрее и слънцето. Ако решиш кажи да помагаме конкретно.
и аз съм на принципа един приятел, но пък качествен. И аз много пъти съм се разочаровала от псевдо приятели... Имала съм и същия случай като при теб - уж близка приятелка, интересуваща се от нас, даваща съвети, а зад гърба ни с ММ, говори простотии и отвратителни епитети за нас, направо бях потресена, когато разбрах.
много добре те разбирам! Изпадала съм в такова положение не веднъж. А още по-гадно беше когато с ММ работихме в една и съща фирма, която реши да пропусне повече от месец заплатите, а бяхме на квартира и нямаше как да покрием разходите си. Никога не сме харчили за глезотии и пак не се получава. Сега пак ще излизаме на квартира и си мисля аз с тези 240 и малко дете как ще се справим, а и родителите ми имат нужда от помощ сега, винаги са ни помагали, а сега аз на тях не мога да помогна. Гадно ми е
Няма какво да допълня, всички са споделили много точно нещата...
Пу пу!
Знам, че има моменти в които си казваш, тва е ще си умра в мизерия това ми е писано...но винаги има едно но
При мен стана и при теб ще стане беееее! 

Прочетох мои мисли в него като че ли. 
Та зимата има своя принос - хем е студено, мрачно и депресивно, хем има най-големи разходи за най-елементарни неща от сорта на отопление, горива и т.н. и т.н... И както се пее в една песен на Лорин Хил "after winter must come spring"
, така че горе главите!
Ей го на-пак ревнах.

Миналата година идвахме във "Владимиров" ама нали съм голяма заспа чак по-късно разбрах,че и ти си от там

и аз съм от хората дето за приятелите си душа давам и предателствата трудно ги преглъщам 
, трудно е безпаричието, но както ти си го описала, не си сама имаш страхотно семейство, така че не е толкова страшно. Ако имаш нужда от помощ, насреща сме 
и на мен не са ми чужди, но няма да влизам в подробности.

-- което не подменя добрата ми воля, никак даже..