ОБЗОР 2013

• 84 038
  • 551
  •   1
Отговори
# 330
  • Резерват "Северозапад"
Леле ooooh!....сега за Нова година ли да събирам, за Мирамар ли newsm78 Joy Joy Joy

# 331
Леле ooooh!....сега за Нова година ли да събирам, за Мирамар ли newsm78 Joy Joy Joy
Ами те и за Нова година имат оферти.Направо ще им станем абонати LaughingАз също ще съм от тези които ще следят офертите Peace

# 332
Тази година резервирах съвсем инцидентно, някакви ласт минит оферти с 5% намаление. За догодина определено ще следя ранното записване, след голямата прецаквация с Албена АД ooooh!

# 333
  • В.Търново
Ева, като се върнеш, можеш да споделиш как е било времето, защото прогнозите за тази и следващата седмица са 28 градуса и вятър.
За тази седмица температурите ще са 38-40градуса,те вече са факт.По-ниските температури се очакват от понеделник.

# 334
  • Berlin
Ние резервирахме миналата седмица стая в Мирамар за септември, имаше някакво предложение на техния сайт за определени дати. За 1ви път ще ходим на море трима и на АИ, дано изкараме добре. Simple Smile

# 335
Ние резервирахме миналата седмица стая в Мирамар за септември, имаше някакво предложение на техния сайт за определени дати. За 1ви път ще ходим на море трима и на АИ, дано изкараме добре. Simple Smile
Браво на вас а аз изчаквах и всичко е заето Cry.Свободни места от 20.09 хотела е пълен до тогава.Мога да ти пожелая приятна почивка.А аз ще се надявам на някой отказал се.Макар че се съмнявам.

# 336
А как е на море с 28 градуса максимална температура? Някой ходил ли е на тези градуси?

# 337
А как е на море с 28 градуса максимална температура? Някой ходил ли е на тези градуси?
Много по -приятно отколкото на 40 градуса

# 338
Много по -приятно отколкото на 40 градуса
В момента сме в "Мирамар" и днес около 15.30 казаха, че е 29 градуса на сянка. Никак не се усеща жегата и има много приятен ветрец за допълнително охлаждане на страстите.  Wink
Та, не знам ако 28 е максималната за страната, тук вероятно няма да е такава...и ако го има и ветрецът...Но не съм експерт по "Обзор" - първо море ни е тук, но сигурно не последно! Grinning

# 339
А някой беше ли в Лука Хелиос Бийч тази година  newsm78

# 340
От три години ходим в Обзор и цените в семейните хотелчета винаги са били 50-60 лв за стая(без закуска).Говоря за тези на ул.Черноморска(крайбрежната).

А, на задната /3-ти март/ пък се намират почти по всяко време легла по 10лв.Проверено.

Но си представете условият в стаята.  Confused По-добре да спиш на плажа на шезлонг за 6 лв.

Това изобщо не е вярно- условията и за 10 лв. са като тези за 50 лв. А тези, капиталистически мутреси дето се хвалят с ол инклузив в скъпи хотели- това не може да си го позволят 80% от българите, така че по-полека с фукането и първо кажете откъде имате толкова пари?! За 10 лв/ легло на човек може да получите хубава стая с хладилник, собствен санитарен възел и тераса, но проблемът с тишината е по-сериеозен и той е еднакъв навсякъде, освен ако просто нямаш повечко късмет за тиха почивка без много съседи.

# 341
  • София
А тези, капиталистически мутреси дето се хвалят с ол инклузив в скъпи хотели- това не може да си го позволят 80% от българите, така че по-полека с фукането и първо кажете откъде имате толкова пари?!
ами работим за тях - ти по-добре се замисли, защо ти не можеш да си позволиш ол инклузив в скъп хотел, пък после гледай в нашите паници!

# 342
Почти винаги досега съм почивал за не повече от 10 лв на човек, т.е. за 20 -20 и няколко лв. за двама души в много хубави условия- напр. в Обзор такова място беше къщата за гости на Дора Берберова, на ул. Младежка, на една крачка от автогарата и центъра.Имаше си модерни мебели, просторна стая с тераса, баня с душ, хладилник.Обикновено отивам за около седмица и това, че не ми сменят чарашафите на 3-ия ден, при положение, че се къпем всеки ден по 2-3 пъти, не е голям проблем! Предпочитам да похарча повечко пари за храна и разходки, отколкото за нощувка.А и пак казвам- проблемът не е в цената или чаршафите, а в тишината, която никой никъде не може да ти гарантира.И тук не става въпрос за това дали къщата е на тиха уличка, защото и в гората да е, ако имаш съседи, които не спазват правилата и ти нарушават спокойствието на съня нощем и следобед, то тогава още повече ще те е яд, ако си се изръсила с 50 вместо с 10 лв.
Що се отнася до слънцето и закритостта на хоризонта на плажа в Бяла- първо това се случва на 1-2 места с отсег 10 метра на плаж, дълъг над 2 км; второ- нищо не ти пречи да се изместиш досами водата, където слънце си има до по-дълго, още повече, че плажът не е пренаселен като обзорския; трето- лично за мен е по-естетично, живописно и приятно да съм на плаж като този в Бяла, а не като този в Обзор, защото някакси се усещаш като част от природата, а не като част от крайбрежното строителство.Бунгалата Дукакис и Делия в Бяла са сред най-добрите като цена-качество, само на 200-300 метра от плажа и от близки заведения за хранене и магазинче.Лошото е, че има доста разрушени бунгала, които в недалечното минало си бяха отлична база за морско летуване.Не препоръчвам бунгала Ореха, поради шум от близкия лунапарк, както и бунгала Бъчвата, поради голяма отдалеченост от централната улица.

# 343
  • Резерват "Северозапад"
А тези, капиталистически мутреси дето се хвалят с ол инклузив в скъпи хотели
Joy Joy Joy...ще ме умориш...работа цяла година, дет се вика на нивата Mr. Green
П.П. Ходи си ти където ти харесва, никой не оспорва твоят избор, но по-полека с квалификациите Wink.

# 344
Ей сладур. Айде ти вложи в построяването на една къща. Направи обзавеждане. Вземи и чистачка ( или ти се разчеквай всеки ден да ринеш боклуци) , плащай и ток по 400 лв за бойлери на месец, плащай и за пране- средно за една стая по 15 лв (кърпи и чаршафи)  и ме покани мене да ти спя по 10 лв за креват..... Laughing
Направо се изумявам на такива хора. Цяла година бачкаш и пестиш за да отидеш на почивка и да се бутнеш да спиш в бълхарник за 10 лв. Ама иначе седнал в заведение и плющи ракия за по 10 лв ( 100) гр.- ама това е ок , нали? Laughing...........

Общи условия

Активация на акаунт