ОБЗОР 2013

• 84 047
  • 551
  •   1
Отговори
# 285
Семеен хотел, с басейн можете ли да ми препоръчате, аз загледах тази къща, но ако можете да ми предложите и нещо друго, няма да откажа  Laughing.
Държа на детския и големия басейн, цената на легло също не е за пренебрегване.

# 286
Ако нямате нищо против, че ще сте далече от плажа /защото тази къща е в горния край/ ето ти едно перфектно място: http://hanovete.eu/index.php?page=gallery&lang=en. В най-горния край на Обзор е, но е много тихо и спокойно там. Миналата година минахме само да го видим, не съм отсядала за да дам по-конкретно мнение.

# 287
Ако нямате нищо против, че ще сте далече от плажа /защото тази къща е в горния край/ ето ти едно перфектно място: http://hanovete.eu/index.php?page=gallery&lang=en. В най-горния край на Обзор е, но е много тихо и спокойно там. Миналата година минахме само да го видим, не съм отсядала за да дам по-конкретно мнение.

Супер е това местенце  Peace Дано някой да има отзиви вече

# 288
Страхотно местенце, направих запитване   bouquet

# 289
  • Русе/София
и аз направих запитване,никъде не видях цени в сайта

# 290
и аз направих запитване,никъде не видях цени в сайта

Миналата година за август двойната стая беше 60лв.

# 291
И на мен ми хареса хановете на снимка,но коментарите не са добри .Поразровете се в гугъла,ще видите.

# 292
На мен цената не ми допадна  Blush, 90лв за къщичка +закуска.

# 293
Някой с тазгодишни впечатления от хотел Казабланка в Обзор? Благодаря. bouquet

# 294
От седмица сме в Обзор -в Казабланка. Хотелът, персоналът, анимацията, кухнята, всичко е на ниво Peace Единствената ми забележка е към вълнението на морето  Mr. Green вече трети ден флагът е червен и не става за плуване. Ходим на плаж точно пред РИУ и морето не е такова, каквото беше преди 2 лета. Явно от бурите е изровено и е дълбочко в началото. Има места, където е по-плитко и по-плавно става дълбоко. Най-голямото ми удовлетворение обаче е от хотела, защото резервирах още февруари без да имам отзиви. Отгоре на всичко още 2 семейства се подведоха по нас  Simple Smile
2 стр по-назад в темата....

# 295
  • София
В събота се прибрахме от Обзор. Бяхме за 6 нощувки в Каза Мартинез (повтаряме, заради добро впечатления от миналото лято). Пак сме доволни, най-вероятно догодина ще потретим  Simple Smile  Към хотела препоръките ми са:да се сложат комарници на вратите за терасите, да се сменя по-често бельото, и по-специално кърпите (кърпи и чаршафи се сменят на 3-4 дни). Всичко друго ми харесва-местоположение: 6+ (на плажа и точно м/у центъра и парка/амфитеатъра/лунапарка, т.е. на 5 мин. от всичко), обстановка/обзавеждане в хотела и стаите, цената (50лв. в топ сезон за 2-на стая + 10 лв. за допълн. легло; в предходния и следващия период мисля, че е по 44+5). Градчето ми харесва много-има си всичко необходимо за една морска почивка-и сенчест парк с пейки, люлки и пързалки за децата, и търговска улица с всякакви джунджуриийки, и атрaкциони за децата: по-малък лунапарк в центъра, и голям лунапарк на стадиона, и приятен център с много атрактивни "точки за харчене на пари"-снимки с папагали, с питон и/или игуана, с анимационни герои, студиа за ретро снимки, рисуване на портрети, сцена с безплатни представления (обикновено представления от песни и танци на руски дечица), амфитеатър с представления по програма (предстояха постановка със Стоянка Мутафова, представление на ансамбъла на Нешка Робева)... В същото време е удобно, защото си е един работещ град с магазини, аптеки, лекар (за съжаление ми се наложи да посетим), мноооого заведения и места за бързо хранене-закуски, палачинки, пици на парче, дюнери и бургери... За младежите по години и дух си има места за забавление-барове, дискотеки...
Плажът на мен ми харесва. След 2 дни в Синеморец и 5 дни в Албена, водата в Обзор ни се стори най-топла и чиста. Последните 3 дни морето беше бурно и с големи вълни, но хубавото време си е въпрос на късмет... Любимците ми-продавачите на царевица, гевреци и кифлички по плажа много ме забавляват, макар че тази година им бяха наложили цензура и призивите им бяха далеч по-"постни" от миналогодишните  Mr. Green  Оги кукуруза-дъ бест!!!  Party

По повод на заведенията, в които сме били: доверявахме се на препоръките в темата и като цяло изводите ми са: бистро "Таня"-много добра кухня на нормални цени и с добро обслужване; "Воденицата"-нашия фаворит-най-доброто обслужване, което получихме в Обзор; бистрото на хотел "Бисер"-пълна скръб и единственото място, на което съм си позволила да направя забележка на персонала и то с доста остър тон (прилично обедно меню, на достъпна цена и най-кошмарното обслужване на света), "Панорама" (срещу Воденицата)-ужас и безумие: сервитьорката буквално ти се кара, чакахме 50мин. да ни донесат храната (аламинути, не някакви засукани специалитети); бистро "Барба"-непрестанна навалица, средна работа като храна и обслужване; "Тракийски стан"-добро обслужване, прилична храна, високи цени и 2 котки, разхождащи се в краката ти (за нас беше проблем); заведението на плажа точно пред хотелчето ни-"Морски звуци"- прилична храна, нормални цени, обслужват симпатични младежи  Grinning

Много дълго стана...  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 16:14 от desitka*

# 296
  • Резерват "Северозапад"
И ние се вьрнахме след 10 вьлшебни дни в Обзор...наи-хубавата ни почивка досега Heart Eyes

# 297
И ние се вьрнахме след 10 вьлшебни дни в Обзор...наи-хубавата ни почивка досега Heart Eyes
И ние септември ще направим повторка. Peace

# 298
  • Русе/София
а как стои въпроса с вирусите?

# 299
  • В.Търново
Може ли линк на мястото,където сте били отседнали,моля!   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт