ОБЗОР 2013

• 84 036
  • 551
  •   1
Отговори
# 300
  • Резерват "Северозапад"

rosinauzunova, Мирамар е мястото!!!

# 301
  • Резерват "Северозапад"
Дойде ми музата да си напиша и моите впечатления от почивката в Мирамар...
Много мнения прочетох за този хотел предварително и чак не ми се вярваше, че над 90% от тях бяха пълни със суперлативи...докато не отидох там!!!
Прекрасно място, прекрасен плаж, разкошна храна  chef  chef  chef, невероятен анимационен екип...направо не мога да се сетя за нещо неприятно /освен комарите Mr. Green/.
При пристигането ни ни настаниха в стая в основният корпус и с гледка към морето Heart Eyes, а си бяхме платили за странично море.
Стаята - води се стандартна двойка - достатъчно голяма, удобна и уютна за нас тримата. Всеки ден се чистеше и се сменяха хавлиите, като под почистване не говоря за замазване с моп, а за основно, от огромната тераса Grinning до полиране на кранчетата в банята. Чаршафи се сменяха на 3 дена.
Басейни - всякакви от 30 см за бебешорите до 1,60 за плуване...безупречно чисти, но аз много много не ги посещавах - морето ме привличаше най-много.
Шезлонги и чадъри имаше достатъчно навсякъде, ако не се намесеха румънците и отчасти немците #Cussing out...чак на третия ден разбрах защо не достигат - компания от 6 човека си запазва 6 шезлонга в 7,00 сутринта и на плажа и на басейна #Cussing out...добре, че беше един от управителите /Станислав/, който неуморно свиваше стотици хавлии всяка сутрин и чинно ги поставяше до неизползваните шезлонги Hug, та като отидеш към 8,30-9,00 да си намериш спокойно място.
Морето - топло, бистро, тихо за 5 дена, после имаше страхотни вълни Laughing с плавен участък точно пред хотела за влизане във водата. Иначе наистина разгледах почти целия плаж на Обзор, чак до Сол Луна - не става за малки деца - рязко става дялбоко в началото - буквално изяден е пясъка от вълните.
За храната - тук думите са излишни - буквално се ошашавих, докато се ориентирам в това изобилие и многообразие - резултата е 2+ кг. Blush Прясно, уникално приготвено, тематични вечери...абе трябва да се види, не може да се опише.
Анимацията - най-високо ниво. Шефът Филип беше на всеки километър, като се започне от сутринта със степ аеробика на площадката на плажа, всякакви игри през деня и свърши с различна програма вечер в салон бара  bouquet + владеене на 10-на езика.
ЗУМБА НА ПЛАЖА  - уникално изживяване, което не повторих, защото се престарах и после 3 дена мускулна треска и мазоли на краката Joy...явно не съм спортен тип.
Мога да пиша още много...но да не досаждам.
Знам, че догодина, ако успеем да съберем парите пак сме там Heart Eyes

# 302
Зомбайо а с обяд ли започнахте при настаняването/при нас беше с обяд/но нас ни настаниха и много рано.И нашета стая беше парк а ни настаниха странично море.

# 303
Някой има ли пресни впечатления за РИУ Хелиос Бей това лято?

# 304
За съжаление няма много мнения за него - ние сме от 30 август. В началото на лятото 2,3 момичета писаха и то по скоро на лични, че са с много добри впечатления от там. Храната на доста добро ниво, на едно табло се изписва какви мероприятия ще има - това за анимацията.

# 305
Е, значи скоро ще споделиш лични впечатления.  Hug
Още по-добре, че ще бъдеш там през септември, наскоро ми изпадна чудесно предложение за РИУ-то точно за месец септември, но вече бяхме организирали и платили друго пътуване и така ще си остана засега с въздишките по този хотел.  Simple Smile Колкото съм разпитвала за него и колкото чужди мнения съм чула, все позитивни са били.

# 306
  • В.Търново

rosinauzunova, Мирамар е мястото!!!
Определено много добър избор! Simple Smile

# 307
Утре заминаваме за Обзор, нямаме резервация Crazy . Дали ще можем на място да си намерим някоя квартира? Вие можете ли да ми препоръчате нещо?

# 308
И ние така мислим да направим.Казаха ми,че по крайбрежната имало доста табели ,че имат свободни стаи. Peace

# 309
Утре заминаваме за Обзор, нямаме резервация Crazy . Дали ще можем на място да си намерим някоя квартира? Вие можете ли да ми препоръчате нещо?
Предполагам че места вече има и няма да е проблем с намирането но гледам че си с малко дете и аз бих си набелязала няколко квартири с адрес и телефон за всеки случай. Peace

# 310
Дадоха ми два телефона, от единия не вдигат, а другия ми искат 40 лв. за двойна стая което ми се вижда много, знам че квартирите в обзор вървят между 10-15 лв. на човек на вечер.

# 311
  • В.Търново
Моя колежка няколко пъти са ходили на свободно в Обзор,миналата година са били на 12лв със собствена баня,тераса,телевизор,не много далеч от плажа.Сега като са се обадили на някаква обява и са им поискали по 20лв. на легло и решиха пак на място да търсят.Така че има и по 12лв. на легло.

# 312
  • София
и юли месец на улицата зад стадиона имаше табели, че има свободни места, така че сега със сигурност ще намерите  Peace

# 313
От три години ходим в Обзор и цените в семейните хотелчета винаги са били 50-60 лв за стая(без закуска).Говоря за тези на ул.Черноморска(крайбрежната).

# 314
  • Sofia, Младост 3
Здравейте, ние сме в Обзор в момента, в Каза Мартинез. Впечатлението ми от хотела до момента е страхотно, собственикът Мартин от първия ден ни направи добро впечатление. Много се разочаровах от ресторант "Таня" , който беше масово препоръчван, и по-точно от персонала- заради един сърдит чичко обяда ни се провали тотално. То не беше мрънкане под носа при всяко наше запитване за нещо, излъга ни, че в пълнените чушки няма да има кайма, предупредих го, че не мога да ям, но уви, донесе си ги със кайма и изсъхнал ориз. Излъга ни, че с чушките няма и млечен сос и ни накара да си поръчаме отделно, а се оказа, че не е така, останахме с две чинии сос . Дробчетата в масло бяха точно 6 на брой малки дробченца и в крайна сметка нищо не хапнахме Grinning , След което каза, че смяната му свършва , хвърли ни сметката и си тръгна бързо.  Няма значение, просто нямахме късмет там, явно не винаги е така.

Ако някой има конкретни въпроси за хотела или за Обзор като цяло нека пита, имаме още 4 дни тук.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт