ОБЗОР 2013

• 84 046
  • 551
  •   1
Отговори
# 315
От три години ходим в Обзор и цените в семейните хотелчета винаги са били 50-60 лв за стая(без закуска).Говоря за тези на ул.Черноморска(крайбрежната).

А, на задната /3-ти март/ пък се намират почти по всяко време легла по 10лв.Проверено.

# 316
  • София
 Ева, като се върнеш, можеш да споделиш как е било времето, защото прогнозите за тази и следващата седмица са 28 градуса и вятър.

# 317
Някой има ли пресни впечатления за РИУ Хелиос Бей това лято?

Миналата седмица бяхме там, аз също търсих мнения, но уви не намерих, затова си позволявам с подробности да опиша почивката си. За цялото ни семейство, това беше почивка-мечта. От няколко години ходим ол инклузив на нашето черноморие, но хотел като в Риу Хелиос Бей няма. Пристигнахме в 11 ч., веднага ни настаниха, стаята огромна, чиста, с великолепен изглед към морето и басейна. В хотела има 3 бара и два ресторанта. Когато отидохме на обяд, ни посреща Управителя на ресторанта, с когото уточняваме номера на масата на която ще бъдем всяка вечер през целият ни престой. Храната е уникална, богата, вкусна, разнообразна, въобще за всеки вкус. Това, което ми направи чудесно впечатление е, че всеки ден имаше различна риба и за обяд и за вечеря от сьомга, до попчета. Организацията в ресторанта е на много, много високо ниво. Въпреки, че бяхме в пика на сезона и хотела беше пълен, въобще не можахме да усетим. Басейна е прекрасно чист, барманите и сервитьорите - любезни. Плажът е хубав, морето е много чисто, единствено не ми хареса близката река, която понякога миришеше неприятно се вливаше в морето.
Стаята се почиства основно всеки ден, хавлиите също. На 3-я ден ни смениха и чаршафите. Недостатък обаче е анимацията - изцяло насочена към чужденците, така че не може да се разчита за забавление.

# 318
От три години ходим в Обзор и цените в семейните хотелчета винаги са били 50-60 лв за стая(без закуска).Говоря за тези на ул.Черноморска(крайбрежната).

А, на задната /3-ти март/ пък се намират почти по всяко време легла по 10лв.Проверено.

Но си представете условият в стаята.  Confused По-добре да спиш на плажа на шезлонг за 6 лв.

# 319
ASSENCETO , благодаря ти за споделеното за Риу Хелиос Бей!  Hug
Разкажи по-подробно за анимацията, изцяло насочена към чужденците какво означава, че е (само) на чужди езици или че игрите и забавленията са типични немски, английски и т.н.? Всъщност кои чужденци преобладават в хотела? Надявам се не румънци.  Rolling Eyes

На плажа има ли места, определени точно за този хотел? Колко ви струваха чадъри и шезлонги, бях чула, че има някаква отстъпка за гостите на Риу Хелиос, вярно ли е?

# 320
Сега вечер става ли хладно за връхна дреха или в тези горещини е както преди?

# 321
Е то вечер си е направо студ навсякъде  Whistling

# 322
  • Sofia, Младост 3
Времето през деня е супер, вечер докато се разхождаме на мен лично ми е много топло, връхна дреха може да потрябва само, ако седнете някъде около плажа и духа. Може би аз не съм много достоверен източник, защото съм израснала в Самоков, в планината и времето тук на морето ми се струва направо ужасно горещо  Grinning А морето за 6 дни беше бурно, само два дни - втория и днес е прекрасно-няма вълни, зелен флаг, за мен е рай.

Аз следобяд от 2-3 до 6-7 не се показвам дори на терасата, стоя на климатик вътре, защото е непосилно за мен. Даже ме е яд, че не стоим повечко на плаж, след 20-ти хората по плажа драстично намаляха и е приятно, няма я бутаницата от началото на август.

# 323
ASSENCETO , благодаря ти за споделеното за Риу Хелиос Бей!  Hug
Разкажи по-подробно за анимацията, изцяло насочена към чужденците какво означава, че е (само) на чужди езици или че игрите и забавленията са типични немски, английски и т.н.? Всъщност кои чужденци преобладават в хотела? Надявам се не румънци.  Rolling Eyes

На плажа има ли места, определени точно за този хотел? Колко ви струваха чадъри и шезлонги, бях чула, че има някаква отстъпка за гостите на Риу Хелиос, вярно ли е?

Анимацията е на английски, немски, френски. Преобладават немците и немско говорящите. Игрите иначе са стандартни - водна гимнастика, стрелба с лък, плажен волейбол. Децата са разделени в 3 възрастови категории и за всяка група си има аниматори. В детския клуб децата се записват от родителите, дори ако искате аниматорите могат да ги водят на закуска и обяд  Heart Eyes
За щастие румънци няма , видяхме само една двойка, но като се сещам преди две години на Златни пясъци каква напаст бяха Laughing

На плажа е много спокойно, има обособена ивица за  хотела. За гостите на хотела чадър и шезлонг струват по 3 лв., иначе са по 6 лв.

# 324
Благодаря ти пак!  Hug
Освен анимацията намираш ли друг недостатък на хотела? А извън хотела какви са ти впечатленията за района и за Обзор като цяло?

# 325
Три години(2009, 2011, 2012) почиваме в Мирамар. Само с две думи да споделя, че за мен това е хотела с главно Х. За всички които са го избрали, няма да съжалявате, абсолютно си заслужава Peace

# 326
Благодаря ти пак!  Hug
Освен анимацията намираш ли друг недостатък на хотела? А извън хотела какви са ти впечатленията за района и за Обзор като цяло?
За мен други недостатъци няма Grinning  Обзор е тихо и спокойно място за почивка, на тези които търсят шумни заведения, чалга, навалица определено няма да им хареса.

# 327
  • София
...  Обзор е тихо и спокойно място за почивка, на тези които търсят шумни заведения, чалга, навалица определено няма да им хареса.

Аз пък смятам, че Обзор е подходящ за всички, точно защото градът не гърми от музика и шумотевица, т.е. можеш да си почиваш, но в същото време има  заведения, в които можеш да се забавляваш, ако искаш: коктейл-барове (напр. Just Pink на плажа близо до Лука, май така се казваше, близо до него -до стадиона, има още един, по-голям и закрит), дискотеки (Space, както и още една към Южния плаж-там има и гост-изпълнители(без чалга), нощни барове (Igloo, пак на плажа-там има и чалга, тематични партита, гост-изпълнители)... Инфото го споделям от видяните афиши из града, не от лични впечатления (за съжаление).
Освен това има възможност и за "културен туризъм"-в амфитеатъра почти всяка вечер има някакво представление (когато ние бяхме имаше театрална постановка със Стоянка Мутафова, представление на трупата на Нешка Робева)
В общи линии има възможности за забавления всякакви, за всякаква възраст и всеки вкус...Идеално местенце  Simple Smile

# 328
  • Резерват "Северозапад"
Три години(2009, 2011, 2012) почиваме в Мирамар. Само с две думи да споделя, че за мен това е хотела с главно Х. За всички които са го избрали, няма да съжалявате, абсолютно си заслужава Peace
Напълно подкрепям!
Догодина пак още от януари ще започна да дебна ранните записвания Heart Eyes.

# 329
  • София
Напълно подкрепям!
Догодина пак още от януари ще започна да дебна ранните записвания Heart Eyes.
за тази година пуснаха ранните записвания още ноември 2011  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт