ОБЗОР 2013

• 84 039
  • 551
  •   1
Отговори
# 360
Нещо не си намирам въпросчето  newsm78
Какво ще кажете за Лука Хелиос Бийч?

# 361
  • София
На теб няма да ти хареса, почти съм сигурна...  Mr. Green

А някой беше ли в Лука Хелиос Бийч тази година  newsm78

# 362
На теб няма да ти хареса, почти съм сигурна...  Mr. Green

Що бе  Rolling Eyes

# 363
  • София
Щото малко мяза на албенски хотел, а ти не си им фенка.  Wink

# 364
Щото малко мяза на албенски хотел, а ти не си им фенка.  Wink

Има логика  в отговора ти Laughing

# 365
  • София
По мое мнение е на нивото на "любимата ти" Орхидея и откъм интериор/екстериор  и ОИ.
Единственият му + е, че е на плажа.
Също така политиката на хотела е да не настаняват повече от 2+1 в стандартна двойна стая и твърдо я спазват. 

# 366
По мое мнение е на нивото на "любимата ти" Орхидея и откъм интериор/екстериор  и ОИ.
Също така политиката на хотела е да не настаняват повече от 2+1 в стандартна двойна стая и твърдо я спазват. 

Сега като казваш, помня, че нещо не ми хареса като го проучвах, но забравих /то едно ли е  Flutter/
Хареса ми мястото му, но ако ще е мизерия- мерси  Naughty
Ей, много сложно с 2 деца бе...., или ако не сложно, направо златно  Mr. Green

# 367
  • В.Търново
Аз си спомням общо взето хубави коментари за Лука Хелиос.Мисля че ще е по-добър вариант от Орхидея в Албена,само дето не влизат в инклузива чадър и шезлонг на плажа и за второ дете искат 50%,което автоматично и идното лято на 2013г. го изключваме като наш вариант,в предвид че има хотели,в които второ дете на 3г. все още е безплатно.Аз ще търся такъв вариант.

# 368
  • София

Сега като казваш, помня, че нещо не ми хареса като го проучвах, но забравих /то едно ли е  Flutter/
Хареса ми мястото му, но ако ще е мизерия- мерси  Naughty
Ей, много сложно с 2 деца бе...., или ако не сложно, направо златно  Mr. Green
споко, малко ти остана, колко още години щерка ти ще ходи с вас на море - 2 - 3? А моят големия още доста години ще ни придружава  Wink

# 369
Дзвер, пепел ти на езика  Heart Eyes

# 370
  • София
Аз си спомням общо взето хубави коментари за Лука Хелиос.Мисля че ще е по-добър вариант от Орхидея в Албена,само дето не влизат в инклузива чадър и шезлонг на плажа и за второ дете искат 50%,което автоматично и идното лято на 2013г. го изключваме като наш вариант,в предвид че има хотели,в които второ дете на 3г. все още е безплатно.Аз ще търся такъв вариант.
Една категория са. Като  за мен дори Орхидея  по-добър вариант, без да се има предвид локацията на хотела.

# 371
  • София
Аз отсядам в хотелче, което е точно до Луката и имам впечатления "от вън"-фасадата наистина е тип "албенска", но в кордорите изглежда реновирано, чисто, предполагам в стаите също е така.
Моя позната 2 поредни години почива там и са доволни.
Пред хотела точно има платена зона и някой тук писа, че гостите на Лука ползват 1/2 цените, т.е. по 3 лв. за чадър и шезлонг. Там е и свободната зона (пак пред хотела, макар и в единия му край).
Наблюдавала съм обаче доста шумна анимация край басейна, освен това има един Irish pub  в хотела, в който чужденците висят и се наливат до откат, вечер се чува силна музика, а покрай хотела не може да се мине (крайбрежната алея върви пред него) от миризма на трева...
Не бих дала 204 лв за стая на ден (това лят в топ-сезона такава цена гледах...).  Peace

# 372
  • Пловдив
Момичета, скорошни отзиви някой има ли за Казабланка?  bouquet

# 373
  • Sofia
Казабланка на нас много ни хареса! Повече от прословутия Сенди в Албена. Единственото, което не ни хареса е близостта на реката до него /както и до Риу Хелиос бей/, но в един момент вече не ни правеше впечатление. Хотелът е много добър и догодина пак сме там!

# 374
  • Пловдив
Казабланка на нас много ни хареса! Повече от прословутия Сенди в Албена. Единственото, което не ни хареса е близостта на реката до него /както и до Риу Хелиос бей/, но в един момент вече не ни правеше впечатление. Хотелът е много добър и догодина пак сме там!
Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт