Оракулските карти на Мадам Ленорман Тема9

• 33 742
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
Привет с днешна дата!  Hug

Ето ми въпроса към картите: има ли шанс след време, отново да се съберем с Г.

Карта Пръстен за сигнификатор я сложих аз.

Мисля, че ми дават положителен отговор, сърдечна връзка, щастието и любовта ще дойдат в моя дом.

# 106
Миренка, Йее, много хубави карти Heart Eyes
Май ти ще го потърсиш и като гледам, като че ли до 7 дни ще подновите контакта лице в лице, сърце до сърце Hug

Обратна връзка по тази подредба - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=638431.msg21144344#msg21144344

Много точно познахте!!! Не избра мен, нито се е върнал при бившата си, а момиче от чата на 21 #Crazy Едва преди малко разбрах затова и що за флиртаджийски задник е Mr. Green Но взех да се замислям доста дали изобщо има останали свободни и свестни мъже, че като гледам.. Cry

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 11:34 от Lacrimosa.87

# 107
Миренка, Йее, много хубави карти Heart Eyes
Май ти ще го потърсиш и като гледам, като че ли до 7 дни ще подновите контакта лице в лице, сърце до сърце Hug

Много мило звучи, мерси  Hug, но със сигурност няма да е до 7 дена, той вече е в чужбина....

А за свободните и свестни мъже, няма такива.... Sad Вечния тост между жени: "всички мъже са зад....ци"  Laughing

# 108
Миренка и аз смятам, че са хубави нещата, има приятелсто и любов и накрая ще сте заедно  Hug Пожелавам ти го  Peace
Лакримоса не се ядосвай, това не е мъжа за теб със сигурност ще срещнеш някой, който ще те обича истински и ще те уважава  Hug
Аз направих една подредба за двойка за една приятелка:

Според мен тя хем го обича, хем се замисля за раздяла, хубаво и е с него, но имат някакви проблеми той се колебае за нещо и има някаква тайна и в момента хитруват помежду си.
Вие какво смятате?

# 109
jeni27, благодаря ти, много си мила Heart Eyes

Аз ще се включа, но не ми вярвай Embarassed
На мен нещата ми се струва, че вървят към раздяла и като че ли за момента се разминават във вижданията си за бъдещето, интересите им са различни. Жената ми се струва, че лесно се разколебава и е податлива на чужди мнения, като че ли не слуша сърцето си. Мъжът, като че ли е по-устремен, но май и той не е наясно със себе си. Ще има трудности...

# 110
Мерси Лакримоса!
Да ти кажа за него незнам. Все си мислех че нещата там вървят и много се учудвам на нейните карти   Shocked Дори преди се чудех дали е възможно това да са и притеснения, защото тя ми изглежда много влюбена, но и той отстрани изглежда че иска да си е с нея ( но за него може да се бъркам). Но времето ще покаже  Simple Smile

# 111
Благодаря, Жени, дано си права!
По наредбата за двойки, мисля, че жената има известни притеснения да не би нещо да навреди на връзката, дори насочва тези мисли към себе си, в смисъл, размишлява дали понякога не прави нещата грешно. Тя очаква стабилност и хармонични отношения, подкрепа и взаимност. Пред нея са някакви преодолими трудности, но някак си не я виждам много спокойна с тези птици и трябва да бъде по-ентусиазирана...С този ковчег, като ли чувствата и замират, или поне се опитва да намери изход от сегашното положение и да постови ново начало. Той нещо се двоуми, очевидно е на прага за вземането на решение, обмисля възможностите, които има, изживява съдбовен период, защото като го гледам, той е  готов да покаже своите дълбоки чувства  и внимание...Облаците-нещо го плаши, предполагам идва от това, че не може да намери решението в момента....Понеже току му се струва, че е намерил вярното решение, и после го обзема тревожност дали все пак е прав..... Очевидно дамата е сърдена жена, любяща, за нея връзката е на база любов и взаимност...А той си е по-затворен в себе си, предполагам обича да чете, мисля, че е малко комплексиран, нея я вълнуват малко по-земни неща.... Лисицата ми казва, че ако трябва тази връзка да бъде запазена, то трябва да се постъпи по-мъдро или с хитрост към някои житейски проблеми... Може би някой от двамата лъже и хитрува и е по-добре да се сложи край на това, за да се постигне стабилността, която се търси.

# 112
Мерси Миренче!
Явно нещата не са такива каквито изглеждат отстрани Simple Smile а и за да искам да и гледам, чвно има някакви притеснения  Whistling
Благодаря ви!!!

# 113
Жени, направи и голяма, ще се изясни всичко Simple Smile

# 114
Тези дни ще и направя една оляма подредба, но сега направихна сестрами. Тя ще се мести в друг град и е притеснена дали не прави грешка и какво ще и се случи. Направих голяма подредба за следващият месец как ще и се развият нещата'

Аз все още не съм и казала какво има според мен, за да не я притесня, ако нещо объркам  Blush
Моля ви помогнете  Praynig

# 115
Хайде и аз направих за 1 път една голяма подредба, не съм поставяла въпрос, просто теглих. Не знам как качвате картите затова ги снимах, за което се извинявам Laughing

http://prikachi.com/images/749/4447749y.jpg

# 116
Жени, сестра ти очевидно в получила някакво важно съобщение, което обаче я тревожи и тя се страхува, може би е свързано с работа. Не мисля, че преместването ще е за лошо, очевидно в момента се вълнува покрай това и изпитва много терзания, сърцето и  я тегли да си остане у дома, но пък и иска да замине... не знам дали не е взела това решение изведнъж, или под натиска на други хора. Мисля, че си има грижи покрай мъж, с който са в някакъв скандал и който в момента не може да се реши....Но при него има връзка с жена, която не е да него, пътува....А на нея огледална и е лисица, има някакви измамни чувства към мечо, мечо, и то аз го виждам, че той я кара или заради него да се мести? Ще слага край на някакъв цикъл, и то ще е за добро.

# 117
Лакросима, има някакъв разрив в отношенията с някого .... Слънцето  е в твоя дом, обаче ми се струваш някак си самотна, криейки истинските си чувства в себе си....някаква меланхолия те е обхванала... Предстоят ти разговори за пътуване, май ти предстои нещо ново и хубаво, поне такива са очакванията ти, мисля че ще се зародят нови чувства с мъж, който е стабиляга, но ще трябва да се освободиш от миналото...

# 118
Ето и моята седмична подредба

По късно ще се включа и по вашите, но първо да ги разгледам, че доста съм изпуснала за 1 ден  Laughing.

# 119
Pisanka, някакви пречки пред теб, някаква барикада от емоционални проблеми, връщане към старото, т.е мисли по старото. Новини от приятел, които ще те принудят да вземеш някакво решение, това ще ти е досадно, но в крайна сметка ще направиш правилния избор... Възможно е гостуване...и при теб са някакви планове за промени...Абе пак това пътуване ми излиза,,,
Пак ще се включа, най-вероятно утре, че сега няма много възможност... странно ми е, че 25 излиза в 22, което говори за две връзки, едната я виждам със сигурност, тя е минала с 28, ако има друга, то трябва да е с конника, който пък ми асоциира с кучето Simple Smile  Hug

Общи условия

Активация на акаунт