Монодиета - част 5

• 28 360
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
diana_m,аз ще бъда твойта плюшена баба мечка HugСмях да пада,Инчето каза,че и от смеха се слабее...Еха.
 mimi_msmЗА срещата съм,дори и да не съм фиданка,ще се правите ,че не сте с мен.
 Инче,елате,тук е приказно студено и красиво.

как ше са праим че не сме с теб бре ние сме заедно дебели слаби все сме си заедно, мани ги тез те искат морска среща да заберат някой гларус и си търсят оправдания, че видиш ли срещи там имало на фиданките, пък те искат дупета по плажа да фръцнат  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 421
Да фръцкат,бе мила,сега им се пада,аз ли фръцкам,ама пък що не, за някой по дърт и куц гларус.

# 422
Да фръцкат,бе мила,сега им се пада,аз ли фръцкам,ама пък що не, за някой по дърт и куц гларус.

мислех си аз за някаква морска среща да е обаче кат ги гледам че повечето са морски чеда не ми са ще да е там, иска ми се да е на някое място дет никоя от нас не е била, мислех си за Арбанаси - но има време ще го измислим

# 423
и аз съм за арбанаси,после и варна пак може..
само кила за стимул да падат,нали?
след година и в чужбина..там до теб близката чужбина,дианка.. Hug

# 424
Аз съм тука, ама да не се сбием с детето за компа пиша по-рядко. На мен навсякъде ми се ходи. Където кажете.  В Арбанаси е супер  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 425
и аз съм за арбанаси,после и варна пак може..
само кила за стимул да падат,нали?
след година и в чужбина..там до теб близката чужбина,дианка.. Hug

килата ще падат то това е ясно, къде ще е срещата не е толкова важно по важно е едно хотелче с едно басейнче че Кет ми е обещала едни коктейлчета  Laughing Laughing Laughing /не съм забравила аз/

Момичета пожелавам ви лека и спокойна нощ  Hug Hug Hug Hug

# 426
за арбанаси съм,ще уредя нещата,близко ми е..и ще ви разходя из търново.през май ще е чудесно,в края ,като отшумят баловете.

# 427
  • Испания и Стара Загора
Ей много пишете не мога да ви прочета. WinkИ аз имам голям стимул.Лятото ще си идвам в България(от две години не съм си идвала) и искам да съм слаба. Flutter
Гледам за срещи си говорите.Ама май повечето сте все около Варна,а?.Аз съм от  Стара Загора.Ако има някой на близо,може да се видим ,като си дойда.
И така моя моноден,завърши с немоно-вечеря.Имаме гости и ....омазах нещата.Направо се радвам,че в понеделник почват постите,че малко да се спра. Rolling Eyes

# 428
анитка,и пловдивка среща с меци е планирана.заповядай! Hug
кой не оплесква заради гости или на гости?
за мен е тъпо да отида някъде и да ги натоварям с моите диет проблеми и щуротии в тази насока.

# 429
............
Гледам за срещи си говорите.Ама май повечето сте все около Варна,а?.Аз съм от  Стара Загора.Ако има някой на близо,може да се видим ,като си дойда.
..........

Срещата ще бъде съобразена със всички така че хем ще го направим удобно за всеки, хем ще се съобразим ако някой не живее в Бг както ти. Аз например съм лесна, паля колата и където ми кажете там отивам.
Има още време до лятото затова да не го мислим сега. Когато се прибереш в България мила не само ще си по слаба, ти ще си по красива, ослепителна, щастлива и невероятна.

# 430
Аз съм в центъра,така че идвам...Тъкмо мъжът ми каза ,че има визитка на къща за гости в Арбанаси,къде престоя 4-5 дни по работа и беше много доволен.
 Ей,ударх джакпота с вас,благодаря ви.

# 431
Диди, винаги положителна и супер готина  newsm20

# 432
Чета и ви се радвам на ентусиазма...за всичко!
Като решите да планирате чужбинска среща, ще ви каня при мен...сега сме в братска Молдова, така че ще е екзотично...Кога друг път ще се решите да я видите?
Аз удържах геройски на гадното месо и сега ще слагам децата и аз с тях...
Много сте активни, че и позитивни...Кефите ме!
До утре сутрин, мономомичета! Hug

# 433
Оу Оу Молдова - що пък не
ще се радвам да я посетя, а ти Марини хич ли не си идваш в Бг  newsm78 newsm78 newsm78

Кет  Hug Hug Hug Hug Hug

# 434
аз съм била там и много ми харесва! Hug

Общи условия

Активация на акаунт