Монодиета - част 5

• 28 358
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Марини и аз съм за Молдова.  И без това се каза да се ходи дето не сме биле  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms аз Арбанаси съм била многократно  smile3534 smile3534 smile3534
Инче и аз не обичам така. Отивам си на гостито все има какво да се хапне, повечето правят месо и салата  Laughing Laughing
Мецанке ако е за арбанаси ти май ще си най близичко.
дидке кво ти стана че не ни хареса морето мари.
Айде и аз слагам малката да спи докато не съм се наплюскала и аз си лягам.

# 436
сладки сънища!
и утре на линия-здрави и без кашлица! Praynig Peace

# 437
Заспала съм и отиде тренировката Simple Smile Ина, и аз това казах да не би да са мускули, знам че тежат 3 пъти повече и затова го написах, може да не си го мернала.
Хайде лека нощ, сигурно сънувате манджи Simple Smile)

# 438
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Днес мисля да съм на мръвки.Последно за следващите два месеца. Wink

# 439
Ани мерси за кафенцето. И аз съм на мръвка днеска. Месни заговезни, че от понеделник пости.Вчера мина добре не ми  е било гладно и манджи не съм сънувала  Laughing Laughing Laughing Днеска схемата е ясна може и да се кача на кантарев, че вече ми е време май.

# 440
Добро утро ,
чета аз срещи си уреждате , гларуси някакви прелитат , ще видим тая работа   SunglassesGrinning

Кога е пловдивската среща пък аз пак не съм разбрала  newsm78  Crossing Arms

# 441
Добро утро ,
чета аз срещи си уреждате , гларуси някакви прелитат , ще видим тая работа   SunglassesGrinning

Кога е пловдивската среща пък аз пак не съм разбрала  newsm78  Crossing Arms

Дани среща ще има само една за всички нас в удобно време и час.   Hug Hug Hug

# 442
Ако трябва да ми прости някой, искам му прошка Simple Smile
Така, не смея да се кача на кантара, мерих мерките само. Талията същата, ханша с 1 см по-малко и бедрото с 1см по-малко.
Успех на всички. Днес мисля да разтоваря на мляко.
Хубав и слънчев ден днес.

# 443
  • Испания и Стара Загора
Chicago,прошка се иска другата неделя,на Сирни заговезни.Днес са Месни. Peace

# 444
http://www.google.bg/imgres?q=снимки+на+кафета&hl=bg&client=firefox-a&hs=G4h&sa=X&rls=org.mozilla:en-US:official&biw=1680&bih=917&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=bgiJk9bPYe
Добро утро. И от мен едно кафе.
Чикаго, прошката на сирни заговезни  Laughing Laughing Laughing

# 445
Май първо ще изпия моето кафе, пък после ще черпя вас.

# 446
И аз отивам да си направя кафенце. После ще готвя ще се разкрасявам и пак ще ви проверя.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 447
Добро утро и от нашите ширини! Grinning
Дидка, прибираме се, разбира се, но тази година отпуската на любимия индивид ще е чак през септември. Вероятно ние с децата ще се доберем до родината още през август, но ще сме в обятията на баби и дядовци в родния врачански кът.
mimi_msm, не сте казали - не сте дошли. Само дето тази дестинация не е от най-популярните, в резултат, на което няма директен полет до тук, а кандилкането с кола е поне 12ч. Има един дилижанс - автобус, който минава точно през Варна, В. Търново и т.н., но пътува 24ч. Но като се съберете в него, няма да усетите пътя...  Laughing
ina15, приятно е и най-вече мнооогооо спокойно, но в БГ си ми е по-добре! Confused
Chicago, значи всичко е наред при теб - само дето вчера си се подсладила добре, но лошо няма.
Анита, благодаря за кафето...Аз пия второ вече...
Днес нямам минус, но пък си имам МЦ, така че меренето се прекратява до по-добри времена...Зеленчуците ще са моята храна днес.
Успешен ден и без стерео...само моно  Hug

# 448
  • Испания и Стара Загора
Ох и на мен така ми се пие кафенце,обожавам аромата и вкуса му,но с това високо кръвно,не мога даже да го помириша. Sad
marini,ти от къде си?Като каза "родния врачански кът",се сетих ,че от 15г не съм ходила на там ,а много ми се иска да видя старите приятели.Или поне ,тези които останаха там.Майка ми е от врачанско. Rolling Eyes
Аз реших да се претегля,чак в края на постите,или на Благовещение и след това на Великден. Peace
Сутринта хапнах малко пържола,но нещо не ми се яде месо.Ще изкарам днес де,защото съм сигурна,че утре,когато вече не мога да ям,ще ми се дояде. Crazy

# 449
 Здравейте ,симпатяги,само се разписвам ,че проблеми у нас днес.Довечера ще пиша.
Сладки заговезни и леки пости ви пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт