Моето мъжле нападам, за да мога с тестче положително да го изненадам - тема 91

• 25 124
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
добро утро!...то май добър ден вече...днес ми е последния почивен, а как отвикнах да работя и ме мързииииииии не е истина Laughing снощи големи изпълнения с мойто яйце и неговите човеци ooooh!
дано този път е станало, че отложихме СГ(финансово самоубийство) и се надяваме да се разминем с нея, иначе ще се топлим и храним със СГ Mr. Green
Раличка, мноооу тихичко честито! дано всичко е ОК Praynig Hug
Злати, аз си помислих, че пак ми иде лелята #Crazy... а днес - пустинята Сахара...друг път трае 2-3 дни поне Thinking
Пуфе, от твоята уста в божиите уши Praynig
Рони, бързо оздравяване!

# 646
  • Бургас
 wavey
Zlatence- welcome
palica - Praynig  Praynig  Praynig
При мен от днес влиза в сила заглавието на темата ни-" Моето мъжле нападам, за да мога с тестче положително да го изненадам " и надявам се любовния месец да донесе две черти на всички ни Simple Smile

# 647
  • Пловдив
Ралица на мен и двата поредни теста ми бяха с много бледи чертички, даже втория тест беше по-блед, и аз си викам и да има нещо-няма нищо! Ама има и сега ми шава в коремчето!  Hug Hug Hug

# 648
 Здравейте    Sunglasses  Hug
 Данаека - чудна баница за закуска   bouquet . Ние от обедно гости се връщаме и с баница се черпихме  Simple Smile.
 Палица- Ралица -  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed  Praynig
 Златенце- добре дошла , пожелавам ти възможно най- скоро да гушкаш своето малко чудо  Hug
 Йори - при мен многото слуз и болките в яйчника ( ако ги има) са няколко дена преди овулация  Peace .
 Хубава неделна вечер пожелавам- то още е ден, ама така се е смрачило , че почти като вечер.Не ми остава нищо друго, освен -   tv

# 649
Ох момичета не мога да си намеря място днес. Не смея още да се зарадвам за да не остана после разочарована. Понеже си запазих теста от сутринта и през половин час ходя да го гледам за да се убедя, че съм видяла нещо.  Laughing А иначе ще направя утре пак престо понеже имам още един от него а моят не иска да ми купува друг понеже миналата седмица ми поръча от ebay  50 теста за бременност заедно с тестове за овулация и каза да ги изчакам, че не му са дават повече пари.  Голям майтап ще стане   с тези тестове, че както върви няма да ми трябват.  Laughing  Ох, дано да съм права. В моята графика няма температура понеже не съм я мерила, смятах от следващият месец.  Гледах в нета калкулатори за овулация и си следях тялото, но аз си мисля че определено моята овулация е била доста по късно. Ще видим утре сутринта какво ще стане newsm17.

# 650
Суперррр, Петеска, Палица тихичко честито! Нека всичко върви добре до пухкав финал! Praynig
Хахихи, страшни сънувания, много се смях, Мецо не си объркана и аз сънувам други мъже, последно сънувах детската си любов, хихи.
Злате, добре дошла и бърз успех!
за всички Hug

# 651
  • София
понеже миналата седмица ми поръча от ebay  50 теста за бременност

Ей толкова много дори и на мен нема да ми мине през главата да поръчам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Искрено пожелавам да не ти потрябват  Peace
Понеже пропуснах.. Златенце добре дошла и тук  Hug

# 652
Ралица, прекрасно, дано до края всичко да е безпроблемно! Hug Моят първи тест също беше с много бледа чертичка, аз изчаках два дена и тогава вторият тест и определено се виждаше, че е по наситена чертичката.
Златенце, добре дошла!

# 653
Здравейте пак девойки,
Аз нещо съм се развихрила в кухнята, правя мусака за мм, а за мен, нали не ям месо, броколо запечени с кашкавал и синьо сирене, а за десерт торта с млечно-шоколадов крем и бишкоти  Party дошла ми е музата  Mr. Green

А да ви споделя моят сън, че много се вълнувам цял ден. Снощи сънувах пак че отивам да раждам ( това хичне е нов сън за мен, явно желанието си оказва влияние на психиката). Та отивам да раждам и само повтарях, че иска да раждам нормално,но с епидурална  Laughing ама бях отишла тук в частаната болница, новата,а досега само секцио са раждали там и лекаря не искашеи ме увещаваше за секцио.дълго се борех с лекаря да не ме режат.....тамън ме вкарваха да раждам уж  не секцио и почнах аз да мрънкам за упойка, а лекаря вика късно е за упойка, не може вече, ти раждаш....и така до сутринта аз пищя за упойка, лекаря вика да раждам. Събудих се препотена и викам на мишето ми, че квото и да става няма да влеза да раждам без упойка....той седи и ми се блещи милият и не разбира за какво му говоря,ама се съгласи  Laughing

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 17:23 от pufpafka

# 654
  • Варна
Злати , welcome
Раличка newsm17 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Пуфе,пожелавам ти възможно най-скоро,да имаш такава дилема,със или без Hug
Фейтче,как си,мила Hug
Какво ли става с Имам Надежда,как се справя с бебчо,дали са добре Rolling Eyes
Зазунче,вашта сватба в БРИЗ 2 ли беше,ако е така,с мойте зеленчуци сте се гощавали   Wink
Рони,оправяй се бързо Peace
Успешна нова седмица и весело изкарване на празника,кой,квото празнува Hug Hug Hug

# 655
  • София
palica все по наситена да става втората черта  Praynig.

За сънищата,имам такива, които ми подсказват какво ще се случи в бъдещето,но лошото е ,че немога да ги разгадая веднага,а след време когато се случат нещата разбирам.
Когато съм ги разказвала на хора,които могат да ги тълкуват, са ми казвали точно какво ще се случи и се е сбъдвало.

# 656
  • В градината...
Ралица,  честито! Сега, като ти чета постовете в профила, разбирам, че всъщност сте успели от първия път  Peace Браво, дано ни донесеш и на нас сбъднати мечти  Hug Hug Hug

# 657
Не се стърпях и направих тест днес към 16 ч... Отрицателен Sad Аз не,че не го очаквах Simple Smile

# 658
  • Варна
Каролче,ти не беше ли за 14,що бързаш Hug

# 659
Щото откачам и искам вече нещо хубаво да ми се случи...

Общи условия

Активация на акаунт