Моето мъжле нападам, за да мога с тестче положително да го изненадам - тема 91

• 25 120
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Мерси на всички, които ме отразиха.  Heart Eyes Дано по-скоро се преместим всички към отчетните.  Praynig

Каролка, не ти ли е рано? Кога ти беше ову? По принцип е най-добре тестът да се прави ъс сутрешна урина.

# 661
Да,да, знам за сутрешното... Овуто беше началото на този месец... Нормално е да е отрицателен..аз не се оплаквам. Само споделям Simple Smile

# 662
Така може!  Hug Стискам палци да няма лелка!  Praynig

# 663
Понеже ме хвана липсата три дни, сега подред. Лелята дойде, сега чакам да свършва и luvbed, нов месец нов късмет за всички!
Кукле, браво за прекрасните резултати!
Перу, само така! Осигуровките са първата крачка, човек трябва да повярва. Аз така си бях купила две по-широчки жилетки.
Диана, Каролче, дано да не дойдат роднините!

# 664
perunika, да не дърпам дявола за опашката не мислих, че може да стане от първият път и заради това както писах си поръчах толкова много тестове и да съм по точна моят мъж ги поръча  понеже каза, че излизало много евтино и да съм си правила на спокойствие  Laughing Сега вечерта показах теста на майка ми и тя трябваше да си сложи очила за да види втората черта newsm17. Не смея да се радвам още. Мога да кажа, че идеята да имам дете точно в този момент е благодарение на вашата тема и още няколко събития.  Мъжът ми от миналата година ме врънка но имах малко здравословни проблеми и отлагах, но в баницата на нова година ми се падна нова любов и бебе и реших, че момента е дошъл щом ми се е паднал такъв късмет. LaughingИ след това попадна на тази тема, която ми даде сили и кураж да почнем опити.
Карола, стискам палци да не се появи още 9 месеца лелята. Май е най-добре наистина сутринта но и аз като теб нямах търпение и все следобеда ги правих.
perunika, дано  да има само добри новини и никакви лелки да не идват още 9 месеца.
Не знам дали сте забелязали, че от този месец пак пуснаха активно рекламата за Shure chek сякаш предните месеци не ми е правила впечатление да са я пускали и си мисля, че е явно времето на положителните тестове newsm10
Zlatence , добре дошла  и ти пожелавам бързо да видиш двете чертички.

# 665
  • ул. "Мечтание"
palica  Praynig Praynig Praynig тихичко честито

Каролка fingerscrossed

# 666
Palica,Pettesa честито,пухкави и здрави бебенца след 9 месеца  Peace

Аз съм меко казано много дълбока разочарована и съкрушена ,
след като загубихме минала година заради мои здравословни
проблеми,сега откриха на мъжа ми варикоцеле и трябва да го
режат,след което ще се възтановява от 6 месеца до 1 година  ooooh! smile3518 smile3518 smile3518 smile3511

Не знам просто , значи няма да е и тая година  cry

ще се гръмна

# 667
  • ул. "Мечтание"
Ох, чела-недочела... ама така като чета отгоре-отгоре...  ooooh!

Pettesa, честити ти две чертички!  Hug  bouquet

Витлеемка, прегръщам те!  Praynig Дано мъжа ти се възстанови много бързо.

# 668
да се запиша и аз за днес и се връщам  да чета Simple Smile тихичко честито на ралица  Hug

# 669
  • Варна
Момичета, не съм ви чела подробно днес, за което се извинявам! Искам да ви споделя какво ми се случи днес. От сутринта усещах болки отвътре, имах чувството че се усещат в шийката на матката и след това ми потекоха няколко капки ярка кръв. Веднага отидохме в болницата, прегледаха ме и се оказа, че съм бременна в 9г.с. с тупкащо сърчице и с отлепено сакче и аз  Shocked Shocked Shocked Миналия месец си имах нормален цикъл и бях сигурна, че се е получило този месец. Не мога да повярвам още, само се моля да спре кървенето и всичко да е наред. Изписаха ми утрогестан 3х2 вагинално и но шпа. Сега ми казаха да лежа и ако се закрепи положението, ще се наложи да карам цялата бременност на легло и ще преценят дали да ми правят нещо на шийката беше... ама от този шок в който изпаднах не запомних нищо  Cry Моля ви само да ми стиснете по едни палчета и този път да изкарам бременността си до край с едно живо и здраво бебче.
Извинете ме за дългия пост, ама не знам къде съм   bouquet

# 670
  • В къщурката на хълма на феите
В_К ей това се казва добра новина! браво!! ей ся вече сме се хванали всички за палците и стискаме до посиняване .. поне моите ги имаш стиснати до тогава, докато не ми разрешиш да ги пусна Hug Hug Hug
Ралица успех и на теб!

# 671
Това беше по-хубава новина и от положителен тест!!!! В_К, искрено ти желая спокойна бременност с щастлив финал!!!!!  Hug Hug Hug

# 672
В_К едни силно стиснати палчета и от мен , мила, дано всичко е наред и изкараш наи-леката и безпроблемна бременност fingerscrossed

# 673
  • В градината...
Ех, V_K, aма го чувстваше!  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 674
ВК, нямам думи! Страхотна новина!!! Това дете ще се роди и още как, я виж как добре се е загнездило и си расте и си тупка сърчицето  Mr. Green Полежавай сега и слагай утрогестана, а ние стискаме палците! Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт