Отговори
# 480
Оххх Мари... Sad какво става с вас...всичко това едновременно с Варицелата ли бе  Shocked Направо не мога да си представя какво ти е... ooooh!

Малкия днеска отказа да спи следобедния сън и заспа на млякото направо в 20 часа/а иначе преди 21.30-22 не можеш го усмири да заспи... hahaha/.

# 481
Оффф, Мариии  Cry и вие като нас....Край няма този омагьосан кръг,айде дано като се стопли и да се приключи с болестите!

# 482
Мари, Ади, дано по - скоро малчовците оздавяват и повече никакви болести да не се явяват при тях.

На вас - кураж  Hug

# 483
  • София
пак се включвам неподготвена  Embarassed ама имам спешен въпрос, с какви термометри мерите температурата на децата?
аз имам електронен някакъв за 15 - 20 лв, ама не мери правилно и си карам с живачния, само че диването не дава да и го държа по 5 мин и се налага да меря температурата само когато спи. През останалото време действам по пипане и инстинкт ......
На Али меря в дупето с дигиталния с мек накрайник, а на Дария с такъв за ухо на Браун. Но и 2та показват различно от живачния.... А знам, че живачният бил най-точен! Та затова меря по няколко пъти и взимам средната стойност. Sick
Галини, много гадно това с изгарянето... Sad Как е сега...?
Мария, малкото ли е болно от бронхиолит? И как така наистина - едновременно с шарката? Или не е шарка? Бързо оздравяване!!! Hug Дано това ви е последната болест!!
Лили, много кофти като падат така...! Аз сигурно щях да откачам, ако моите бяха такива смелчаци и се думкаха насам натам...! #Crazy А мястото за коктейлче.... ех.... мечти, мечти....! Мания....!! Sunglasses
Аааа, Ятце, видях принцесата най-после!! Peace Много хубава! И прическата е мноооооооого красива! Къде празнувахте? Това клуб ли е? Много поздрави и целувки на Алекс! Hug

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 22:11 от agileya

# 484
Момичета здравейте  Hug
Мари, да оздравявате!  Hug Hug Hug
малко късничко, но минавам да почерпя, Днес е най-хубавия ден в моят живот-не искам никой да натъжавам с поста си, а напротив да споделя радостта си с Вас  Hug
Преди точно една година на този ден, видяхме последният гърч на Бобо...Знаете историята...тъжно...за безочието на няколко педиатъра..;.
Никога няма да забравя как ме обсипахте с писма, с толефони, с кординати на доктори-всяка, както може....
Никога няма да забравя как стискахте палчета и се молихте за синът ми, макар всяка от вас да имаше новородено за, което да се грижи...
Няма да забравя майчето, което беше разказвала още бременна на НМ за Бобо и плакала  Hug, макар и да не пише честичко...
Няма да забравя как Тони, намери веднага клиника и предложи да спим в тях във Виена за да прегледат Бобо.
Няма да забравя как Лили отиде в черква и беше казала имената ни за да ни споменават в молитвата...
Искам да благодаря на Първо Педиатрично отделение в Стара Загора, начело с д-р Димова, които ни приеха в отделението, макар и да не бяхме за тях-Бобо, още не трябваше да е роден, направиха и невъзможното за да спасят Боян. Няма да забравя как докторката дойде и ми каза, че повече няма какво да направят...поседя гледайки безмълвният ми поглед, обърна се и се върна да звъни телефони....
Благодаря на доц Мумджиев, който се отзова...
Без всички тях, днес Боян нямаше да го има...
Благодаря, специално на доц. Георгиева и д-р Станчева от Институт по Педиатрия, които през всичките тези месеци, ни обгрижваха с нечовешко внимание и висок професионализъм!
Към днешна дата, Боян е едно здраво, жизнено, винаги усмихнато дете...
Благодаря на Мари, Тони и Лили, които ВИНАГИ бяха да мен в най-тежките моменти от живота ми, макар и по телефона и чак от Виена  Hug
Благодаря на Господ, че остави Боян за да го ОБИЧАМЕ!
Благодаря най-много на моят син, който имаше силата и жаждата за живот за да се бори!
Бъдете Здрави и много щастливи!
Благодаря, че Ви има!

щях да черпя  Grinning ама след малко
Ще копна поста в ФБ, защото вече никой не влиза в бгмамата
хихих по едно желе  hahaha

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 01:54 от Мама на Боян

# 485
  • София
ЛориHug  Cry  Hug
Радвам се за вас!! Grinning

Сигурна съм, че влизат, макар и не толкова често... Peace Ще видиш!

# 486
Лори, мила, разрева ме и...ме върна една година назад. Нямам какво да кажа, освен, че те обичам и винаги можеш да разчиташ на мен за каквото и да е. И ако имаш някакви притеснения за Бобчето съм винаги насреща. Целувам ви....

# 487
Лори, много мили и вълнуващи думи... Разплака ме... Толкова се радвам, че Бобчето е здрав и расте толкова засмяно и палаво момченце. От сърце ви желая да сте здрави и щастливи и Боби, и ти!!! Обичам ви!!!

Елиза е болна, два дни беше с температура 39-40 градуса. Днес е добре обаче. Затова и не съм влизала тия дни.

# 488
  • София
Ооооо, колко мило...- и желе! И то красиво та красиво....!! Grinning Лори, ти си супер!!! И Бобо е много много готин!! Hug

# 489
Здравейте милички!
Аз пак ще се включа наподготвена,за което се извинявам,но много информация и така ми се разсея из малкото, подуто мозъче,че нищо не запомних Embarassed
Влизам само за да честитя празниците на всички празнуващи днес и вчера!
Честит рожден ден на Веси, Вики, Вито, Диди, Михаил и Слав!
Честит празник и на теб Лори! Разплака ме и мен! Много ви обичаме! Да сте здрави и много щастливи! Само щастие и усмивка да озаряват дома ви! Hug  bouquet
Мари и Ади, нямат ли край тия ваши мъки?! Стискаме палци скоро да сте здрави всички и да се хвалите само с палави дечурлига! Hug
Лека и спокойна нощ!
Цуш за всички ви!

# 490
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ НИ РОЖДЕНКОВЦИ! ПОЖЕЛАВАМ НА СЛАВ, ВИКТОР, МИШКО И ДИАНА ДА СА ПРЕДИ ВСИЧКО ЗДРАВИЧКИ, МНОГО УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦА! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ   bouquet

Такова ужасно главоболие имам, но няма да мога да заспя ако не драсна ред-два  Wink
Мари нямахте ли и преди бронхиолит  ooooh! кошмар ooooh! направо незнам какъв ужас изживяваш... силно те прегръщаме и ще се молим скоро да се вкючиш с добри новини. Дано вече баткото е по-добре, пък и таткото да е на линия, че да помага  Peace Да цункаш Мъро от нас и бързо да оздравява маминия Мечо  Hug
Ятце страхотна принцеса си имаш  Party Да ти е жива и здрава, и все така лъчезарна и чаровна! Страхотна прическа сте си имали, ама и мама голяма майсторка била  Hug
Рени стори ми се днес, че мярнах една сериозна дама, която изучава сметаната по сладката си ръчичка, но нещо ми се изгуби  Rolling Eyes Да я нацелуваш от мен  Hug прекрасна е... пу-пу
Гале много боли изгоряно  Tired да се оправяш spoko Иначе благодаря, че питаш за Йоани - той продължава с гладната стачка, но пък си ака редовно и доволно  Blush
Всъщност днес яденето ни е една идея по-добре, но не смея да се зарадвам още. Почвам да си самонавивам, че Апетона наистина му възбужда апетита и се надявам да му "внуша" и на него този си позитивизъм  hahaha
Ади пак ли Т  ooooh! ooooh! ooooh! Може пък от зъбки да е това чудо  Thinking уф, да минава вече и при вас  Hug А за неяденето искрено съчувствам  Tired
Бобчо каква ваксина ви биха  newsm78 ако е реимунизацията на Синфлорикс, сигурно за това е Т  Thinking утре Ради да е добре и с поне едно белеещо зъбче  Heart Eyes Иначе за термометъра, уж ползвам един дигитален, но напоследък все по-често вадя и живачния, за да съм сигурна  Rolling Eyes
Мимоза нищо не си изпуснала, кърмя си още, но едва ли повече от 2-3 пъти на денонощие и все съм в очакване...  Rolling Eyes Ама голям умник този твоя батко  Party това с броенето до 10 на бг и агнлийски на 1г10м  #Crazy струва ми се толкова далечно при нас  Whistling наистина всяко едно детенце си се развива със свои темпове и по своему е уникално Simple Smile
Пчеличке вчера аз хубаво те успокоявах, че с паданията ни порастват децата, ама ела да ме видиш днес как съм ревала след като малкия си дрънна китарата  Cry падна като талпа назад, а пък аз пак нещо подреждах Embarassed

Наде къде се изгуби  Hug
Снежито и тя някъде се покри... да не е пристигнал татито им за да започват с празниците  Crazy

Аз вярно, че бях обещала повече да не призовавам и да не споменавам кой от кога не е писал, но останахме толкова малко тук, че осезаемо се усеща липсата на всеки един...

Маги пиши как е татко ти  Naughty надявам се да е по-добре  Praynig Praynig Praynig

Ще лягам вече милички, че много ни тормозят тези зъби и няколко вечери подред пищим и се въртим като пумпали  Tired

................

ЛОРИ и аз се разплаках ... разчувства ме до дъното на душата с трогателните си думи  Hug Да нацелуваш страхотния ни форумен бандит, на който пожелавам да бъде най-здравото детенце, все така борбен и усмихнат  Hug
Хепи милата Лизи  spoko ужасен грип върлува този сезон  ooooh! добре че вече е зад гърба ви  Hug

# 491
Здравейте мамчета и бебчета!  Hug

Честито на всички рожденици, които пропуснах през последния месец! Да са ни живи и здрави всички дечица и цял живот да ни радват! Бог да ги пази!  Hug

Наде, трогната съм, че и за нас се сети! Благодаря ти!  Hug

Преди да напиша накратко за нас, искам да пожелая на всички болнички да оздравяват, особено на дечицата на Мари и Ади: много е неприятно, но ще мине, градят имунитет (както винаги ме успокояват тукашните лекари).  Hug

Да кажа и на Лори, че изключително много се радвам, че можеш да напишеш това, което преди малко написа. Бобо е страхотно малко здраво момченце и поклон пред куража ти! Макар и виртуално да съм била съпричастна с болката ти (въпреки че не пишех по онова време), ще излъжа, ако кажа, че знам как точно си се чувствала! Но важното е, че всичко е зад гърба ти!  Hug

Пчеличке, няма да намеря подходящи думи, но малко е да се каже, че ти се възхищавам и съм сигурна, че Станимир е с теб всеки миг от живота ти, макар и по духовен, а не физически начин!  Hug

Сега за нас накратко. Ние сме добре, но местенето на толкова много километри далеч и съчетаването на работа и половина, се оказа предизвикателство за мен и последните 2 теми съм ги чела много откъслечно с големи пропуски. Извинете ме за което! Иначе отпразнувахме рождения ден на 16, с торта, която може да спечели класацията за най-невзрачна, като гледам какви произведения на изкуството показвате: една топка просто беше нашата. Но пък нашият момък изобщо не прояви интерес: напротив ревна, че му взимаме кашата и на всички снимки се вижда как се маже с каша, а тортата до него стои недокосната. Ако някой ми прати парола за албумчето, ще кача снимки. За протокола сме 11,5 кг, а сантиметри тук никой не мери.   newsm78

По последните теми, каквото се сетя.

Не ходи още сам, но пък бърбори много и вече се справя доста добре с лъжицата (съпроводено с много мазане). Към всички вкъщи се обръща съзнателно с мама, кака, тата и т.н. и собственото си име казва по много смешен начин, като иска нещо. Даже по повод свързването на две думи го прави единствено с комбинацията дай Дани (когато иска нещо да вземе или да го вземем). Но децата са много различни и е нормално едно да казва някоя и друга съзнателна думичка, друго да ходи или и двете. Моите и двете дъщери вече ходеха що-годе добре на тази възраст, голямата бърбореше много, а малката съвсем не. Много са факторите: според мен при нас ключовият е каките и тяхното влияние, докато малката беше доста самотно бебе и може би затова по-късно проговори. Така че за всяко нещо си му идва времето: наслаждавайте им се такива, каквито са сега и не сравнявайте много с други на тази възраст. Ако всички бяхме еднакви, светът щеше да е едно много скучно място, а за щастие или нещастие не е така.  Hug

Дейзи, и на мен не ми е дошло още, не се притеснявай, аз много се кефя, нали още кърмим, нормално е.

Ятце, да ти е жива и здрава и голямата рожденичка! Страхотна прическа си й спретнала! Ние лятото ще сме най-вече във вашия край на България, да взема да ги доведа моите да им спретнеш по една прическа (лятото на морето ни глобиха доста солидна сума за такава фризура).  Joy

Хайде пак се отнесох и няма да ви отегчавам повече, а и утре ме чака 6-часово шофиране до Оксфорд и обратно и ранно ставане.  Hug

Лека нощ и надявам се доскоро виждане във виртуалното пространство!  Hug

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 00:27 от pesl

# 492
Добрютрю!  Hug

Много набързо искам да честитя рождените дни днес и тези вчера, които пропуснах  nbirthday
Също да пожелая скорошно оздравяване на Мъро и Лизи и Ради и да спират тези температури и мури и не знам какви си гадости  Cry Също и всички да се хранят и спят и да не ядосват мама!
Аз нещо много съм се сдухала тези дни и затова не ми се пише. Зимата най-накрая май ме победи  Rolling Eyes А Симо е невъзможен- не спи през нощта, а през деня се тръшка за всичко, което не му давам за пипа, особенно за кабели и контакти  Tired
Целувки за всички  Hug
Лори да го нацелуваш твоя голям мъж и никога повече да не ти се налага да се страхуваш за него  Hug Hug Hug Hug

# 493
  • У дома... някъде
Честит първи рожден ден на Йоан,Николета,Николай,Александър и Ивая!Нека растат много здравички и послушни!
 Hug Hug Hug
Лори и Пчеличке  Hug Hug Hug
Всички болнички да оздравяват! Peace
Ето и по едно кафенце от нас с Владко  Hug

Хубав слънчев ден и много разходки! Laughing

# 494
Добро утро!
Честито на днешните ни рожденничета. Всичко най-хубаво мили деца!  Tada

Лори, разплака ме мила. Изключително се радвам,че Бобо расте такова усмихнато и здраво дете. Нека все така борбено и с лекото се справя с живота оттук,нататък. На теб ти пожелавам,никога вече да не ти се налага да се тревожиш за него. Радвам се,че ви познавам лично. Обичаме ви... Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт