Отговори
# 495
Здравейте,момичета!  Hug
Съвсем не съм ви чела,за което се извинявам,но нямам много време напоследък.Минавам само да почерпя за вчерашния рожден ден на нашето порастнало момче  Heart Eyes
Искам само да ви кажа колко близки ви чувствам и макар да не пиша често,винаги съм се вълнувала и радвала за всяко едно наше детенце,и съм мислила болничките.....Благодаря ви,че бяхме заедно в тези най-щастливи мигове от изминалата година  Hug   bouquet

И сега почерпката  Simple Smile Най-най-прекрасната и вкусна торта,направена от моето майче за моето момче  Heart Eyes  

И нашето слънчице  Heart Eyes

Честит празник на всички празнуващи!   bouquet

До скорооо   Hug

# 496
Джуджинка страхотно пране си проснала, а пък за тортата ... , потекоха ми лигите направо

Лори, няколко пъти четох поста ти от снощи и си поплаках доста, даже кафето не можах да си пийна, и сега като пиша пак плача. Здравото ти детенце е здраво благодарение на родителите които има. Ти си борбена и не оставяш нещата току така, макар че както казваш лекарката казала че нама какво повече да се направи, вие продължихте да се борите и УСПЯХТЕ> Поклон пред теб и мъжа ти, аз не бих се справила, признавам си. Браво и на малкото човече, което се бори и му се живее, макар че още в корема на майка му да казваха че все нещо не му е наред (да не се обидиш, в добрия смисъл го казвам) . Много прегръдки и целувки за Бобо и за теб  Hug Hug Hug Hug  , дано никога повече не се сблъсквате с такива сериозни премеждия оттук нататък.

Ради днес е по добре, няма температура, весела е, но и зъбче нама  Tired . Затова пък аз съм заседнала пред компа вече час и половина, а мивката  ми е затрупана  ooooh!

# 497
  Измина една година пълна с радости и тревоги и най-вече с много прекрасни усмивки за мен от Йони   Heart Eyes Радвам се, че по един или друг начин ги споделям с вас   bouquet
  Нямам никакво време за адекватна почерпка и снимки, само слагам любимата му песен на коята падат луди танци
http://www.youtube.com/watch?v=3OnnDqH6Wj8

Да са живи и здрави и астралчетата ни Simple Smile

# 498
Най=накрая и аз да успея да влезна да честитя на всички рожденици от последните дни. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ВЕСЕЛИ И БЕЗГРИЖНИ!
Специални прегръдки и за майчетата им, много да им се радват!

При нас нищо ново, аз съм на работа, Ники е с майка ми, през деня все ходел да ме търси в спалнята, но като цяло е спокоен!

Стискам палци всички болнички да оздравяват!

# 499
  • София
Честит рожден ден на Николай, Николета, Иван, Александър и Ивая  nbirthday

Дейзи - благодаря ти  newsm51 наистина бях сложила снимка, радвам се все пак някой ни е забелязал

# 500
Честит рожден ден на Ники, Ники, Иван, Александър и Ивая!!! Пожелавам им само много здраве, всичко друго е преходно....

За мамите

Дейзи, да, миналия месец лежахме в болница с Бронхиолит. Сега обаче го хванаха в по ранен етап. Милия така кашля, че имам чувството че ще си изкашля червата...и се дави.... Sad  Вече ми писна ужаааааааасно много....тая зима ще я запомня с всичките болести и цялата каръщина, която ни е на главите. Не искам да ви казвам колко пари за лекари и лекарства сме дали....сумата е 4-цифрена  #2gunfire  И за да продължим с черната серия, да споделя, че с ММ отново сме скарани и на всичкото отгоре вчвра затри дистанционното от гаража, та сега колата седи пред блока. И там едни 100-ина лв. ще отидат.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Иначе казват, че Мъро тепърва ще се опъпчва. 2-те пъпки, които имаше, не били шарка. Та го чакам и него.....

И айде да ви просна една снимка от моя РД, с най-най-големите ми подаръци 

# 501
Ама тея дни съм толкова сдухана  Flushed , съвсем забравих рожденниците днес

Честит рожден ден на Ники и Николетка, Александър, Ивая и Йоан !!! Да са здравички и да радват родителите си!!!

А за мамите

Мими, пак страхотно пране просна. Бързо оздравяване на юнаците! А проблемите с мъжо - вече ги приемам за ежедневие и не им обръщам внимание.

# 502
Първо да честитя на Йоан, Николета, Ивая, Александър и Николай първия им рожден ден!
Да растат здрави и весели деца, за радост и гордост на мама и тати!

Сега да благодаря най-чистосърдечно на всички ви за милите думи за моята порастнала принцеса! Hug
Песл, какво ще правите в нашия северозападнал край,  да не си оттук някъде?! Възхищавам ти се много, да знаеш - гледаш 3 деца, като последното и кърмиш, ходиш на почти две работи, пътуваш с километри ....малко са тези, които ще се справят. Кажи, в какво се крие разковничето да успяваш с всичко това?! Пък аз ще ви врътна по една прическа, много обичам да "ровя" в косата на дъщеря ми и да измислям прически...
Хепи, дано вече сте добре и да не вдигате температура. Наистина този модерен грип е ужасен тази година...
Мари, и каката ми от малка си правеше бронхиолити, вентолина си го пиехме 2-3 пъти в годината, но от 2 години вече е добре, израстна го, както казват. Споделям това с цел да те успокоя, но си зная какво ти е на теб в момента... Оздравявайте бързо! Също и останалите болнички.
Дейзи, сигурно вече се повтарям, ако не и потретвам, но честно да ти кажа, почти всеки път като храня Явор и се сещам за вас с Йоанчо и по-скоро за теб и твоите мъки. Стискам палци наистина да вървите към подобрение!!!
Джуджинка, "прането" ти е един път и всеки път като гледам тези нашите сладкишчета, усмивка грейва на лицето ми, затова съм благодарна на всички вас, че ви има и на себе си, че се включих тук!
Бобчо, хич да не ти дреме за чиниите, все ще им дойде и техния ред, аз съм същата. Не мога да се похваля, че съм перфектната домакиня, също така не държа на материалното, радвам се на хубавите моменти в живота и на това, че около мен има хора, които ме обичат и които обичам!
Зелдичке, взимай се в ръце, аз също съм зле откъм психика напоследък и доста се притесних по едно време, явно наистина студа ни стегна с обръча си... Намери време за отпускане, стига да има кой да гледа Симо. Ето аз днес оставих при свекърва ми детето и ходих на лафче при колегите - страшно ме разпуска, някоя новинка науча, някоя клюка и се откъсвам от еднообразното ежедневие.
И накрая, въпреки че това най ме развълнува с влизането в нета днес - и във фейсбука и тук, във форума, искам да се обърна към Лори.
Скъпа Лори, не се познаваме лично, надявам се едни ден и това да стане, но още с първото ми влизане във февруарския бременен форум, ти беше първата, която запомних. Не само с проблемите, но и с ведрите ти постове, с кокера .... Може да не съм го показвала в постовете си, но искрено се радвам, че Бобо е добре, че сте се справили с всички проблеми и сте намерили сили да ги преживеете! Разказа ти ме просълзи, но сълзите бяха от щастие - радвах се за вас!!!

# 503
Аги, как те забравих, надявам се хубаво да си изкараш на срещичката със старата дружка. Много се кефя, когато видя приятели, с които не съм се срещала от години.
Да се изкажа и аз за термометъра - амам 2 дигитални, единия е с мек накрайник и го ползвам само за Явор - меря в дупето, но и термометъра бързо ми отчита и съм доволна. Сигурна съм, че не е най-точния термометър на света, но едва ли ще покаже 38 градуса, ако детето е с 40...

# 504
Честит рожден ден на Ники и Николета, Александър, Ивая и Йоан! Да са здравички и много усмихнати

Всички болнички - много се моля да оздравяват бързо  Praynig Praynig Praynig

Лори - много се радвам за вас с прекрасното Бобче .Ти си много силна жена , а и Бобо - силно детенце също.Пожелавам ви само прекрасни моменти занапред и този лош спомен да избледнее с времето.

Благодаря ви за подкрепата момичета   bouquet  bouquet  bouquet
Дейзи  Heart Eyes засега няма особено подобрение, но аз не спирам да се надявам.Утре ще ходя да го видя пак и с доктора да говоря.Силно се надявам да ми каже нещо успокоително.

Аз си ви чета, но признавам малко по-диагонал и не запомням почти нищо в момента.Извинете ме ако съм пропуснала нещо.
Целувам ви всички и бъдете здрави

# 505
Честит рожден ден на днешните рожденичета!
Нека бъдат много здравички и весели деца!

Рени, как да не сме забелязали сладката бузанка с пеперудената торта!  Hug А честно казано се обърквам вече и туи и във ФБ.

Маги, стискаме палци за добрите новини!  Praynig

Песл, наистина си достойна за възхищение!

Палчета за бързо оздравяване и за любимата снахичка и Мъро и Ради и Венци и на Йоани да му минава цицинката!  Hug

Лори, и мен разплака!  Hug Важното е, че всичко е зад гърба ви!
Наистина няма по - хубаво нещо от това детенцето ти да е живо и здраво!

# 506
  • София
Здравейте, момичета!
Честит рожден ден на малките човечета днес, а на болничките бързо оздравяване пожелавам.
Откакто се стопли времето и у на дойдоха настинките. Тими кашля като магаре, а Явор е със сополи. Не са ми вдигали температура, но си мисля да ги заведа на лекар утре ако мъжът ми може да ни закара, че ходенето ни до там е пеша, а като знам какво е по улиците нямаме никакъв шанс с количката. Кажете нещо превантивно за малчовците - аз дърпам сополите с помпата, слагам физологичен разтвор въпреки, че това е мисия невъзможна. Аз си знам, че като се стопли така ще стане, но се притеснявам все пак.
Мария, направо и съчувствам. Дано свърши тая каръщина и тия болести, егати годината.  Praynig

# 507
Стаси, на мен в аптеката човечеца ми даде превантивно Грип Хил да му давам, когато разбрах че едно приятелче, на което бяхме на прощъпулник, се разболя. Струва към 7 лв. и е хомеопатично. Каза да давам три пъти на ден по едно. Оздравявайте и вие бързо!  Hug

# 508
Аз давам клеева тинктура по схемата на Дейзи - 2 капки сутрин и 2 капки вечер. Нищо друго за момента, иначе гледах разни билкови таблетки, но нищо не съм купила.

Наде, видях те днес на балкона, явно  Борянка да те е вдиганала и да не си могла да пишеш как сте

Има ли някой желаещ да си пуснем поръчка от теско  Rolling Eyes , имат 20 % намаление до 26-ти

# 509
  • У дома... някъде
Бобчо,аз бих се включила,но предната седмица ни дойде поръчката от Спорт Директа и мъжа ми ще ме изгони. Mr. GreenЩе се пробвам да го навия....
За сополите както безброй пъти съм ви споменавала капя клеева тунктура и Низита гел също помага. Hug
Ииии да се похваля,че милото съпружеско тяло се върна с подарък за мене-лаптоп Heart Eyes Heart Eyes Laughing

Общи условия

Активация на акаунт