За Мила Симона.

Сега се зарових в последните ти публикации и видях малката госпожичка като новородено, а пък на снимката с теб на рожденният ден ли е?

какви прекрасни емотикони 
не пожела да направи и една крачка навън, докато се разхождахме и се наложи пак да разпъваме доброто старо кенгуру, което се надявах вече да заровя някъде
Както вече писах някъде - страха, голямо шубе 
както вече Бобчо е писала, моята рецепта в такива ситуации е клеевата тинктура
иначе вит.с по ампулка на ден и Осцилококцинум. За сополките само капане на физ.р-р и ако са течни и се стичат навън, по-добре не ги дърпай с помпата. мое мнение
ако започнат да се сгъстяват, тогава вече с помпата
и пак си мисля, че не трябва да се прекалява, защото със сигурност това изсмукване много дразни лигавицата и не съм много убедена до колко облекчава 
дълбок поклон 
в крайна сметка уредихте ли си взаимотношенията
а пък на Еван със сигурност му е било супер весело
свекито ти е един път
моя пък днес ме изненада с десертче Република, защото нямало големи шоколади в магазина
тихичко да се похваля, че днес си хапна добре моето момче. дано продължава така 
силно гуш и не унивай

Ако някой иска да се запознаем докато съм там, моля пишете ми на лични! 

И аз в началото ги взимах насериозно....
Свекървата звучи супер...! Така се гледат внучета! Браво!! А тя американка ли е?
Страшен е! 

Не мога да си представя такова чудо какво е да ти се случва постоянно.....!
Като си помисля, че аз истерясвах, че не издържам вече на тези постоянни болести...!
А ти какво да кажеш?!

А Еван мисля,че много се е забавлявал с баба си и малките роднинчета 

Радвай се,докато можеш!
За неяденето- дано йоанчо скоро да се вземе в ръце. Да ви кажа убедих се,че детето не иска ли не можеш да го накараш да яде и обратното
Е, днес да се похваля,че реших да сменя режима и подейства! Понеже аз го кърмех преди да дам твърдата храна,днес пък първо му предложих спагетки болонезе с телешко и си ги хапна най-добре,че и допълнително си дояде само с морковче и след това и кърмата не отказа,направо ме шашна! Значи можело и такаааа.
Но цяла нощ много плака горкия,още не са му избили пустите горни кътници- сега само единия е със синя торбичка,а другия само се белее....

как сте? 

Теди, дано намерите Вашата детегледачка!
Док все казваше, ааа бебето със странните размери
Ама ей го сега-все му подгъвам ръкавите и крачолите 

Не натрапвам мнение де 
Ама още взимаме урините за микробиология, така че другата седмица вече живот и здраве ще се види. 

Лекинка бонбонки 
Иначе свекърва ми не стига, че е американка, ами има и 5 момчета и се е нагледала не всевъзможни счупени кости, разбити глави, извадени рамена и прочие. Такова спокойствие има... Ако живеехме в един град щях да и гостувам ежедневно.
А за приятеля ти- това му е хубавото на истинските приятели, че каквото и да се случи, може да разчиташ на тях. Радвам се, че ще му помогнете да се адаптира.
, много ти благодаря за инфото! Не знаех, а и педиатъра не ни е питал, може би предполага човека,но не би
И като спомена пак белтък, беше питала по-напред някъде в темата кога се започва с него- аз четох, че след годинката вече може да се дава,но в нашия случай с късното даване на жълтъка... не знам
Ето любимата ни песен по случая http://www.youtube.com/watch?v=xv3kFc4kqew&feature=player_embedded