Отговори
# 510
Честит Рожден Ден на всички наборчета февруарчета  nbirthday newsm38 Gift

# 511
  • София
Благодарско, Лили! Ще кажа на мъжа ми да вземе.
Валерия, честиа ти придобивка. Да си го ползваш със здраве.

# 512

Как сте вие? Забравихте ни!  Hug

# 513
Честит Първи Рожден Ден на рождениците от вчера- Даная, Диана, Виктор, Михаил, Димитър и Слав!
Честит Първи РОжден Ден и на днешните рожденици- Николета, Ивая, Йоан и Александър!
Пожелавам им да изживеят най-приказното детство! Да са много весели и здрави!!
Благодаря ви за снимките. Обожавам да гледам снимките на нашите февруарчета.

Hug За Мила Симона.
Мим, надявам се след този черен период на несгоди и болести да следва неговата противоположност.
Валерия, честито. Аз за ужас на моето съпружеско тяло си ползвам стария лаптоп и мак букове и айпади събират прах.  Sunglasses
Срещата с имиграционните беше много забавна. Ние носим всякакви "доказателства", а служителката ни се усмихва и ни дава жокери как да се справяме със системата и кога да подавам документи за гражданство. И като и казах, че не искам и тя се усъмни, че съм англичанка.  Laughing Англичаните не обичали да се отказват от "Майка Англия". Еван беше при свекърва ми, която беше организирала купонче по повода. Беше си поканила приятелки, братовчедки на мъжа ми с бебета.  Laughing Забавлявали са се страхотно цял следобед.

Отивам да си готвя бобец. Най сетне разопаковах crock pot-а и се родих. Толкова лесно готвене+вкус+здравословност=  Animal Pig

# 514

Hug Сега се зарових в последните ти публикации и видях малката госпожичка като новородено, а пък на снимката с теб на рожденният ден ли е?

ако ти е удобно би ли качила снимчици тук да и се порадваме  Heart Eyes

# 515
Честит рожден ден на Николай, Николета, Иван, Александър и Ивая!

Още една мама от щатите се "показа".
Лена, браво за нервите, ама при вас май е било забавно.

Лори, невероятна си!
Хепи, да оздравявате бързо!

За нас: Светулко "отсвири" и 2 бавачка, т.е. на нея и се наложи "по-рано от плануваното да замине при щерка си в щатите". Сега търсим нова. Направо вече ми е смешно, но за мамите, които се чудят как да изберат бавачката - споко, вие предлагате, децата избират.

Лекинка от нас!

# 516
Честито на днешните ни рожденичета. Да са здрави и силни  Hug
Мари, Ади, Хепи да ви оздравяват мъничетата. Аман от тези болести  ooooh!  Hug
Лори, хич ме нямам по словоизлиянията, но те прегръщам силно  Hug
Рени, и аз видях сладките бузаки  Heart Eyes
Дейзи, аз не разбрах, че се тревожиш за цикъла. И аз нямам още, но се радвам  Mr. Green Попитах понеже даваш АМ и реших, че си спряла кърменето.
Отивам да почивам, че днес Пепи ми разказа играта. Накрая му се скарах и крещях  Embarassed  ooooh!
Лека  Hug

# 517
ЧЕСТИТ РОЖЕДН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ ПОРАСТНАЛИ ДЕЧИЦА! ДА СА ЗДРАВИЧКИ, ЩАСТЛИВИ, УСМИХНАТИ И НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КЪСМЕТЛИИ В ЖИВОТА  Peace  newsm59 nbirthday newsm67 newsm38 какви прекрасни емотикони  Wink

Днес моето мило детенце отново ме шахматира  Tired не пожела да направи и една крачка навън, докато се разхождахме и се наложи пак да разпъваме доброто старо кенгуру, което се надявах вече да заровя някъде  ooooh! Както вече писах някъде - страха, голямо шубе  Rolling Eyes Аги май само ти незнаеш, така че ще ти се оплача и на теб, че си отглеждам невероятно инатливо дете, което от тримесечен отказва да се вози във всякакви съмнително возила, като колички, триколки, шейни... признава само мама да го носи и така се надявах, като се постопли навън вече да правим разходки поне хванати за ръчички... а и с моите два леви крака, не ме питайте с детето в кенгуруто как съм пазила равновесие по заледените улички около блока  Sad
Хей-я бързо да оздравяват малките ти сладури  Hug както вече Бобчо е писала, моята рецепта в такива ситуации е клеевата тинктура  Peace иначе вит.с по ампулка на ден и Осцилококцинум. За сополките само капане на физ.р-р и ако са течни и се стичат навън, по-добре не ги дърпай с помпата. мое мнение  Peace ако започнат да се сгъстяват, тогава вече с помпата Sad и пак си мисля, че не трябва да се прекалява, защото със сигурност това изсмукване много дразни лигавицата и не съм много убедена до колко облекчава  Rolling Eyes то пък и аз с моя скромен опит вече теория съм си изградила, но всеки си преценя според състоянието на детето  Peace
Песл  незнам колко часа имаш в денонощието, че да смогваш с работа, деца, пътуване  ooooh! дълбок поклон  Hug
Лена било е интересно интервюто с имиграционните  Wink в крайна сметка уредихте ли си взаимотношенията  newsm78 а пък на Еван със сигурност му е било супер весело  Party свекито ти е един път  thumbsup
Вале със здраве да си ползваш придобивката  Hug моя пък днес ме изненада с десертче Република, защото нямало големи шоколади в магазина  Rolling Eyes hahaha Joy
Ятце благодаря ти, че ни мислиш  Hug тихичко да се похваля, че днес си хапна добре моето момче. дано продължава така  Praynig
Зелда ей сега като пекне едно слънцееее... ще се проясни и на твоята уличка  Wink силно гуш и не унивай  Hug Hug  Hug
Мила-Симона ще се молим за татито ти  Praynig
Мари как е Мечо днес  newsm78
Мимоза опитах се безуспешно да дам АМ с надеждата да вкарам някоя и друга калорийка в скромното му меню, но уви  Rolling Eyes

Отивам вече да се паркирвам  smile3524
Лека и мека сладурки   love001

# 518
  • София
Здравейте, мили момичета!! Само наминавам за едно бързо здрасти! Утре ще пиша повече!
Идващата седмица ще ходим до Пловдив с ММ - за ден -два на разходка без деца! Sunglasses Ако някой иска да се запознаем докато съм там, моля пишете ми на лични! Peace
Ятце, супер беше с моя приятел!! И най-хубавото е, че ще мога да му помогна много за детенцето, че той милият е сам родител и като изгубен тук след 21 години в щатите...! ooooh!
Лена, знаех си, че няма да има от какво да се притесняваш! Peace И аз в началото ги взимах насериозно.... Wink Свекървата звучи супер...! Така се гледат внучета! Браво!! А тя американка ли е?
Дейзи, много трябва да се мъчиш така...! Shocked Аз не бих се оправила сама... То и без това както ми е забранено да вдигам повече от 5 кг...., ама кой да слуша - то само детето е 10!! Ти си мама-културист значи! Wink
Тодорина, значи сериалът за Светулко срещу бавачките продължава.... както се и очакваше...! Wink Страшен е! Peace
Песл, желязна си...! Peace
Мария, много ми е мъчно за вас....! Sad Не мога да си представя такова чудо какво е да ти се случва постоянно.....! ooooh! Като си помисля, че аз истерясвах, че не издържам вече на тези постоянни болести...! Sick А ти какво да кажеш?!

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 00:28 от agileya

# 519
  • София
А сега със закъснение... Честит първи рожден ден на Николай, Николета, Иван, Александър и Ивая!
Да са живи и здрави и мнооого много щастливи и обичани!! [/
b] Hug

И на милите им майчици - честит прекрасен празник!! Hug

# 520
Честит рожден ден на днешните сладурковци Николай, Николета, Иван, Александър и Ивая! Да са живи и здрави и много щастливи! newsm38  ura newsm59
Лина, радвам се, че всичко е минало както си му е реда- без проблеми! Wink А Еван мисля,че много се е забавлявал с баба си и малките роднинчета Grinning
Мила- Симона Hug
Тодоринке, това твоето малко мъжле много голям характер имало! Laughing Дано бързичко да намерите вашата детегледачка! Hug
Зелдичка и аз се чувствах като теб напоследък,но вчера беше такъв прекрасен слънчев и топъл ден, че определено ме зареди доста позитивно! Пожелавам ти го и на теб в най-скоро време! Hug
На Валерийка честита придобива! Да си го ползваш със здраве! Моя се предаде май вече окончателно, няма никаква картина, сега пиша от компа "на заем" от ММ Mr. Green
Бобчо,как е Ради? Ади, Мари, Хепи, Хей-я мислим ви, макар че забравям да ви спомена,дано да са добре вече всички мъничета! newsm17
Да ви кажа Крис в БГ вдигна на 2,3 пъти Т- единия път беше 38,3! Е да си призная този път се поизплаших с тия лоши вируси там,а и за първи път видях детето си отпаднало и с влажни очички,отпуснато и постоянно сънливо. Е няма по-голяма гадост! Но момчето ми е силно българсо юначе и явно успя да пребори гадното вирусче,че то малко ли болни бяха първо в полета към БГ,после на рожденния му ден и накрая и в полета към Виена... няма нужда да ви обяснявам как се притеснявах да не се тръшне ooooh!
Дейзи,защо се притесняваш,че още нямаш цикъл?! Ех колко хубаво си ми беше,но след 8-мия месец на Крис се започна наново и сега през повечето време съм така ooooh! Радвай се,докато можеш! Hug За неяденето- дано йоанчо скоро да се вземе в ръце. Да ви кажа убедих се,че детето не иска ли не можеш да го накараш да яде и обратното  Mr. Green Крис както ядеше като невидял и докато стигне следващата лъжица до устата му викаше "Дай,дай", така и дойде период около седмица и половина, в който категорично ми отказваше всякакво зеленчуково и месно хранене! На обяд ядеше само кърма и банан,или оризовки на Хипп Whistling Е, днес да се похваля,че реших да сменя режима и подейства! Понеже аз го кърмех преди да дам твърдата храна,днес пък първо му предложих спагетки болонезе с телешко и си ги хапна най-добре,че и допълнително си дояде само с морковче и след това и кърмата не отказа,направо ме шашна! Значи можело и такаааа. bowuu Но цяла нощ много плака горкия,още не са му избили пустите горни кътници- сега само единия е със синя торбичка,а другия само се белее....
Днес бяхме на консултация и да не се смеете много - 9200 (от месец и половина насам не е качил нищо! Rolling Eyes) и 73 см Embarassed, или поне така го измериха,иначе носи 80 номер панталонки. На мама дребосъчето!
Биха му една 3- валентна ваксина и след 6 седмици ще му бият тази срещу Варицелата- била много хубава и важна,де да видим....
Видях страхотни снимки на малки дами и господа по-напред в темата.Ами какво да ви кажа, вярно си е, че от нашите по-хубави няма! bowuu Hug
Лека и спокойна нощ и цуш от нас с Крисунчо!

# 521
Честит Рожден Ден на днешните пораснали сладурковци! newsm38
Благодаря Ви милички за хубавите думи! Обичаме Ви с Бобо!

Всички болнички дечица да оздравяват бързичко
Praynig

Ремедиус  Hug Hug Hug как сте?
Мила-Симона  Hug
Зелдичка  Hug
Лена, радвам се че този път е минало по реда  Hug
Светулко е голям характер!  hahaha Теди, дано намерите Вашата детегледачка!
Тихичко Браво на Йоани за хапването!
Тоничка-Браво за мерки и теглилки на бузанчо Крис! Добре си  е човечето-хихих най-после да Ви изпреварим...
Бобчо-бях забравила мила, че вярно му намираха кусури  Joy Док все казваше, ааа бебето със странните размери  Joy Ама ей го сега-все му подгъвам ръкавите и крачолите  Hug
На Соня пожелавам да изчезват всякакви кожни неразположения, както и на другите дечица с АД.
Благодаря на Хей Я за съветите на лични за урината  Hug
Вале, честита придобивка!
Тони, за ваксината за шарка бях чела, че трябва предварително да е захранено детенцето с белтък и има логика. Понеже знам, че вие късно се захранихте, може би още не си дала-питай все пак  Peace Не натрапвам мнение де  Hug
Дейзи, пак ти съчуствам мила и за количката- Аз Бобо го опнах една седмица без количка навън, ама яко ходене. Понеже дупето му знае две и двеста, да видиш как сега си седи мирно, тихо и кротко в количката  hahaha

Имаше и още, ама пусто....ще ме извинявате
Бобо си е добре, да си кажа - температура няма, играе си-аз като им казвах, че е от зъби  hahaha Ама още взимаме урините за микробиология, така че другата седмица вече живот и здраве ще се види.
Днес си бяхме навън 3 часа, добра разходка направихме  Sunglasses
Днес е новаторски ден за моето дете-няма да го хваля, но ме изуми на няколко пъти.
Е и да не остане назад и Бобо, дрънна китарата днес, чак разглоби предницата на компа...

ух щях да забравя-Нали миналата седмица правих за колегите на ММ, мъфини цяла нощ...е ми днес от командировка ММ се върна с гооолям букет за мен и гооолям мечок за Бобо  bowuu
Само дето Бобчето го е страх от него...едва му даде боц...к`во е това чудовище, та и му се хили  Joy
Бенджи как сте с Точето?
хайде милички, днес дълго стана  Hug Лекинка бонбонки  Hug

# 522
Тодорина, Светулко ще си хареса гледачка със сигурност. Дано само да имате търпение като него.

Дейзи, дано Йоански да продължи да си хапва. Колко му трябва на човек. За калориите не се притеснявай. Вчера ни звъннаха от офиса на педиатъра да ни съобщят, че са му предписали някакви мултивитамини и да минем да си ги вземем, защото Еван бил с леко занижени нива на хемоглобина. Естествено не казаха никакви стойности. Не било нищо притеснително и огромна част от децата на тази възраст били така. Аз даже не се впечатлих. Виждам го колко е игрив и жизнен, храни се много добре.

Аги, аз въобще не ги взимам присърце имиграционните. Просто се нервирам, че съм длъжна да давам обяснения на човек зад бюро относно брака ми. При толкова фиктивни бракове и нелегални хора тук би трябвало още на първо четене да правят разлика между истинското и фалшивото. След две години пак същите процедури.  Stop Иначе свекърва ми не стига, че е американка, ами има и 5 момчета и се е нагледала не всевъзможни счупени кости, разбити глави, извадени рамена и прочие. Такова спокойствие има... Ако живеехме в един град щях да и гостувам ежедневно.  Laughing  Whistling А за приятеля ти- това му е хубавото на истинските приятели, че каквото и да се случи, може да разчиташ на тях. Радвам се, че ще му помогнете да се адаптира.
Тони, на Еван му сложиха тази за варицела на 7-ми. Питаха ни за алегрия от яйце и аз понеже на съм захранвала нито с желтък, нито с белтък, им казах, че не знаем дали има или не. Опитавал е много храни, които със сигурност съдържат яйце под някаква форма и това било достатъчно, за да се установи алергия. Предупредиха ни, че след 2 седмици може да се появят пъпчици по тялото и крачетата, но за сега няма, а две седмици минаха.

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 01:20 от lena1

# 523
Лори Hug , много ти благодаря за инфото! Не знаех, а и педиатъра не ни е питал, може би предполага човека,но не би Mr. Green От утре започваме със жълтъка, заредели сме био яйца и следващите 4 седмици са жълтъчени Mr. Green Е, сега ако не фалираме от тия био яйца,няма кога hahaha И като спомена пак белтък, беше питала по-напред някъде в темата кога се започва с него- аз четох, че след годинката вече може да се дава,но в нашия случай с късното даване на жълтъка... не знам Rolling Eyes
Хайде пак лека! Изчезвам,че кой знае каква ревлива нощ ни чака пак Whistling Hug

# 524
  • У дома... някъде
Момичета,благодаря! HugЕто любимата ни песен по случая   http://www.youtube.com/watch?v=xv3kFc4kqew&feature=player_embedded    Laughing Laughing Laughing
Днес нещо е дъждовно и май ще се раминем с разходките.

Общи условия

Активация на акаунт