Бургаски мамчета - 8 тема

• 45 572
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Танче, Жорето ще е добре и ела с него да му нащипкам бузките Simple Smile

# 271
Добро утро, момичета!
Днес моето сладко червейче-Стефания става на 2 месеца. Затова сервирам топлата напитка, пожелавам й здраве, а на вас топъл и усмихнат ден:) Бременните и кърмачките да се правят, че не забелязват цигарката:)

ani_mih, Стефания се роди малка/2,570/ с обиколка на главата 32см. Месец и половина по-късно на ДК тежеше 4кг, а обиколката на главата беше 38см/+6см/, със 6 см беше пораснала и на дължина. Док не е коментирала проблем, но ме вкарваш в чуденка. След половин месец сме пак на ДК и ще питам и затова. Ако ти стигнеш до обяснение от док дали е нормално - сподели.

Танче, стискам палци на Жорето за ваксината!!!
KRIS72, bambuche, CabuHka, inlove - стискам палци и ви пожелавам леко раждане и прекрасни бебоци - то време не ви останало! Пропускам ли някой скорошен?

# 272
Добро утро:)Simple SmileSimple Smile. Как сте мили майчета. Днес какво ще правите. Ние днес чакаме баба да дойде на гости и ще ни носи сигурно мартенички. Затова като дойде ще и оставя за малко Жорето и аз да изляза да купя.

January - честити ви два месеца миличка. Дано сладката Стефания наистина е винаги здравичка, както си пожелаваш и още повече да топли вашите сърца. Благодаря за хубавата напитка, но аз си използвах и цигарката към нея Simple Smile

Да питам за срещата в петък - мами, с бебетата ли ще идвате утре - имам предвид родилите хахахаха, а то е ясно че мамите с коремите ще си ги носят или ако не са решили да посетят избраната от тях болница:). Пожелавам леко раждане, на тези които им предстои в близките дни:)

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 08:43 от tania_burgas

# 273
какво е станало с лентичката ми " Женени сме от"  newsm78 newsm78 newsm78. как от една година. Та ние сме женени от 2005 година.  Трябва да видя какво е станало  newsm78 newsm78 newsm7

направих я два пъти и нищо. пиша че е от 2005, а то ми смята че са минали - 1г........... ох ще я махна

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 07:10 от tania_burgas

# 274
Честита месечинка на Стефания! Да ви е здравичка и много добричка  Grinning

# 275
Честита месечинка на малката сладка Стефания! Да продължава да расте все така добре и повече да слуша мама и тати Simple Smile!

Не остана даа още малко и сме на финала Simple Smile

# 276
С удоволствие бих дошла на срещата,но няма как- службата ме зове. По нататък ще се включа Peace

# 277
Честита месечинка на Стефания и от мен   bouquet!
За срещичката - ако все още сме 2в1 ще се опитам да дойда, за да се запознаем най накрая  Laughing
Този 9-ти месец ми разказа играта  #Crazy
Иначе днес съм казала на бебока да не си и помисля за излизане  smile3504

# 278
Аз съм казала пък, че може днес - хубава дата е Simple Smile

# 279
Благодаря на january за отговора и честита месечинка на малката Стефания ,да е жиав ии здрава и много да ви радва.  january след следващата консултация с педиатъра , която ще бъде около 20 март ще пиша какаво е нениното мнение.

# 280
Мамчета , бих дошла с удоволствие на вашата среща, но Славейков ми е малко далече, може би на някоя от следващите срещи, тогава и групата сигурно ще е по - голяма, повече мами ще са родили.

# 281
О, групата е доста голяма искам да ти кажа Simple Smile

# 282
Честита месечинка на малката Стефания и от мен! Да ву е жива и здрава и мноого да ви радва! smile3525

# 283
Честито,Стефания! Да радваш и слушаш мама и тати!  bouquet

# 284
  • Бургас
Честито на Стефи на патерици!   bouquet да е все така сладичка и послушна и да носи много радост на мама и тати!   bouquet

А Алекс /Сашето/ на Дейзи да празнуваше, случайно със Стефи? Ако да - честито и все така да папка здраво и да слушка!

Честита Баба Марта от най-нередовно пишещата тук сигурно! Танче, прощавай, но през телефона ми е много трудно и пропускам, но пък чета с интерес всичко  Hug

За протокола - цикъл още нямам. Не се оплаквам де! Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт