Бургаски мамчета - 8 тема

• 45 564
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Честит 3-ти март и да са ни вижи и здрави именниците:)Simple SmileSimple Smile

Сега да почерпя и за здравето на моето мило:)Simple SmileSimple Smile

# 316
Честит 3-ти март и честит имен ден на всички именници и именнички-да са здравички и много щастливи!
Ние току що закусихме с топли мекички и топло мляко и се моля да пекне малко слънчице, за да изляза на разходка:(
Виждам, че добре сте си изкарали на срещичката? Снимки няма ли? Rolling Eyes

# 317
  • Бургас
Честит национален празник на всички и от нас!

Тане, жив и здрав да ти е именника!
Новамама, супер закуска сте си спретнали!Чак на мен ми се дояде.
Лек дена от нас!

# 318
Честит национален празник!!!

Честити именници на GJK и tania_burgas -  да са ви живи и здрави!!!

# 319
Честит 3-ти март!!! И честито на именниците - със здраве да си носят хубавите имена! Надявам се следващият път и аз да мога да дойда на срещата.

# 320
  • Бургас
Добро утро!
Как сте?
Тане, закъсняваш, не се се разписала тази сутрин Simple Smile
Влади, Деси и останалите, хайде и тук на отчет!
Бременните коремчета, как сте с бебоците?
Днес май ще има много разходки, слънцето от сутринта грее, не се забелязва вятър!
Хайде, спокоен и усмихнат ден на всички!

# 321
Добро утро и от мен!
Аз си допиивам кафенцето и мисля да изляза да погледкам малко кошарки, само се чудя дали някой от набелязаните магазини работят в неделя newsm78
Сузито85 чакам да ми изпратиш списъка, за който си говорихме.

# 322
  • Burgas, Bulgaria
добро утро  Hug
ние вчера ходихме в Морската, но май направих беля с Нико .... май го издуха вятъра прекалено много  Crazy .....
Надявам се бебоците да са спали снощи и мамите им и те покрай тях  Hug
2в1    как сме дами  Heart Eyes

# 323
  • Бургас
Здравейте и от мен! Искам и аз да вляза във вашия отбор. Малко късно ви открих, но по-добре късно отколкото никога, нали Simple Smile Аз съм към 23-та седмица вече. Чакаме госпожица. Терминът ми е на 29-ти юни, но аз искрено се надявам да уцелим като дата 1-ви юли, харесала съм си я от началото, та съм си казала, че ще стискам,пък дано и момата е на същото мнение. Вече ходихме на ФМ при д-р Калчева. Засега няма нищо обезпокоително, освен, че пъпната връв беше пред вратлето или поне аз така разбрах. Но докторката каза, че е прекалено рано за притеснение и ще се промени до края. Май съм решила да раждам в МБАЛ, нямам уговорка с никого. Но има още време. Засега се старая да не мисля за този ден, че ме хваща голямо шубе, но пък ми се иска да идва по-бързо, за да си гушна вече човечето. Рано ми е да ви питам кое от къде пазарите, защото ние с таткото сме на мнение, че предварително пазаруване на големи покупки няма да се прави. Вече съм си измислила име, но таткото не иска да го чува преди да се родяла малката, а пък на мен много ми се иска да го уточним предварително. Та сега това ми е малко болната тема, ама имам още някой друг месец за обработка Simple Smile
Ами това е от мен. Аз съм от Славейков (поне засега), но тук паркът ми се струва много малък, мечта ми е е един ден, да си тръгна с количката и да стигна до морската.
Слънчев 4-ти март на всички!

# 324
  • Burgas, Bulgaria
Теди добре дошла - аз съм за 26юни  Hug
Като слушам за вашият татко все едно слушам за нашият, но първият път  Crazy .... сега вече е уточнено всичко още от сега  Mr. Green   .... единствено име нямаме, защото не мога да избера  ooooh!

# 325
Добро утро и от мен:)

Наистина е много хубав слънче ден и след обедното хранене може и да поизлезем. До сега оправяхме от гостите ни снощи.

tedincence - добре дошла сред нас. И аз съм от Славейков. Увеличава се отбора ни:). Ще те добавя на първа страница и когато имаме среща отново заповядай да се запознаем на живо:)

# 326
Добро утро!

Добре дошла на новата мама...Ей групата от Славейков много голяма стана  Grinning
Няма ли някой от Меден Рудник  Laughing

Хубав ден на всички, ние излизаме на разходка  newsm44

# 327
И аз се чудих за Меден рудник:) Живея в момента там.

# 328
  • Където морето целува небето...
Сузито85 чакам да ми изпратиш списъка, за който си говорихме.
Ще ти го пратя във Фейсбук, че ми е на табличка. Ако имаш въпросчета за нещо питай  Simple Smile

Добре дошла на tedincence.

Дани снощи излиза на купон  Simple Smile. После спинка доволни, като ставаше само за хапване. Та така и ние поспахме. Сега обаче мнооого ми се криви. Чудя се дали да не го изкараме за малко newsm78

# 329
  • Бургас
Момичета, май не е мястото тук да питам, защото има много други теми, но все пак ви моля да споделите с какво сте се мазали за стрии. Аз в това отношение съм калпазанка, защото ме домързява и единственото, с което се мажа и то от време на време е арганово масло, което си бях купила за косата, но му смених предназначението. Една приятелка ми препоръча Саносан. Вчера го гледах в Кауфланд - немски продукт на приемлива цена - 8.00 лв за 100 мл. Мустелата ми идва мн скъпа, а чистият зехтин нещо не ми допада като идея.

Общи условия

Активация на акаунт