Аз съм към 23-та седмица вече. Чакаме госпожица. Терминът ми е на 29-ти юни, но аз искрено се надявам да уцелим като дата 1-ви юли, харесала съм си я от началото, та съм си казала, че ще стискам,пък дано и момата е на същото мнение. Вече ходихме на ФМ при д-р Калчева. Засега няма нищо обезпокоително, освен, че пъпната връв беше пред вратлето или поне аз така разбрах. Но докторката каза, че е прекалено рано за притеснение и ще се промени до края. Май съм решила да раждам в МБАЛ, нямам уговорка с никого. Но има още време. Засега се старая да не мисля за този ден, че ме хваща голямо шубе, но пък ми се иска да идва по-бързо, за да си гушна вече човечето. Рано ми е да ви питам кое от къде пазарите, защото ние с таткото сме на мнение, че предварително пазаруване на големи покупки няма да се прави. Вече съм си измислила име, но таткото не иска да го чува преди да се родяла малката, а пък на мен много ми се иска да го уточним предварително. Та сега това ми е малко болната тема, ама имам още някой друг месец за обработка 

. После спинка доволни, като ставаше само за хапване. Та така и ние поспахме. Сега обаче мнооого ми се криви. Чудя се дали да не го изкараме за малко
Препоръчани теми