Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 30

• 61 858
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • Русе/София
дали ще има някой да ни превежда? Praynig

# 181

Тук засега не прекъсва. Praynig Peace

http://startv.com.tr/CanliYayin.aspx

# 182
  • ИЛИНДЕН
Мустафа е идеалният наследник. Жалко, че историята решава друго. Неговата привързаност към братята си, неговото старание и ученолюбие през всичките тези години. Няма да забравя как ми се пълнеха очите в първите серии, когато баща му (Сюлиман) "търчеше" по фустите на Хюррем, а малкият Мустафа не можеше да види баща си, който беше вечно зает за него. Сцената, където 4-годишният Мустафа се беше хванал зад решетките на Дивана и скришом наблюдаваше баща си - няма да ги забравя никога. Така ме трогнаха и ми беше много жал за това детенце.

... И от друга страна "лигльото" Мехмет, който разсипа нарочно мастилницата. ....защото майка му винаги ще го отърве ....

# 183
дали ще има някой да ни превежда? Praynig

Олеле, няма никой!  ooooh!

# 184
  • Истанбул
Momicheta, s novoto oformlenie na stranicata, nyamam kirilizator ooooh! Syjalyavam.... Hug

# 185
http://www.startv.com.tr/CanliYayin.aspx

Аз гледам тук за сега върви много добре:)

# 186
започна новата серия и почна да накъсва а и защо при мен са такива сплескани и дебели. че Халит понапълня зимъска - да ама чак пък толкова

# 187
Мерси, ама тука има само двата от първа страница.  :flutte
Другите два съм ги взела от предишната тема, ама те отдавна спряха да се отварят и един от тези двата също.

Такова гледане на пясък за първи път чувам и виждам. Знам, че има рисуване на пясък, ама ясновидство ...  newsm78

# 188
  • Русе/София
Momicheta, s novoto oformlenie na stranicata, nyamam kirilizator ooooh! Syjalyavam.... Hug
и така е по-добре от нищо  Praynig

# 189
абе тия какво пипнаха в бг мама ужас. и аз на всяка страница трябва да влизам наново. Мила Мистик, радвам се , че си тук па макар и без кирилица.

# 190
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!

# 191
  • Атлантис, Галактика Пегас
Карай си на латиница ама я крий като спойлър че ще ни се карат

# 192
отдавна чета форума и следя сериала и реших и аз да се регистрирам. На мен лично малкият Мустафа ми по харесваше от големият. Пък и ми направи впечатление, че нарича майка си Валиде, а тя все още не е.

# 193

При мен вече не работи нито един канал - явно ще трябва да изчакам дизи-то... Cry Cry Cry

# 194
  • Истанбул
Süleyman zaminava, Hürrem se strahuva, idvat novi nalojnici za da ne e sama, idva novata Nora ot Belgrad, a momichetata se radvat che Hürrem gi obsipva s podaryci

Общи условия

Активация на акаунт