Астрология-2 тема

• 108 211
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
На мен Сатурн, цяла година ще ми танцува върху стелиума(вече е започнал), а Юпитер  е опозе.........да видим какво ще се случи......

# 136
Звучи интересно. Явно ще се самодисциплинираш.  Wink

# 137
Звучи интересно. Явно ще се самодисциплинираш.  Wink
Опитвам, опитвам Laughing Wink

# 138
аз съм с транзитен сатурн върху стелиум в скорпион, 8ми дом- за мен са изключително важни транзитите на сатурн, подават ми акцентите в живота в съоптветния момент. Определено. Като тр. сатурн взе да прави съвпад с нат. плутон много ме зачовърка за тази астрология Flutter

Транзитен юпитер е във втори дом- ура! когато е влезнал , спечелих една томбола... трябва задължително да пробвам други късметлийски игри!

Peace

# 139
Темата е отишла на 2-ра страница. Напишете някакъв интересен транзит, който ви влияе в момента.  Grinning
Транзитен Плутон в съвпад с Асцедент, Юпитер и Нептун Simple Smile + Транзитен Сатурн в съвпад с натален Плутон и МЦ и опозе с наталното Слънце и Меркурий Simple Smile

# 140
Ани, имам само още един въпрос: за първи цикъл, числото 11 или 2 да приема?

# 141
аз съм с транзитен сатурн върху стелиум в скорпион, 8ми дом- за мен са изключително важни транзитите на сатурн, подават ми акцентите в живота в съоптветния момент. Определено. Като тр. сатурн взе да прави съвпад с нат. плутон много ме зачовърка за тази астрология Flutter

Транзитен юпитер е във втори дом- ура! когато е влезнал , спечелих една томбола... трябва задължително да пробвам други късметлийски игри!

Peace

томболите, игрите, лотариите са по 5-ти дом. Peace

# 142
Ани, имам само още един въпрос: за първи цикъл, числото 11 или 2 да приема?
2
 На мен Сатурн ми танцува върху 10 дом, стелиума ми е във Везни и Скорпион, много интересен, започва в последните 2 градуса на единият знак и се пренася в първите градуси на другия.

# 143
Да, ясно е къде са игрите и лотариите.
Но когато тълкуваме транзитите и като цяло, когато тълкуваме карта, трябва да минем над А и Б в астрологията.

Юпитер е планета на щастието, късмета и парите, чужбината, пътеществията и когато транзитира във вторият ти дом- дома на материалните , блага и продобивките- доста неща ще ти падат ей -така ...от небето като, че ли... или пък ще ти идват пари от чужбина и т.н

Peace

# 144
Ех, късметлийка Grinning . В моя 2-ри дом в момента се е настанил транзитен Сатурн. Само беди носи, пфууу ooooh! .

# 145

Peace

И моят Юпитер от известно време транзитира през 2-ри дом (сега е в съвпад с Луната, та трябва да внимавам за фигурата  Mr. Green ), но не съм играла игри на късмета. Да взема да пробвам веднъж преди да излезе от 2-ри дом, а?  Laughing Иначе се отразява мнооого благотворно на финансите, мдам.  Sunglasses  Гледам, че и Уран се е запътил към 2-ри дом, а при него нищо не е сигурно, та мисля да си "постеля" сега с Юпитер, за да има на какво да "полегна" после с Уран, ако реши да ме изненадва неприятно.  Grinning

# 146
За да спечелите от игри на късмете, трябва да имате потенциал и в натала, който да се активира от някой транзит Wink, нямате ли заложби в натала, не си хабете  силите, парите, т.е. не се надявайте излишно..бях го чела в една книга.

# 147
Момичета, бихте ли ми казали какъв е проблемът на луна в овен за сватбен ден? На няколко места четох, че не е добре, но никакво обяснение.

# 148
Момичета, бихте ли ми казали какъв е проблемът на луна в овен за сватбен ден? На няколко места четох, че не е добре, но никакво обяснение.
Аз те съветвам направо с астролог да се консултираш. Не е хубаво Мерка и Венерата да са ретроградни, Луната е желателно да е нарастваща, има си и определени лунни дни, които са предпочитане, да се избягват 15, 19, 23, 29лунен ден......гледат се и индивидуалите карти на сключващите брак, не е толкова елементарно.

# 149
Аз те съветвам направо с астролог да се консултираш. Не е хубаво Мерка и Венерата да са ретроградни, Луната е желателно да е нарастваща, има си и определени лунни дни, които са предпочитане, да се избягват 15, 19, 23, 29лунен ден......гледат се и индивидуалите карти на сключващите брак, не е толкова елементарно.

Съгласна съм с ани27. Ако човек иска да избере възможно най-подходящата дата за сватбата (може и да няма такава, която да е идеална и за двамата), трябва да се допита до астролог, който да направи съответните изчисления и да провери вариантите. Или просто да избере дата, която му харесва. Ние като избирахме нашата, имахме "прозорец" от 10-тина дни да изберем и реших да проверя коя дата от тези 10-тина дни е най-подходяща. Предварително си бях наумила една конкретна и се оказа, че точно тя е най-подходящата за нас с най-малко неприятни положения. Та и без проверка, пак щеше да си я нацелим по вътрешен усет.  Sunglasses По спомен ми казаха, че Луната и Асцендента са важни, както и че не е желателно Венера да се пада в 12 дом или Сатурн/Плутон/Уран/Нептун да са на ъглите. Но се напасва и с личните карти на двамата, за да не се получат кофти аспекти и позиции.

Общи условия

Активация на акаунт