Астрология-2 тема

• 108 218
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Даа...за сватбата!

Дейвид Бекъм и Виктория имат доста преизвикателства в синастрията си, съм чела. Но датата и часа! дори часа..когато тези хора са сключили брак правели някаква магическа констилация. Астроложката го описваше като "вълшебен момент".
Мисля, че бракът на Дейвид и Виктория е пример за стабилност в светските среди!

Така, че момичета, по повод на браковете и сватбите- да оставим астролозите да говорят! Peace

# 151
Тереза!

Юпитер през първи дава напълняване- нали- изобилието! във външният ти вид Crazy
Но може да даде и разхубавяване...на мен юпитера ми е бил в първи явно миналата година, но да ти кажа аз дори отслабнах с 4-5 килца- без диети, без нищо! ( То и аз имам определени навици на хранене, де, но не поддържам диети)

А за Юпитера във 2ри- значи, декември 2011 (явно Юпито е влезнал тогава) имаше една томбола с материална награда..солидна награда. И аз се бях записала за участие, но имах друга цел- не наградата..историята е дълга- записваш се като изпълниш определени условия, свързано е малко със службата и т.н, но общо взето- исках да направя впечатление за едно нещо.  Wink Не ме интересуваше наградата. И понеже..аз не съм била някога лудата късметлийка, съответно нищо не очаквам!
В томболата участваха 80 човека...и кака ви Рири- хоп, взе, че спечеееелиии...

Викам си- абе тука става нещо..къв е тоз късмет! А то какво било! Joy Тр. Юпитер през 2ри в ТЕЛЕЦ- е, нема начин!

Сега е момента да пробваме Тереза! Хуквай към тото-то

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 09:16 от Riri

# 152
A, за Юпитер в 4-ти? В момента е и в съвпад с Мерка в Телец.

# 153
Джен, аз нали ти гледах картата с транзитите и ти казах за промяна в дома...

Честно казано, не бях обърнала внимание на тр. юпитер, но това, че е в 4ти подтвърждава промяната в дома- може да е нов дом, ремонт, местене, ДЕТЕ... промяна в дома........

- виж аспектите.

Съвпада в Меркурий е изключително благотворен. Потвържава между другото професионалното издигане за което подсказва и тр. сатурн в 10ти сатурново завръщане. Peace

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 13:06 от Riri

# 154
От толкоз работи дето изчетох, забравих  Crazy Laughing

# 155
Скъпи мои съфорумки и приятелки!

В една друга тема, в която преди определено време се отказах да пиша, се вихри страшен спор за познаваемостта на астрологията. Понеже тук е темата за астрология, след като изчетох много мнения, споделям следното:

1. Астрологията е наука, но човекът е и енергия. Понякога и най- хубавата констилация на картата не може да ви "спаси", ако вие мислено или на енергийно ниво се блокирате за някои неща. Пример: на една моя приятелка няколко астролози й предсказват връзка, голяма любов, съдбовна среща- и това обаче все не се случва. След посещение при рейки мастър се вижда, че момичето мислено е блокирало по някакъв начин любовният си живот- чрез кофти нагласа и каквото и да е там. Дори картата да го предначертава, ако човекът на духовно и мислено ниво не позволява желаните неща да му се случат- това няма как да стане! Същото се отнася и до здравето, и до работата.
За това говорим винаги покрай астрологията и за свободната воля.

Астрологията има елемент на предсказване, но това не е ясновидстване в онзи смисъл.
Надявам се всички, пишещи в тази тема да разбираме тези неща и да се отнасяме към астрологията с любопитство, а не с претенции.

Много съм афектирана от коментарите в другата тема и оплювките срещу един мой любим и много добър астролог- Ани Лечева

Това е една жена, която се занимава с астрология от 12 години. Изведнъж срещу нея се изправят хора, които...ок , че не разбират от астрология- не разбират, НО тези хора винят и НЕЯ, че тя не разбира, защото любимият им не им е звъннал до 5 февруари, както тя била "предсказала".
Жената тълкува картата, но може ли да ти обработи мисленето?
Нормални ли са такива претенции?
Искам вашите мнения .

# 156
Моето мнение е, че човек, който сам няма познания в дадена област, не е компетентен да определя дали някой друг разбира или не от същото.

Иначе когато човек има нереалистични очаквания и те логично не се опрадаят, е нормално да се търси грешката в другия, а не в себе си. Няма много какво да се направи в случая.  Rolling Eyes

# 157
Рири, не им се ядосвай на кифлите и вафлите в онази тема, прочела си ми предполагам, постовете, и т.е. наясно си с моето мнение по въпроса.
Хората от въпросната тема искат решение на проблемите си, но нито един от тях не си задава въпросите защо се случват конкретни събития, и как сам да промени себе си, от там и съдбата си.......
Астрологията е точна наука.

# 158
Преди мен вече е написано всичко, което и аз бих казала.

Не се ядосвай, Рири.  Hug Много трудно се променя мнението на хората така, че недей се хаби излишно и не нарушавай собстения си баланс  Peace

# 159
Да..аз не знам яд ли е или възмущение по- скоро.

Аз и преди Ани, която ми е фаворитка съм се допитвала до астролози, някои неща са ми излизали и са се случвали, други- не, но никога не съм правила заключение за хората- стила на някой ти допада- на друг- не.

Изненадана съм от настървението на някои хора...но може би всичко е въпрос на лично отчаяние, за което аз искрено съчувствам..но доста вода ще изтече в България докато хората отвикнат от врачуването в онзи смисъл.

На тези от вас, на които е правен хороскоп преди години, могат ли да споделят..точни и неточни прогнози..опитвали ли сте да анализирате от къде може да идва разминаването...може би има някакъв забравен аспект или влияние, което ви прави впечатление по- късно? newsm78

# 160
A за планетите и транзитите- аз все не мога да се оправя с това движение!

Тереза- имам още малко време за Юпитер в телец..аз си мислех, че е идвал от 1 дом..а той се въти по часовниковата- идвал ми е от трети...така, че сега се отправя към първи...! Laughing

А иначе тр. сатурн ретрограден- пак ми нагази 7мия дом и ме почна по любовните препятствия

Иначе тр. слънце през 11- казвам ви много добре ми се отразява- контакти, хора, нови запознанства, приятелства...

слв ми е в 9ти дом сега..юпитера във втори...чужбината ще ми носи късмет...под някаква форма...Жалко, че за сега не се очертава пътуване!

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 11:44 от Riri

# 161
Рири, Юпитер не се движи по часовниковата стрелка, нещо си се объркала?  Thinking

# 162
фффффф...постоянно бъркам движението на планетите.......днес гледах някакви карти- така ми се стори ooooh!

Кои бяха по посока- слънце луна венера мерк? другите всички ли са на обратно?

# 163

всички са обратно, като са ретроградни са по посока на часовника

бъркаш се защото домовете са по посока на часовника и се въртят обратно на планетите  Peace

# 164
Мерси Херцен!
Пробвам от скоро да гледам хорари...а там да се ориентираш в посоките...е важно!:) Peace

Общи условия

Активация на акаунт