Астрология-2 тема

• 108 225
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Относно хороскопите и сбъдваемостта:

Минала година по това време една астроложка ми беше казала, че е много вероятно да забременея тези месеци- февруари до май.
Аз тогава бях на свършека на една връзка, почнах отношения с друг човек, но не бях кой знае колко влюбена.
Като го чух това за бебетата така се уплаших, че спрях да звъня и на бившия и на настоящия...да не вземе да стане инфекция Laughing..че определено не исках нито един от двамата за татко Naughty

Ето един пример, при който виждаме астрологията да каза ДА, а човека да казва НЕ и да поема по пътя на свободната воля Whistling

# 166
Даа...за сватбата!

Дейвид Бекъм и Виктория имат доста преизвикателства в синастрията си, съм чела. Но датата и часа! дори часа..когато тези хора са сключили брак правели някаква магическа констилация. Астроложката го описваше като "вълшебен момент".
Мисля, че бракът на Дейвид и Виктория е пример за стабилност в светските среди!

Така, че момичета, по повод на браковете и сватбите- да оставим астролозите да говорят! Peace

Peace Peace

# 167
Чакам А.Вотей от две седмици да ми определи подходяща дата за нещо, дано скоро намери време Praynig. Мъжът ми, ме съветва сама да си сметна такава, но предпочитам професионалист Mr. Greenза да му прехвърля после отговорността, ако нещо не се получи, според очакванията ми......... последното е шегичка Wink.Харесвам Вотей имам и пълно доверие, за това ще я чакам колкото е нужно.

# 168
Скъпи мои съфорумки и приятелки!

В една друга тема, в която преди определено време се отказах да пиша, се вихри страшен спор за познаваемостта на астрологията. Понеже тук е темата за астрология, след като изчетох много мнения, споделям следното:

1. Астрологията е наука, но човекът е и енергия. Понякога и най- хубавата констилация на картата не може да ви "спаси", ако вие мислено или на енергийно ниво се блокирате за някои неща. Пример: на една моя приятелка няколко астролози й предсказват връзка, голяма любов, съдбовна среща- и това обаче все не се случва. След посещение при рейки мастър се вижда, че момичето мислено е блокирало по някакъв начин любовният си живот- чрез кофти нагласа и каквото и да е там. Дори картата да го предначертава, ако човекът на духовно и мислено ниво не позволява желаните неща да му се случат- това няма как да стане! Същото се отнася и до здравето, и до работата.
За това говорим винаги покрай астрологията и за свободната воля.

Астрологията има елемент на предсказване, но това не е ясновидстване в онзи смисъл.
Надявам се всички, пишещи в тази тема да разбираме тези неща и да се отнасяме към астрологията с любопитство, а не с претенции.

Много съм афектирана от коментарите в другата тема и оплювките срещу един мой любим и много добър астролог- Ани Лечева

Това е една жена, която се занимава с астрология от 12 години. Изведнъж срещу нея се изправят хора, които...ок , че не разбират от астрология- не разбират, НО тези хора винят и НЕЯ, че тя не разбира, защото любимият им не им е звъннал до 5 февруари, както тя била "предсказала".
Жената тълкува картата, но може ли да ти обработи мисленето?
Нормални ли са такива претенции?
Искам вашите мнения .

Peace

# 169
Ани- да споделиш после за Вотей и как се връзват датите и събитията. Аз знам, че като астроложка се доверяваш единствено на нея.

Според мен в живота си, човек, често е изправен пред избори и трудни и многозначителни ситуации..хубаво е човек да има КОНСУЛТАНТИ...които ще дадат професионален, не само приятелски съвет..

Сатурн стана ретрограден на 7.02 и е така до юли месец мисля...Споделете в кои домове е при вас.
Аз вече се оплаках- обърна ми се в 7-ми дом Cry ееегаси живота..любовните проблеми край нямат....

# 170
До 25.06 е ретро Сатурн, на мен ми е в 10 дом.
Вотей още не ми е отговорила, ще трябва да и звъня.

# 171
Където е разположен Сатурн в картата ни, именно там трябва да работим упорито над себе си, да се изправяме срещу слабостите си и да развием повече издръжливост и мъдрост в съответната сфера. И макар, че при транзита на Сатурн в даден дом може да има ограничение или разрушение, не трябва да се забравя и неговата положителна стойност.Той може да създаде неща с трайна стойност в тази сфера. Транзита му през седми дом - уязвима и лесно ранима в тази област,  ще поискаш да контролираш другите, така че те да не направят това, което те е страх, че може да направят. Гняв, спрямо партньорите, който в действителност прикрива болка. Време да се изправиш срещу страховете си, относно партньорството и да ги преудолееш, за да може когато навлезе в осми дом - домът на трансформацията, да ти даде възможността да избягаш от старите калъпи и модели и да правиш нещата по нов начин. Мястото на наталния Сатурн ще покаже къде ще се отрази всичко това.

# 172
При мен се подвизава в момента в 9-ти дом.

# 173
Polis!

Благодаря!  Peace

Добре дошла при нас във форума!

Ето, това наистина се връзва..защото наталния ми е в 8ми..т.е трансормацията се подплъщава от процесите по 7ми дом- в момента. Усещам трансформацията и то - яката Laughing

Дженка ами тр. сатурн при теб в 9ти, наталният ти беше в 10. Ти си птред завършване на висше образование, нали?
Има ли възможност като изкараш дипломата да те повишат в службата? newsm78

# 174
Polis, ще се радвам да кажеш нещо за транзитен Сатурн през втори дом, във Везни и малко по-късно ще мине в Скорпион Simple Smile !

# 175

Дженка ами тр. сатурн при теб в 9ти, наталният ти беше в 10. Ти си птред завършване на висше образование, нали?
На първи въпрос - Да , само трябва да се дипломирам (по инерция първо написах трансформирам   Laughing)
На втори - Май не, но винаги мога да си намеря друга, нали?  Wink

# 176

На първи въпрос - Да , само трябва да се дипломирам (по инерция първо написах трансформирам   Laughing)
На втори - Май не, но винаги мога да си намеря друга, нали?  Wink

Аз имам серизони съмнения за нещо такова с по- добрата работа...първо че тр. сатурн се е отправил към 10ти, където ще има сатурново завръщане...чувала съм, че от тогава..от този период..определени неща се случват с повече лекота..и другото..на теб меркурия ти беше върху нещо...не мога да си спомня картата сега, но я гледах скоро и се даваше и по този транзит- някакво израстване в службата-  търси си нещо...оглеждай се..макар, че то само по транзите не се предсказва..ама все пак Whistling

# 177
Транзит на Сатурн във втори дом. Какво е втори дом - способносттта да печелим, личните ни средства, но и колко голям финансов успех можем да постигнем в живота ни, в работата и във всичко, което ни се случва, чрез собствения ни труд. Втори дом е и нашата ценностна система.
Какво е влиянието на Сатурн тук? Ако си човек на навика - не искаш да губиш нещата, към които си прикрепила усещането си за идентичност, ще се страхуваш да не загубиш средства, ще се наложи да станеш по-пестелива и организирана. Тук има да се учат уроци за притежанието - особено в ретроградната му фаза може да си изключително резистентна на промени. Тук вече ще трява да погледнеш и Венерата си, защото предполагам че тя управлява втория ти дом - т.е. ще ставаш критична и можеш да гбиш вяра, когато притежанията ти по 2-ри се разминават с идеалите и очакванията ти в тази област. Дали и как ще стане това - знака и дома на наталната венера.

# 178
Аз не забелязвам някакво особено влияние от транзита на Сатурн в момента, но пък забелязвам по-ясно влияние от транзитния Уран, който прави квадрат с Марса.  Laughing В последно време съм станала много бойна и с "рогата" напред газя наред всеки, който се опитва да ме спре по пътя към целта, която съм си нарочила.  Laughing Да, да, знам, че трябва с мяра и слава богу не се е стигало до бой или размяна на обиди, защото не действам така открито, а малко задкулисно.  Laughing В крайна сметка си става на моето.  Mr. Green За щастие не остава много до края на тоя транзит и ще спра да "тормозя" неподозиращите "жертви".  Laughing

# 179
Транзит на Сатурн във втори дом. Какво е втори дом - способносттта да печелим, личните ни средства, но и колко голям финансов успех можем да постигнем в живота ни, в работата и във всичко, което ни се случва, чрез собствения ни труд. Втори дом е и нашата ценностна система.
Какво е влиянието на Сатурн тук? Ако си човек на навика - не искаш да губиш нещата, към които си прикрепила усещането си за идентичност, ще се страхуваш да не загубиш средства, ще се наложи да станеш по-пестелива и организирана. Тук има да се учат уроци за притежанието - особено в ретроградната му фаза може да си изключително резистентна на промени. Тук вече ще трява да погледнеш и Венерата си, защото предполагам че тя управлява втория ти дом - т.е. ще ставаш критична и можеш да гбиш вяра, когато притежанията ти по 2-ри се разминават с идеалите и очакванията ти в тази област. Дали и как ще стане това - знака и дома на наталната венера.

Мерси Simple Smile. Венерата и тя ми е във втори дом, във Везни. Във 2-ри е и Юпитер, но в Скорпион. Пълно ограничаване от към финанси Laughing . Знам си аз, че Сатурн ограничава. Иначе ще бъде ретрограден от февруари 2013 до юли 2013. Уф, то тъкмо ще излезе от 2-ри и пак ще се върне и то ретрограден. Поне ще се успокоя с това, че транзитен Юпитер ще бъде в 9-ти дом.

Общи условия

Активация на акаунт