През СЕПТЕМВРИ ще бъда мама, няма радост от тази по-голяма!

• 37 480
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
  • shumen
Стаси мъча се да се успокоя,но не мога.Страх ме е,понеже живеем без брак,ако ме изгони нашите искат да го махна.А на мен не ми се иска.Сега съм решила да не му говоря,докато не му мине на него.

# 586
Несъмнено е трудно. Но не мисля, че ще те изгони чак. И аз така не му говорих вчера и на края ми се извини. Първо ми каза къде е вратата  Rolling Eyes но после каза, че не помни за какво сме се скарали дори . Опитай да си легнеш, да поспиш и на сутринта всичко ще е друго   Hug

# 587
  • Варна
Момичета не се натоварвайте толкова с тези караници. Тези мъже , че не могат без секс , то е ясно и се нервят от най-малкото нещо  Confused А аз да не казвам, че скачам на бой за нищо  Mr. Green
Аз звънях на акушерката да попитам дали са готови изследванията. Всичко било нормално, но не съм ги видяла черно на бяло. Rolling Eyes

# 588
  • където мечтите се сбъдват
Ей,момичета,ама какво е това отношение към бременни жени и то от собствените ви мъже Twisted Evil
Извинявайте,знам че не е моя работа,обаче много се ядосах.Направо е възмутително!
По отношение на секса,аз изобщо нямах намерение да се лишаваме от секс с мъжа ми,но ми се появиха гъбички и сега чакам да се излекувам.А,пък преди да се появят бях непрекъснато изморена и ми се гадеше,та изобщо не ми беше до секс.Надявам се това скоро да се промени,за да не лишавам повече половинката,а пък и себе си.

# 589
danaeka, не се притеснявай мила  Hug колкото и да ти е трудно в момента, опитай се да си мислиш положителни неща - ще се сдобрите и после ще се ядосваш, че си се тормозила толкова. Казвам ти го от личен опит, миналата седмица и аз имах подобна случка. Стискам палци утре да сте ОК

# 590
danaeka, успокой се миличка, поговорете спокойно и обсъдете ситуацията като големи хора, такова детинско поведение в момента не ти трябва, трябва ти спокойствие, сигурност и доброта  Hug
Aglaya, добре дошла в темичката! Похвали се с пола на бъдещето бебче  Peace На другите нови момичет, също пожелавам безпроблемно бременеене  Hug
silvi_7878 пожелавам ти това да са ти последните проблеми за тази бременност, нататък всичко да е лесно и чудесно Simple Smile
Barbera, мерси за разяснението за ЗК, аз питах понеже знам, че накрая ти дават някаква бланка номер 7 или нещо такова, с която отиваш да раждаш и затова се зачудих ...
Гушкайте тумбачетата и стойте на топличко в този последен февруарски ден  Peace Hug  bouquet

# 591
Здравейте мацки!
Никак нямам време да пиша. Включвам се на бързо преди за тръгна за работа. При нас всичко е ОК. В понеделник ходихме на док. Бебчо съвсем се е очовечил. Рита и маха с ръчички.
За съжаление обаче се видяха и контракции и доки ме подготви, че е възможно да излизам в болничен, но аз се чувствам добре.
Това е засега от мен. Надявам се, че всички сте ОК

# 592
  • Бургас
Aglya, хайде охвали се какво ти е щъркелчето:)

# 593
Aglya, хайде охвали се какво ти е щъркелчето:)

Peace Тъкмо от вчера и аз съм се зачудила, че още никой не се похвалил с цвят на гащите, пък толкова мами от групичката бяха на ранна ФМ. Аз съм на 27.03 чак, но със сигурност ще разбера, пък и аз съм на опашката на септемвари, така че...Айде, момичета не се срамувайте, Фейт да вземе да слага и щъркелчета на първата страничка Heart Eyes
danaeka не трябва да се ядосваш сега, седнете и поговорете, едва ли наистина ще стигне до там да те изгони

# 594
  • Варна
Добро утро момичета! Аз отдавна не съм писала, но няма нищо интересно при нас. Бебо е добре и аз се чувствам ок. Вечерното ми гадене продължава, но свикнах. Отказах се от платената консултация в Майчин дом Варна. Сега ходя при Димитрова в Еквита. Това е при мен. Прокира ме да пиша danaeka.
Danaeka, мила, спри да се ядосваш дори и основателно да е. Първо си реши ти искаш ли го това дете или не и второ винаги си имай вариянт как да се справиш без татко! С предната ми бременност беше точно така. От третия месец на бееменноста започнахме много да
се караме и така до двете годинки на детето. И ние не бяхме женени и почти всеки месец се разделяхме. Но аз много исках това дете и се държах именно заради нея. И сега осем години по късно ние сме женени (направихме си мечтаната сватба миналото лято) и чакаме второто си дете. Незнам дали ще те окуража или не, но през всичките тези години аз все имах план как ако той си трагне ще се справя. Не съжалявам за нищо, а и дъщеря ни е истински ангел!

# 595
Добро утро,милички!Как сте днес? Като ви чета и се натъжавам.Изобщо не са хубаво нещо дразгите,но уви...къща без дим не може.Горе главите и с малко компромис и от двете страни и всичко се нарежда,е ако сте инати като мен...не се нарежда  Laughing.
Утре пътуваме за София на преглед.Малко ме притеснява временцето,че явно още не са почистени пътищата от снега.
За прословутия ми грип-е,мога да кажа,че се преборихме.Сега и половинката е болен милия  Cry
Силно  Hug на всички!

# 596

Как така,ако те изгони,не го разбирам това Sick що за мъж newsm78 да гони бременната си жена ooooh!  Много,много успех ти пожелавам, дано вси4ко да се оправи!  Stop Гледай по ведро на нещата,грижи се за себе се Hug

# 597
Danaeka,Stasy87,не се ядосвайте,милички!Сега бебчетата и вашето собствено спокойствие са най-важното нещо в момента!И ние с таткото почти непрекъснато се караме,а след раждането на Дени нещата даже станаха още по-лоши-недоспиването и умората си казваха тежката дума...На моменти направо не можех да го понасям!Той и досега спи отделно и никога през нощта не е ставал,но смятам да променим нещата с идването на новото бебче.Мъжете не се съобразяват много-много с нашите чувства,те просто не могат да проумеят какво се случва с тялото и психиката ни,как всичко се преобръща и самите ние даже не успяваме да се търпим на моменти...Тежко е ,когато не получаваш подкрепа от уж най-близкия ти човек,но аз вярвам,че нещата ще се оправят-когато вземат за първи път малките вързопчета в ръцете си,става сякаш чудо и омекват страшно!

# 598
  • Варна
Направо не мога да повярвам какво чета. Понякога много се нервирам, че жената сама трябва да се справя с всичко, а мъжете горките все са изнервени миличките от ситуацията сякаш те ще раждат. После така или иначе майката основно си го гледа, а бащата само помага. Знам, че някой от нас са притиснати от ситуацията и се страхуват за бъдещето си, но колкото сме по-кротки, мъжете започват да се правят на още по-големи мъже. Аз отдавна съм показала кой е шефа в къщи и кой взима решенията. И така трябва да е, защото аз съм майката. Аз съм човека, който ще ражда, ще гледа дете, ще гледа къща и мъж и на всичкото отгоре и ще работи. От него се иска само да има нормална работа и да удря по едно рамо за детето. И това означава, че мъжа трябва да се възхищава на жена си и да прави всичко възможно на нея да и е по-леко. Знам, че всичко звучи малко феминистко ама много се нервирам на мъже, които не уважават жените си. Те не издържали на напрежението, а после били уж силния пол. Излях си яда  Mr. Green

# 599
sentex добре казано  Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт