През СЕПТЕМВРИ ще бъда мама, няма радост от тази по-голяма!

• 37 480
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Danaeka мила, не му се вживявай толкова и ние се поскарваме от време на време и ние нямаме брак. Това изобщо не ме притеснява. Не робувам на схващането, че ще съм с един мъж цял живот и не искам брак. Между другото това, че може да те изгони не трябва да те притеснява, винаги стои юридическата страна на въпроса и да не се стига до там, но е хубаво да знаеш, че можеш да поискаш по съдебен ред установяване на бащинство и така той ще бъде осъден да даде фамилията си и да ти плаща издръжка за детето. А и нищо не се знае след като се роди бебето, много мъже се променят наистина. В сегашната обстановка в държавата на всички им е много трудно и финансовата страна не подобрява нещата, но все пак едно бебче все се отглежда.
   Аз изчетох всичко, което сте изписали като съм била в болница. Много хубави новини и близначета сред септемврийските мами. Честито на близнашката мама и безпроблемна бременност със здрави бебчета. Иначе и аз имам проблеми с ходенето по малка нужда. Казаха ми, че много зачестяват урологичните проблеми при бременните жени и започнах да вземам "neorenal sp" На сайта на производителя четох, че няма противопоказания при бременности и даже се препоръчва, а и питах гинеколога си и джипито за тях.

# 601
Добро утро на всички  Hug

Нелина,  Аглая .... добре дошли момичета   Hug Ако искате да ви запиша на първа страничка ми дайте данни ... години, град и коя подред бременност е тази  Flutter

Чакам и тези от вас, които знаят пола със сигурност, да им сложа щъркелче  Heart Eyes

Силви - болничен има всяка календарна година. Това, че миналата си ползвала, не оказва никакво влияние в/у тази. Имаш право на 180 дена + още 45 преди термина  Hug

Някъде прочетох за галенето на коремчето! Моля не правете това!!!
Когато миналата година ме приеха в болницата с контракциите, една лекарка така ми се скара .... видя ме, че си галя коремчето ... уж за успокоение, но тя каза, че по този начин се предизвикват и контракции.  Tired

Danaeka мила, недей да се измъчваш, каквото и да стане няма да си сама  Hug Понякога не ги разбирам тези мъже и подкрепям поста на sentex с две ръце. Наистина трябва от рано всеки да си знае мястото. Аз както се казва съм доведена снаха, нямам нищо общо с апартамента в който живеем с мъжа ми, но от рано всеки си разбра задълженията. А и аз не мога да се оплача от моя съпруг - от както сме заедно сме се карали един път и то защото аз се нацупих за една глупост. Както с предишната, така и с тази бременност изобщо не ми натяква за секс - както казва ... Животът е пред нас, после цял живот това ще правим  Mr. Green

Хайде сега хубав и леко снежен ден  Hug

# 602
ех, ех.... ами  да кажа тогава.... Mr. Green че видяхме пишка  bowuu
Аз съм на 33год., живея в Бургас....
не се сърдете, не желая да си уточнявам коя подред бременост ми е... Нямам деца.

# 603
  • Варна
Сега ходя при Димитрова в Еквита.

И мен ме следи същата гинеколожка!  Wink Предната бременност - също. Но от 5-ия месец нататък. Не съм никак очарована от нея(бях споменала преди, че не искаше да ме прегледа с вагинална сонда и отказа да ми даде снимка), но Еквита ми е толкова близко, че мога да се дотъркалям по пантофи, затова реших тя да следи бременността.
Кога пак си на преглед? Можем да се засечем някой път пред кабинета!  Sunglasses Аз съм във вторник, 6-ти март. Би трябвало тогава да ми пусне и някакви изследвания, защото все още никой не отчита, че съм бременна. Явно изчакват да прескоча рисковия първи триместър. Много тъпо.

Относно секса и напрежението вкъщи - лично аз съм в сладострастен период и не се лишаваме от ласки, но пък всяка сутрин съм проклета като за четирима. Съскам и мърморя, все нещо не ми е наред, все нещо ме дразни... И всичко си идва на мястото, когато той замине на работа, а аз остана сама с детето. Тогава вече съм дзен!  Grinning
Ако липсата на интимни отношения влошава нещата, защо не опитате други начини? Сексът не е просто проникване, има и други варианти за близост. Мъжете също преживяват труден период и им трябва време да се напаснат към новата ситуация.

Aglaya, честита мъжка рожбичка! Силно се надявам всичко да е наред и тази бременност да ти донесе само хубави емоции!  Hug Би ли споделила в коя седмица си в момента?

# 604
Фейт , това за галенето на корема ме хвърли в тъча направо  Shocked Има логика по принцип, като се замисли човек. Но пък когато ме болеше корема в началото много, слагах ръка на корема и имах чувството че се успокоява. Ноооо  Naughty спирам да го правя, че се уплаших  Rolling Eyes и  това ще е първото нещо, което ще питам доктора ми  Simple Smile А той ми беше забранил четенето хахахах  Laughing

# 605
Aglaya Айде тогава, честити сини гащи - ей сегичка те записвам  Hug

Stasy87 Аз също се уплаших тогава, но вече беше късно. А иначе постоянно имах навика ръката да ми е на кореме и да си галя дечицата ... но уви ... Наистина не го правете, дръжте си ръката, но без въртеливи движения ...

# 606
  • Варна
Тинтири_минтири, аз утре ще ходя за резултатите от изследванията, а чак към 23.03 съм на консултация. Но може да си организираме някоя среща по нататък.

# 607
Тинтири, 13 седмица съм в момента...
ФМ ми я правиха в 12г.с. и 1 ден - тогава ми каза и пола...
Аз не очаквах даже... толкова рано...
Д-р ми каза: "Ако видя пола да казвам ли?" викам: Е как...

-Това знаеш ли какво е?
-Какво?
-Пишка ...
 Mr. Green

после още три пъти го питах... Тома неверни... въпреки, че съвсем ясно се виждаше как се мандахерца... Mr. Green Mr. Green

# 608
Момичета, ето ме и мен. Simple Smile
И ние се вълнуваме много, какъв ще е пола на бебенцето ни, но все още не се вижда. Wink
Искам да ви попитам дали всеки месец правите изследвания на кръв и урина?

F.a.t.e.   може ли и мен да запишеш Hug
28 години, София-Пловдив, първа бременност  bouquet

# 609

F.a.t.e.   може ли и мен да запишеш Hug
28 години, София-Пловдив, първа бременност  bouquet

Може ... ама ако ми кажеш и дата на термина ще си златна  Mr. Green Hug

# 610
е, как ви го видяха тоя пол на първата ФМ, а на мойто - не!  Joy каза само "и двете му стърчат еднакво"  Shocked и аз - бременен мозък - веднага си помислих "ма, то да не е хермафродит нещо?!" ... и сега търпеливо си чакам следващата ЖК във вторник да видим дали ще се види.

а по въпроса за мъжете и секса... малко съм изненадана от всичко прочетено, понеже при нас е съвсем обратното.  Whistling още като разбрахме, че съм бременна и моят, иначе много сексуален мъж, като се паранояса и като рекна "НИКАКЪВ СЕКС!"  Stop да не вземел да навреди нещо на бебето милият! да се смееш ли, да плачеш ли?! не знам, може би защото решението за дете взехме двамата, беше искано и правено с желание и от двете страни. то затова и хората мълчат до третия месец и не казват за бременност, а моят на 4 г.с. би тъпана из целия град и се похвали на всички, че става баща. беше много трогателно всъщност.
не го знам, ако си беше вкъщи, как щяха да се развият нещата, но си беше казал още преди да замине, че в името на детето, се е примирил. Simple Smile

# 611
е, как ви го видяха тоя пол на първата ФМ, а на мойто - не!  Joy каза само "и двете му стърчат еднакво"  Shocked и аз - бременен мозък - веднага си помислих "ма, то да не е хермафродит нещо?!" ... и сега търпеливо си чакам следващата ЖК във вторник да видим дали ще се види.

а по въпроса за мъжете и секса... малко съм изненадана от всичко прочетено, понеже при нас е съвсем обратното.  Whistling още като разбрахме, че съм бременна и моят, иначе много сексуален мъж, като се паранояса и като рекна "НИКАКЪВ СЕКС!"  Stop да не вземел да навреди нещо на бебето милият! да се смееш ли, да плачеш ли?! не знам, може би защото решението за дете взехме двамата, беше искано и правено с желание и от двете страни. то затова и хората мълчат до третия месец и не казват за бременност, а моят на 4 г.с. би тъпана из целия град и се похвали на всички, че става баща. беше много трогателно всъщност.
не го знам, ако си беше вкъщи, как щяха да се развият нещата, но си беше казал още преди да замине, че в името на детето, се е примирил. Simple Smile
И моя нещо го е страх да не ми предизвикал я контракция...я що ли  Joy
И аз първия път много се зарадвах и още след положителния тест когато показа бременна в 2 седмица веднага почнах да казвам наляво и на дясно....е да но не било писано...за това при следващите бременности си мълчах....много е трудно после да изживяваш наново и наново болката от случилото се и да обясняваш на хората който си съобщил, че вече не чакаш....
За пола...ами аз дори не се сетих да питам на ФМ  Embarassed толкова се бях притеснила дали всичко този път ще е наред, че друго не ме интересуваше...
Сега обмисляме в 16-17 седмица да отидем на частен скан за да ни кажат пола  Simple Smile
Бингалче къде се загуби  Simple Smile

# 612
F.a.t.e.   сори много съм "умна"  Embarassed
8 септември  Simple Smile

# 613
Здравейте тумбачета,  вчера бях на ЖК и най-накрая видях крачета и ръчички  Grinning даже ми помаха бубичката малка. Много хубаво, но като започнах да го питам за органите, за спина бифида, които трябва да види сега ми каза, че му бил стар апарата и трябва да отида в болницата /Дева Мария-Ветрен/ на частен преглед , даже ми предложи и БХС и МФ, цените бяха над 100лв. защото там на хубав апарат по-можело да се види нещо  Rolling Eyes Shocked при Бояджиев съм и за мамите от Бургас въпросче дали имат идея как са нещата там, защото чух добри неща за друго място, а за тази болница никой не е споделил. Притесних се и защото няколко нощи подред ставам да  Sick и от напъването получавам болки, споменах му и каза само, че не е добре.   Tired
Честито на виделите пишки и мишки  Mr. Green

# 614
които трябва да види сега ми каза, че му бил стар апарата и трябва да отида в болницата /Дева Мария-Ветрен/ на частен преглед , даже ми предложи и БХС и МФ, цените бяха над 100лв. защото там на хубав апарат по-можело да се види нещо  Rolling Eyes Shocked

Ами той направо си ти е казал да ходиш на частно и да му пълниш джоба  ooooh! Аман от такива лекари вече ...

Общи условия

Активация на акаунт