Отговори
# 270
Адрия, прясно мляко мислех да дам след РД, но днес купих домашно и сложих малко в крем супата. Надявам се да няма проблеми. Двете с Ния бяхме на гости 1 седмица при сестра ми и там и се развали режима, като се върнахме спеше няколко дни по 1 път на ден и беше все кисела, вече спи по 2 пъти като преди, даже повече часове и се събират, но тя много се изморява, вече доста върви навън и е като пребита като се приберем. Ще пусна снимки като довърша всичко, може направо от РД. Всъщност, туту пола хич не е трудна, може и без шев.

# 271
  • sofia
Ето ни и нас вече на една  годинка. Grinning
Снимка ще пусна в събота, когато ще духаме всъщност свещичката. Тогава ще имаме и гости.

За прясното мляко- още не съм го въвела, но в скоро време планирам, както и яйчен белтък. Но сега е на дневен ред рибата, от вчера го захранвам с нея.
За спането - все още спи по два пъти през деня. Понякога се случва и един път, но това по-скоро е изключение.
Ние още не сме си купили обувки, имаме само буйки. Той не проявява интерес да ходи, дори и хванат за ръце. Гледа да си седне на дупето и започва да лази. Може да спечелим конкурс за най-късно прохождане, а също и за ниски килограми. На 1 г. е 8,200кг.

А тези туту-та изглеждат много готини, представям си малките дами колко ще са красиви в тях. Да не забравите да сложите снимка да ви видим. (на проверката за правопис на думата туту ми предлага Тотю  Joy).

# 272
Кати, браво за изчерпателния списък от рожденици  Hug
Честит рожден ден на днешните мъници и от вчера на малка патерица на Мирта Grinning Спомням се какво беше точно преди година по това време ден по ден и натръхвам.

Сами засега не иска да ходи сам, само чака и двете ръце да ми хване за пръста и тогава потегля, но когато стане.. Лошото е, че вчера внезапно и двамата се заболяхме- дано е само хрема, но носа му тече като чешма и само ходя с помпата да дърпам сополи  Sad Дано бързо се оправи, че ще ни иде тържеството и чакането ми. Спа много лошо, но ми се струва че пак се започна заради зъбите и после стана хрема. засега има само 4 зъбчета. Кога видяхте най-голям зор със зъбите- за 5,6 или за задните?

Иначе засега най-много го впечатлява лампата, други номера и инструкции изпълнява от време на верме  Laughing

# 273
  • España (Плевен)

Честит Рожден Ден!
Ния, Калоян, Кристиан, Елиа и Никол.

И ние си стоим с мерките от предния месец. Започнаха зъбите да пробиват един по един и тя доста понамали яденето. Също така си се разхождаме доста.. Така ще е..
Мира, не съм разбрала, че Ния е проходила. Нещо съм пропуснала май..  newsm78  Mr. Green  Браво и Честито!
И аз искам да видя на всички празничните тоалети и най вече с туту полата/Мира  Wink/.
Адрия и вие ли сте проходили?  newsm78  Иначе за сушените плодове - не съм давала, но пр. мляко започнах от д. кухня.
Спим по един път на ден. Сутрин като стане и на обяд заспива в 13:30-14:00ч. Спи 2 или 3 часа. После гледам да е легнала около 21ч.

Решихме Рождения Ден да го отпразнуваме в Детски кът с няколко дечица. Вчера запазих датата. Нашия РД се пада точно в събота. Ще бъде от 17-20 часа. Утре ще ходя да оглеждам за торта. Но само ще гледам и то на няколко места.

Лека вечер...

# 274
КАТИ още не се е отпуснала самичка да ходи малката. Ритането на топката ли те подведе да си мислиш така ? Ние я държим за ръчичка и тя така рита.

# 275
  • Пловдив
Бързо включване от нас, дано не сте ни забравили!  Peace
Алекс вече ходи и даже тича - гони батко си по цял ден, не стои никъде седнал или легнал повече от половин минута, колкото и интересни играчки да му се предоставят, направо минута не ми оставя и нямам време да пиша никъде и нищо, сега реших да си открадна и да го оставя малко да си тича сам, въздух не ми остава на моменти... Последни мерки от 3ти април - 9300г и 79см, чакаме изследванията за годинката да видим каккви ще са и се подготвяме за РД и на двамата ни априлчовци - баткото на 19ти а Алекс на 24ти и избрахме 29ти. Трябва само тортите да се поръчат и да се изберат официалните дрешки за повода, иначе сме резервирали заведение с детски кът да се налудуват малките. Иначе
Имаме проблеми с очичките на двамата иначе - запушени слъзни каналчета на Алекс и съмнения за проблем при баткото, да видим какво ще успеем да свършим в тази насока, че ми е много притеснено... Някой ако има да сподели личен опит по темата ще ми бъде полезно!  Hug
За прясното мляко - чудя се дали да не захраня, просто защото се притеснявам батокото да не го направи преди мен, опитва се вече да дава на малкия от храната си и ако го изпусна да не го видя няма как да знам ако има обрив от какво е. Ние се кърмим още, но иначе яде колкото иска от нашата храна, малко са нещата които още не може да яде, само белтъка скоро го въведох и от месата не сме яле свинско , телешко и агнешко, кисело мляко също не сме яли, прясното се чудя, но ще е само опитване, умира да дъвче заради зъбите, ама още е много лаком и редовно набутва повече в устата , отколкото може да сдъвче. Последното което яде с апетит беше баница със спанак и извара ( домашна) и си облиза пръстите, а как се омаза с парчетата направо ... Ама се опитва стабилно да яде сам- с лъжица, с ръце, чак се сърди като не го оставя да бърка сам да си гребва, ама ще се жертвам този път, с баткото изпуснах момента на желание за самохранене и сега е много злояд и го мързи да си вдигне лъжицата повече от 1-2 пъти...
Олях се , а и ме зоват двамата палавника  smile3514

# 276
delilah_qk и моето мишле е много лакомо.Вчера и аз й давах да се храни сама с домашна баница с праз и понеже и двете ръце и бяха пълни , а си беше натъпкала устата с баница и изпадаха парченца и тя се опитваше да си ги набута с лактите . А ние с баща й седим от страни и й се смеем.
Днес водихме бебка в детската градина на кака й , да се видим с учителките , (в много добри отношения сме всички родители от бившата група и учителите ,бяхме си страхотен колектив и от време на време се виждаме , даже си празнуваме РД заедно)  и малката много хубаво си игра с децата на пясъчника , даже не искаше да си тръгва. Сега всъщност , като се оправи времето , по цял ден е на детската площадка и си играе с децата.
Диди , ако четеш темичката ни , няма да е лошо вече да махнем този мартенски колаж от първа страница.
Лека вечер мами.

# 277
Днес моето слънчице става на 1 годинка! Този ден вече е най-хубавия за мен Simple Smile
Честит рожден ден и на астралните близнаци! Бъдете живи и здрави дечица!

# 278
  • España (Плевен)

Честит Рожден Ден на Йони!
                      Да е жива и здрава!

Честит Празник и на Симона, Габриела, Калина, Симеон и Недялко!

Адрия, по топката се подведох явно.  Peace   Но дано скоро се похвалиш с първите самостоятелни крачки.
Аз я пробвам сама. Прави 4-5 и полита надолу. А като се е хванала за нещо друго и я викам към мен, не иска да се пусне или кляка и започва да пълзи до мен...  Mr. Green
delilah_qk, браво на твоето момче. От кога е проходил? И правихте ли му прощъпулник?

# 279
Честито на рожденниците  newsm59 newsm59 newsm59

# 280
  • sofia
Честит рожден ден на Йоанка!  party041
Да бъде много здрава, щастлива и голяма късметлийка!
За мама   bouquet

delilah_qk , браво на твоето момче! Много се радвам на дечица, които си хапват добре и дъвчат, най-важното.
Моето магаре само се дави, макар, че напоследък има напредък сякаш.

Adriya, и аз водих Емо в ДГ на батко му. И на него много му хареса при децата. Пък и учителката много хареса. За първи път го виждам с такова желание да отива при непознат, и даже да не заплаче. Но нека свиква, учителките на батко му се падат да поемат и нашия набор и ние ще сме там, първа писта. Grinning
 Кати, моят младеж също не може да се отпусне в ходенето. По-скоро няма никакво желание да го направи. То първо желание трябва, после ще станат нещата, но такова му липсва. Прави 2-3 крачки хванат за ръцете ми и сяда на дупе.

# 281
Честит рожден ден на Йоана и Недялко , желая им много късмет , здраве и щастие.

bvl , Ленито нека много да ви радват малките сладури.Честит празник мами !  

# 282
Честит рожден ден на Йоана и Недялко , желая им много късмет , здраве и щастие. ...
 bvl , Ленито нека много да ви радват малките сладури.Честит празник мами !  

Привет! Таман влизам колкото да почерпя за рождения ден на малкото ми съкровище! Много благодаря за поздрава Adriya и К А Т И!
Ето малко тортичка за наше здраве!
Честит рожден ден и на всички, които вече са закръглили годинката! Съжалявам, че не ми остава време да чета и пиша тук, но имахме ужасна зима и доста ангажименти и сега.
Бъдете всички здрави и щастливи от живота си!

# 283
Честити поредни РД на днешните пораснали бебета! Специални поздрави на майте им   bouquet

Ние се стягаме за утре, ще е за първи път лазарка  Simple Smile Имаме една стара носия още от прабаба ми, днес я подготвих, купих кошничка, фибички. Ще идем да ни дадат яйчица и да дадем поканите за РД.

# 284
Честит рожден ден на Пресиян на Mama Ivy и на Йоана на me4tatelka.

Общи условия

Активация на акаунт