Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 76

 • 78 443
 • 736
 •   1
Отговори
 • София
 • Мнения: 2 294

1. Кодовете дават възможност да се възползвате от различни бонуси при пазаруването си от сайта: безплатна доставка, намаление в евро, намаление в проценти, подарък.
Някои от кодовете съчетават два или три бонуса. Други пък се получават на e-mail чрез оферти,а други са от различни сайтове.

2. За да получавате оферти на e-maila си трябва да заявите такова желание при регистрацията си в сайта. Ако не сте го направили можете да се абонирате за оферти и информационни мейли за предстоящи частни разпродажби, намаления и т.н. За начало влезте в акаунта си в сайта. От падащото меню под името Ви изберете  M'inscrire aux newsletters . Като влезете в страницата за абонамент имате две опции: 1. Избирате да получавате оферти по мейла от Ларедут 2. Избирате да получавате оферти по мейла от партньорски сайтове на Ларедут. Като натиснете зеления бутон - Je valide mes modifications потвърждавате  изобра си.  След това се отваря нова страница и има 2 бутона, избирате сивия - Je reste abonee.              
Ето и подробно упътване за получаването на оферти - http://zonapromocode.com/la-redoute-poluchavane-na-oferti

3. Един единствен код можете да използвате в една поръчка.

4. Кодът, който сте решили да използвате, се изписва в празното поле под артикулите в кошницата срещу надписа Saisissez votre code offre speciale и натискате ОК или Enter.
- Ако кодът се е задействал, това моментално ще се отрази в кошницата Ви: ще Ви се намали сумата, ще ви се занули доставката, ще ви излезе допълнително  поле с подаръка най-отдолу след въведените артикули /в зависимост от бонусите, които дава съответния код/.
- Ако ви се появи червен надпис, това означава, че кодът вече не е актуален; че не се хваща на въпросния акаунт; че подаръкът е изчерпан, или ще е наличен след определен брой седмици.
- Ако след въвеждането на кода нищо не се промени в кошницата ви, това означава, че някое от условията на кода не е спазено.
- Ако решите да смените кода, който сте въвели трябва първо да натиснете надписа Je change/J'annule mon offre и след това да напишете новия в полето, в което сте написали предния и да натиснете ОК.

6. Повечето кодове имат условия за използване и не действат, ако те не са спазени. Кодовете имат срок на валидност, след който вече не действат. Има персонални кодове, които не действат при всички - действат само на акаунта, на който са получени. По принцип всички условия за използването на един код са изписани под картинката на самата оферта с дребен шрифт – дата на валидност, за кои артикули се отнася и т.н.

7. Ако един код дава намаление от 30% например, а в кошницата имате артикули намалени с 40-50-60 и т.н. % съответният код ви ги намаля с 30% от първоначалната ненамалена цена и следователно стойността им става по-висока от тази, на която сте ги сложили в кошницата си! Намалените вече артикули рядко могат да се намалят с по-голям % !

8. Цените се разделят на няколко вида - това можете да разберете, като след отварянето на някой артикул, въведете размер и цвят, под цената излиза надпис със съответния вид цена или никакъв - тоест безцветна. Или над снимката на артикула се вижда малка снимка на колекцията, от която е даденият артикул.
- PRIX ROUGE/червени цени/ - НЕ се повлияват от кодове.
- SHOPPING PRIX - - най-рядко се влияят от кодове /само в случаите, в които това е изрично указано условие на кода/.Артикулите, обикновено са посочени като такива под/над самата им снимка.
- PRIX VERT/зелени цени/ - много рядко се влияят от кодове. Трябва да е условие на кода.
- Безцветни - не спадат към останалите и са реално повлияващите се от кодове /стига да не са от определена колекция, която трябва да е условие на кода/.

9. Кодовете, актуални сега са за Пролет/Лято 2012 и  изискват наличие на такъв артикул в кошницата. Но има и такива, които се отнасят за дадена колекция или изключват такава /като TAILLISSIME, ANNE WEYBURN, AM.PM. и т.н. /. Затова обърнете внимание какъв точно е артикула, който искате да се повлияе от кода - в горния десен ъгъл, над снимката на самия артикул, след като отворите даден артикул има квадратче, което указва от коя колекция е той :
  Пролет/Лято 2012
 Есен/Зима 2011/1
 - Пролет/Лято 2011
 - Есен/Зима 2010-2011
 - Лято 2010
- Червения сектор/червените страници или т.нар.албанци - Les Aubaines/ е за стари колекции, които са вече намалени и периодично променят % на намалението им. Те Не се влияят от кодове.
 или  - артикули от сектор спорт с този знак НЕ се влияят от кодовете ако това не е изрично условие на съответния код.
- Nouveaute, т.е. най-новите стоки - артикул с такъв знак рядко се влияе от кодове.
- Еxclusivite , артикул с такъв знак също  рядко се влияе от кодове.
- артикули на SOLUTIONS MAISON.Трудно се повлияват от кодове и обикновено с малък %.
ИГРАЧКИТЕ И ЕЛЕКТРОУРЕДИТЕ рядко се повлияват от кодове - трябва да е условие на кода и обикновено е с максимум 30%. Често са PRIX ROUGE.
Колекциите на    не се влияят от кодове и много от артикулите не се доставят до България. Също така  и продуктите на не се доставят до България.

10. Пазаруването с референтни номера - полето за въвеждане на референтните номера е в кошницата , над останалите артикули.

11. Когато един код дава намаление в евро определена сума от друга /например, 20€/45€/ това означава, че трябва да имате артикули на стойност поне 45€ от ненамалени артикули от актуалната колекция, за да ви даде намалението. Има и такива, които изискват пък след отразеното намаление да има минимален остатък, за да дадат БД. Например,  ако даден код дава 20€/45€ и БД при минимален остатък 45€ - Това означава, че трябва да имате артикули поне за 65€ от ненамалени, да ви намали 20€, да ви останат 45€ и да ви даде БД. Трябва да се обръща внимание на точните указания и условия.

12. В случаите, в които дадения подарък е изчерпан - Epuise или ще бъде наличен след определен брой седмици, ще ви се появи червен надпис и няма да ви позволи да преминете към следващата стъпка и да направите поръчка, така че обръщайте внимание какво ви се изписва в кошницата след въвеждането на кода. Но има случаи, в които все пак може да се поръча с неналичен подарък. Така че си преценете как е най-изгодно и рентабилно за Вас.

13. Оферта, пратена на e-mail-a се публикува - след като отворите получения мейл - оферта, над снимката /или самата оферта/, над клиентския ви номер има изписан текст с дребен шрифт и линк grace а ce lien, кликвате и ви се зарежда нова страница със самата оферта. Линкът на тази страница копирате и публикувате тук и пишете самия код.

14. Ето и френски сайтовете, от които можете да си набавите код /някои от тях изискват регистрация/
1 2 3 4 5 6 7

При регистрацията си в първия трябва да изчакате /до няколко часа/ потвърждение на e - maila си с линк, през който да влезете. Деветият също изисква регистрация, но и след потвърждението на мейла трябва да влезете във форума за Ларедут. Всеки код е отделна тема, в която като влезете, трябва задължително да пуснете пост и едва тогава като се върнете на първия кодовете и ако има снимки - вече се виждат.

15. Случва се да начислят такса за доставка, въпреки, че сте ползвали код за безплатна доставка. В такъв случай пишете на Ларедут от контактната форма в сайта. Така че сами преценявайте дали да използвате кодовете или не! Никой не може да ви каже дали ще ви бъде отказана поръчката.

16. Най – евтините артикули, които дават БД са основно от секция Linge de maison – бели калъфки, хавлии, тривки, единични едноцветни чаршафи, цветни калъфки и т.н. Важното е да са от актуалната колекция.

17. Буквените кодове са еднократни, тоест могат да се използват само веднъж на акаунт. Те се получават след произволно налучкване на съгласни и цифри. Веднъж използван, подобен код изписва в кошницата този надпис - Ce code est inexistant. Merci de modifier votre saisie. и не може да бъде използван от никого повече. Може да се използва само по 1 код за даден подарък(от една серия) на 1 акаунт. Поради естеството на тези кодове, споделянето им става или в темата или на ЛС, зависи дали се налучкват лесно.

18. Много от долу публикуваните кодове може при вас да не действат,причините може да са много - да е персонален, да не сте нов клиент /има кодове само за нови клиенти/, да не сте спазили условието на кода и т.н. Единственото решение е да опитвате като всеки друг.

19.  Ако бутонът ОК не е активен при поставянето на код по метода COPY/PASTE, проверете дали не сте "пейстнали" и празен интервал, който  трябва да се изтрие и  натиснете Enter Ако пишете кода ръчно, бутонът е активен при изписването на последната 5-та цифра.

20. Новите условия за доставка до България са  с 25% такса обработка и доставка - 5.95 евро, която дори да премахнете с код в кошницата, се начислява на втората стъпка от плащането!

21. Можете да поръчате от  Ларедут  и с ПРЕВОЗВАЧ!  


ЗОНА ПРОМОКОДОВЕ


АКТУАЛНИ КОДОВЕ :

53090 53139 -25/39 € от к-я П/Л 2012  -20% от PRIX VERT. БД над 10 € и подарък - BOL VERT ET BLANC

52922 52949  -40% от к-я BLANC 2012; без БД; Подарък - BOL VERT ET BLANC

35041 53023 69000 69027 69124 -15/25€; БД над 10€. Подарък -  TAPIS D'EVEIL PARME Някои артикули от П/Л 2012 се намаляват от намалената цена!

27979 69078 -15/25€, БД над 10 €. Някои артикули от П/Л 2012 се намаляват от намалената цена.
31224 -20/29€  от к-я П/Л 2012 и БД над 10 €, без подарък.
35890  35971 35998 - БД над 10 €.
31348 53120  53147  -25/39 € от к-я П/Л 2012  -20% от  PRIX VERT. БД над 10 €, без подарък.
54267 54305 54321 54275 -20% от к-я П/Л на AM.PM. и БД и под 10 € с артикул от к-ята. Подарък - CADEAU BLANC.
54348 54852 - БД над 10 € от к-я П/Л 2012 на AM.PM.

С безплатна доставка:

35068   -30/55 евро от Е/З 2011 и БД над 10 евро.
40207 40412 - БД над 10 €.
45586  -30/70 € от колекция Пролет/Лято 2012 и  БД над 10 €.
47899   -30/55 € и БД без минимална сума с артикули от основния сайт.
52957   -20/50 € ; -45/110 € от колекция Пролет/Лято 2012 и  БД над 10 €.
52965   -20/50 € ;  -45/110 €   от колекция Пролет/Лято 2012 и  БД над 10 €.
35912  БД над 29€.


С платена доставка:

30198 -20/75 €  от колекция Пролет/Лято 2012, намалява и PRIX VERT!
30201 -20/75 €  от колекция Пролет/Лято 2012, намалява и PRIX VERT!
30228 -20/50 €  от колекция Пролет/Лято 2012, намалява и PRIX VERT!
30848 -20/75 €  от колекция Пролет/Лято 2012, намалява и PRIX VERT!
30252 -20/49 €  от колекция Пролет/Лято 2012, намалява и PRIX VERT!
30902 30929 30937 30988 30996  -25/59 €  от колекция Пролет/Лято 2012, намаляват и PRIX VERT!
47422 -40/95 € от колекция Пролет/Лято 2012.
53589 -30% от колекция Пролет/Лято 2012 на TAILLISSIME.
45888 45918 45969 45985 46019 -20% от П/Л 2012.

С подаръци:

54356 Подарък - SPA ETE TOT LE MATIN Намалява от к-я П/Л 2-12 на АМ.РМ. -20/70 €; -50/265€ и -90/300€. Няма БД!

60364 - Подарък - COCOTTE  taupe / vieux rose  - без намаление и БД.

33766 - Подарък - SAC PARME. БД над 10€.
68748 -30% от , БД над 49€ и подарък - SAC PARME

53597 53473 53538 53554 53570 - подарък - COLLIER CHAINE MULTICOLORE - без намаление и БД.
 
52221 - подарък - PLAT CARRE VERT ANIS GRIS CHOCO - без намаление и БД.

44881 44903 -30% от Е/З 2011 и подарък -  SAC A MAIN SAC BLEU CLOUTE  - без намаление и БД.

44970 - подарък -  SET ARGENT - без намаление и БД.

44857 -25% от П/Л 2012 и -20% от  PRIX VERT.  Подарък - SAC  GRIS ROSE  - без намаление и БД.

45306 Подарък - PARFUM  transparent  - без намаление и БД.
 

ПРЕДИШНИ ТЕМИ: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 11:40 от Evа

# 1
 • София
 • Мнения: 521
Ехеее, пу първа!
Еве, мерсииии  bouquet

# 2
 • София
 • Мнения: 4 520
bh6hb, wphpw,wn7nw - 20/29, sac rose

# 3
 • Мнения: 129
Стягащия колан който много получихте още ли се намаля и ако може линка?  Благодаря   bouquet

Ето линк:
http://www.laredoute.fr/vente-panty-push-up-micro-encapsule.aspx … 1&secintref=0

Правих всевъзможни комбинации да го намаля отново, но не успявам, а искам да поръчам още един по-голям №. Ако успееш да го намалиш, ще се радвам да споделиш с кой код успяваш   bouquet

31224 - 20/29 + БД

# 4
 • Мнения: 387
L'offre TTT33
est appliquée
20,00€ REPARTI
 
sac...


Eве ... Hug спретната ,красива и привличаща  Mr. Green както винаги тема  Hug
Благодаря   bouquet

# 5
 • Мнения: 581
Стягащия колан който много получихте още ли се намаля и ако може линка?  Благодаря   bouquet

Ето линк:
http://www.laredoute.fr/vente-panty-push-up-micro-encapsule.aspx … 1&secintref=0

Правих всевъзможни комбинации да го намаля отново, но не успявам, а искам да поръчам още един по-голям №. Ако успееш да го намалиш, ще се радвам да споделиш с кой код успяваш   bouquet

31224 - 20/29 + БД

     bouquet За Ева     Благодаря много   !
Ако нося дрехи 36 -38
s-m да си взема ли ?

# 6
 • Мнения: 1 319
Евка, мерси  bouquet

# 7
 • Мнения: 11 608
Еве, благодаря за темата и времето!  bouquet

20/29 с подарък - TD55D  PD55D  
20/29 без подарък - 123TT 321SS  

# 8
 • Мнения: 129

  bouquet За Ева     Благодаря много   !
Ако нося дрехи 36 -38
s-m да си взема ли ?

ами то това е най-малкият размер, така че или него или нищо Simple Smile

# 9
 • Мнения: 155
Ева, благодаря!   bouquet

jean droit rinse ref 4391233 à 14.99 и jean droit stone ref 4391241 à 14.99 вече работят.

# 10
 • Русе
 • Мнения: 315
Ева   bouquet  bouquet  bouquet перфектна тема  Hug както винаги!
Благодарим за снимките на подаръците  Hug
Много ми се иска отново кодчето 69000 и другите 15/25 да работят като първите 2 дни, че не успях да си пусна завивките за децата  Rolling Eyes

Редактирам се: Сега проверих отново завивките - намалят се! НО няма пълно щастие - ще са налични след 2 седмици  Sad
Couette synthétique anti bacté...
Ref :4838670
blanc
140 x 200 cm
Quantité : 1
     
35,00 €
     
-67%
soit
-23,50 €
     
L'offre 69000
est appliquée
15,00€ REPARTI
     
11,50 €

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 11:14 от rallii

# 11
 • Мнения: 43
Ева   bouquet  bouquet  bouquet перфектна тема  Hug както винаги!
Благодарим за снимките на подаръците  Hug
Много ми се иска отново кодчето 69000 и другите 15/25 да работят като първите 2 дни, че не успях да си пусна завивките за децата  Rolling Eyes
На мен в момента ми намалява тези от намалената цена:
http://www.laredoute.fr/vente-body-a-bretelles-bebe-fille-%28lot … 1&secintref=0
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-courtes-bebe-fille … 1&secintref=0
Еви огромни благодарности за страхотната и страшно полезна тема   bouquet
Благодаря и на всички,които помагат да пазаруваме изгодно   bouquet  bouquet  bouquet
Няма да изреждам имена за да не пропусна някой  Embarassed

Това поръчах току що:
1    Body naissance bébé fille
COCOON
6 mois - 67 cm
Ref:7217072
   3,08 €
1    T shirt manches courtes bébé f...
COCOON
9 mois - 71 cm
Ref:1177168
   2,66 €
1    Body à bretelles bébé fille (lot ...
COCOON
9 mois - 71 cm
Ref:1176730
   3,98 €
1    Body naissance manches court...
COCOON
9 mois - 71 cm
Ref:7217099
   2,22 €
1    TAPIS D'EVEIL
REDOUTE


   0,00 €

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 11:18 от mimi_lazarova

# 12
 • Мнения: 863
L'offre 33FKN
est appliquée
20,00€ REPARTI
 VOTRE CADEAU :
SAC


En stock
ROSE CREME
Quantité : 1

# 13
 • София
 • Мнения: 4 520
Работи си 69000,в предишната тема даже показах как маха 72% от първоначалната цена.Трябва да търсиш,защото не влияе на всички стоки,но това си беше още от началото.

# 14
 • Мнения: 554
И аз тук с благодарности към Евка и всички момичета споделящи находки и кодчета  Hug Heart Eyes Blush

Общи условия

Активация на акаунт