Баба Марта се задава- на февруарчетата здраве и късмет тя ще раздава! (43)

• 30 872
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Бобиш, Любезна пращам ви цялата си положителна енергия.

# 661
  • София
ДУ!  Grinning
Бобиш, изпращам ти безкрайна положителна енергия!  Hug
Любезнич, ич не съм наясно с ПХ-то и алкалните храни, но относно връзката на храната с кръвната група ш съ включа.  Laughing Значи аз съм от хората, които принципно не вярват на такива шамански истории, ама ся нали съм на диета и всеки ден се меря. Та, от всички храни, които по кръвна група са ми непоносими - качвам килограми, колкото и малко да хапна. Т.е. тялото ми не може да ги преработи или го прави много бавно. Така че се оказа, че връзката храна-кръвна група не е ептен за подценяване.  Peace Дано откриете какъв точно е на Тински проблема и да е нещо лесно-разрешимо!  Hug Hug
За проговарянето пак да се включа и аз с роднински случаи - малкия ми брат, дето хем е трето дете, ходеше на градина и т.н. и проговори на 5 години! Дотогава в речника си имаше само две думи.  Peace Ни на логопед е ходил, ни гявол. От тогава не е млъквал, ни на яве, ни на сън /той много бълнува/. Та дано и с нашите дечица всичко е наред и притесненията ни да са напразни. Абе винаги си спомням поговорката: "Да не ти се случва това, дето майка ти го мисли!"  Laughing

Моите са разхвърляни по градините, чака ме чистене, може и да поизлезна малко.

# 662
  • Варна
Ника и аз така като теб, не игнорирам връзката храна-кръвна група! Като четях за пръв път не вярвах, но реших да тествам и се убедих! Но поне от това което организма ми не може да преработи не съм му фен!  Laughing И че с 90 дневната винаги на белтъчния, ако ще 20 гр кашкавал да съм изяла или една пил. пържола ми се лепеше с +1-2 кг.

# 663
Момичета,моята пръци вчера вечерта се е хванала за котлона(работещ разбира се)и си е изгорила 3-те пръстчета,сега има мехурчета,да я водя ли на лекар да я мажа ли с нещо...направо незнам вече какво да правя...

# 664
  • София
Ради, аз бих я завела на лекар, да види колко дълбоко е изгарянето, де да знам.  Rolling Eyes Иначе май с Дефламол се мажеше, ако е леко изгарянето.  Rolling Eyes Доколкото знам, ако са мехури, те ще се напълнят с вода и вече лекар трябва да ти каже дали да ги спукате или какво да правите.  Hug

Сиянче, ти пак си добре - не обичаш това, което ти е несъвместимо с кръвната група.  Laughing Ми при мен е точно на обратно - любимите ми пържоли, ах майкооооу, са несъвместими. И други любими храни, мани-мани! Ама ги ям де, но веднага се вижда кофтия резултат.  Peace

# 665
Хайде сега по същество  Crazy
Бобиш, да улавят ред стиснатите палци и положителни енергии от наща къща  Hug
За кръвните групи, повечето инфо в нета е доста повърхностно, та сега търсим по-сериозна литература да видим как стоят нещата newsm78 И наче в нашето семейство нсички храни са любими и по много  Embarassed Но има логика, а също и Мартин до скоро не ядеше месо  Crazy Сега започна, понеже ние го "облъчваме" колко е вкусно и полезно  Crazy

За Радина, аз никога не съм използвала сапуни бе  newsm78 Просто обилно измивам с топла вода  Crazy Дали пък в ДГ не са я мили със сапун  Thinking но тя отрича да са й мили дупето там някога  Mr. Green и аз й вярвам, все мръсна я прибирам и си я измивам моменталически  Mr. Green Ама тя и не ака там ,та не се налага да я измиват,забърсват ("там не акаме" казва)  Thinking

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 13:36 от Любезна

# 666
Любезна, да ти дам още една алтернатива за сърбежа, за съжаление не особенно по-добра - глисти. По принцип при децата доста си виреят и това е основното оплакване. Стига да се установи че е това, мога да ти кажа евтино и ефективно лечение.

# 667
  • София
Любезна, в първа група няма начин да ги мият там, освен ако не е някакво състояние, разтекло се доземи.  Mr. Green Иначе би трябвало да ги бършат, ама кой кога се обадил, че ще ака, кой не...  Crazy За глисти сме проверявали големия заради подобни оплаквания - ака в гърне и чакаме час за излезнат гадините. Не излезнаха, но оплакванията продължиха. Направихме микробиология - чиста.  Mr. Green И вече на риск го мазахме с канестен /противогъбично/ и всичко му мина. Имаше обаче зачервяване, ти казваш, че при Дина няма видимо нищо.  Rolling Eyes

# 668
Ника, глистите ако ги чакаш да излязат на гърне ще има бая да си почакаш и никога няма да ги видиш. Те ако въобще можеш да ги видиш е вечер, преди сън, защото като е будно детето не излизат.

# 669
Ами Ника, аз и не очаквам да я мият Thinking Но защото имат плуване и ги "обливат" след това, знам ли  newsm78 Ще питам следобед как стоят нещата  Tired
Амии, най-лесното е, в други ден ще ходим да я ваксинират и нея и ще й пусна едно "аку" Оф, това е добре дошло на фона на нещо вагинално, макар,че ми настръхнаха косите  Shocked Как тъй глисти бре  Cry

# 670
  • София
Бръмби, личната ни каза така да направим, гърнето на тъмно и да поглеждаме дали излизат от акото.  Rolling Eyes Но ние и бездруго бяхме сигурни, че не е това, защото малко преди това му правихме рутинните изследвания за ДГ. А и един познат татко ни каза, че буквално червеите се виждали живи когато детето им акало в тоалетната. Та гъбички се оказаха при нас де.
Любезна, все го пропускам вашето плуване.  Crazy Да, случаят при вас е по-различен, може нещо от басейна, знам ли.   Rolling Eyes

# 671
  • offshore & overseas
То зависи кви са глистите, ако са острици, направо не е проблем това, права е Бръм, само да ги хванеш, лесно се елиминират.

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 14:49 от Мяуче

# 672
Привет момичета.
Моето момче от днес е с нова прическа сутринта рано рано го водихме на фризьормного слуша детето. Wink
Вчера ходихме да му купуваме тоалет за РД,днес път свещички и фойерверки,абе подготвяме се малко,по малко.
Любезна дано да се оправяте,стискам палци.
Боби fingerscrossed
Ради по-добре я заведи на лекар,да си по-спокойна.Дано да не е дълбоко изгарянето.
Лек ден!!!

# 673
  • София
Здравейте,

аз редовно 4ета, но не пиша  Mr. Green

Тръпки ме побоха с вашите глисти, забравям какво съм 4ела..

Купих и аз инфлудиц и е дам на Марти за сополките, добре че аптекаря ми каза как се дава, 4е се притесних как ще го глътне, то пък се смуче  Crazy. Дове4ера сме при Мустаков да се изкаже Grinning

Бебето не знам какво е, 4ак на 27 ми съм Simple Smile Не съм ка4ила нищо, падат ми гащите, а си ям прили4но, напоследък и сладко по малко! Crazy Blush

Любезна може да е от басейна, хлорирана вода , пусни си изследвания и готово, ще разбереш, не вярвам да има глисти, по скоро или сухота или някакви гъби, което също се съмнявам, но не изклю4вам, басейните са развъдници. Стискам палци скоро да разберете и да оправите проблема Hug Hug

Ради Заведи я на преглед, може да се ока4е по дълбоко изгаряне! Аз поне бих завела Марти веднага, ако трябва и в пирогов. Hug Hug Дано бързо да мине! Praynig

# 674
  • Burgas
Здравей те!

Стискам палци за всички които имат нужда!

Любезна или е от басейна или от праха с който переш,пробвай да й изплакваш гащичките с вода след изпиране. И аз мойте деца не ги мия със сапун само с вода.

Аз пък днес ходих да си лея куршум, последно време като сме в колата много се стряскам, все си мисля, че ще се блъснем или ще блъснем някой. Бабата взе че позна, аз нищо не й казах, а тя след като ля куршума вика от кола си се уплашила, някой е щял да ви блъсне  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт