Голямото ми момиче не е плакало въобще
Даже госпожата и лелката си говорили,че сигурно често е оставяна при баби.Като и казах,че те са първите дето я гледат доста се учуди.Отидох да я вземам аз на обяд,нашта ми каза здрасти и влезе пак в групата.Не искаше да си тръгва
Казаха,че е пишала и в пампито и на гърне.Била и закусвала и обядвала.Разбира те ли,направо камък ми падна от сърцето като я видях колко е ентусиазирана
Дано и утре е така!Теди дано малката се оправи от тия обриви и повече не се появяват!
Ники успех с автобуса!На Сияна и е голям кеф

Ел видя ли,че всичко си му е наред на детето!Скоро устата няма да можеш да му затвориш
Много интересни неща си написала!Ла видка те всички май слушат на градините,пък вкъщи им избиват чавиите

Камбанчо страхотно ти е момчето

Юхче дано се оправите бързичко!
Викам си, ако не излезем от кабинета с аутист ще е чудо
Това в кръга на шегата..
И да не го насилвам да говори (това го правя от известно време
), реди пъзели от 4-5 месеца, не гледа ТВ като се храни и има интерес към храната, в яслата говорят едно през друго децата (тя не), въобще май всички заръки на вашия лекар изпълнява и то отдавна. Но не говори.
Подозирам, че за браво-то се изпусна просто без да иска и се учуди колко близо до оригиналното е и продължи да го казва и то с охота (аз естествено постоянно я прилъгвам 

Между другото казва "Р" доста ясно, съвсем скоро ще го казва по-добре от мен (аз не мога
). Е, вероятно в думи ще е много по-различно, но все пак... 

Надявам се да не се тръшне нещо, че до сега само в кола се е возил.