Баба Марта се задава- на февруарчетата здраве и късмет тя ще раздава! (43)

• 30 874
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Плевен
Честит рожден ден, Амели. Да си здрава, много игрива и ти желая да изживееш истинско детство. Весел празник!

# 91
Честит Рожден Ден на Амели.Желая и най-незабравимото детство изпълнено с много игри и усмивки. bdbaloni
Стар иПоняког а-имате си страхотни дечица,много са лъчезарни.

# 92
Ууу, разкошни тези Стас и Ани, беее! Прекрасни дечица!  Heart Eyes Hug Мяу, ти пък хич нямаш от какво да се срамуваш- Люс и Кали са чаровници и си го знаеш- недей скромничи!  Wink И успех в търсенето на докИмента!  Hug
Иринче, влюбих се в подаръка на Диди.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Откъде ги намирате такива хубави неща? Ще ми се и аз да имах време да се ровя и да купувам на моите деца такива прекрасотии. С кеф да си играе с него сладкото масльонче.
Hug

Та, свекървата заминава на 07.03. През април ни вика за Великден с Ники за седмица на гости в Цюрих. Не знам какво ще измислим, Ния суче и не ми се оставя. Накрая може и с нея да отидем, ама ми е малко притеснено- аз самата досега не съм се качвала на самолет, камо ли с бебе, Ния е ревлива, количка, багажи... Ще го мислим... Че и паспортите ни изтели през януари... Баси! А тъй ми се ходиии! Никога досега не съм била в чужбина...

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 12:07 от Таньорчето

# 93
  • offshore & overseas
Mr. Green

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 15:54 от Мяуче

# 94
Танче, Танчеее... какво беше "И Чукча е човек". Давай и децата бе, да ги взима даже и да ги извежда на разходка, ти отиди на фризьор, маникюр, нещо да си полекуваш нервите. Карай я да ти чисти, казвай и какво искаш, не я чакай сама да се сети. Зарежи тая ревност и като има желание гледай ти малко от малко да починеш, че затова което правиш в момента накрая тиквен медал ще получиш и сама ще се чудиш що си била такава будала. Hug

# 95
  • Варна
Привет,

Днес е много хубаво времето при нас, успях да свърша някоя друга задача, въпреки че не успях планово да свърша всичко! Но поне и се по разходих и мартеници купих, снабдих Павис с нова образователна игра и съм доволна.

Sunny Sky доста по добре е Павчито, нослето му не е така запушено, кашлица уж беше спряла, но снощи пак беше лаеща, абе ще му мине! Simple Smile

Гери този Томов само съм го чувала че е от екипа на Божинова която е шеф там където сте ходили, но нищо повече. Ако нещо те интересува за детски невролози или изследвания свързани с това ми пиши на ЛС. Надявам се всичко да се оправи при вас.  Hug

# 96
  • Burgas
Здравей те и от мен! До сега бяхме по разходки с Моника(нали Ивето е на ясла,а учениците на училище) бях забравила какво е да излезеш с голямо дете на рзходка, те си играят ние си седим спокойно,приказваме си,кафенце и така добре ми се отрази, а и времето слънчево.

Честит рожден ден на Амели, да е здрава,щастлива и усмихната!

Стас и Ани са страхотни  Hug

Днес и мойто майче има рожден ден, да ми е жива и здрава.

# 97
  • York
Таничка, нищо не ви пречи да пътувате с Ния  Peace И аз не се бях качвала на самолет, но виж до къде летях и то с шугавата Анета на ръце  Mr. Green Ако имате възможност, отивайте! Детенцето по никакъв начин няма да ти попречи да се насладиш и на пътуването и на престоя  Peace А и полета до там е някакви си 3 часа предполагам  Wink
Сега като бяхме при родителите ми за тези 50 дни бабата е била с нея сама за има няма 20 часа общо - просто не изявяваше желание и всеки път съм и казвала "оставям ти Анета"  ooooh! Не се поддавай на ревност и притеснения, дай възможност на бабата да се научи да гледа Аля без да си наоколо Wink

# 98
Честит рожден ден на Амели!

Танче дано успеете да идете на екскурзийката Peace
Звездичке прекрасни снимки на рожденниците Heart Eyes
Я да ви питам,колко пари ви излязоха изследванията за яслата?

# 99
  • Burgas
Изследванията за яслата ги направих с направление(само за васермана нямах) чревни-4лв,кръв и урина-2лв, а васермана е между 4 и 8лв зависи от лабораторията.

Мойто дете не иска да яде на яслата,нищо само хляб и закуските от време на време  Whistling най-лошото е,че вече втори ден и вкъщи отказва каквито и да е супи и манджи, което почна да ме притеснява, дано е само временно. А за другото в яслата няма проблем, не плаче, спи спокойно, без памперс е.

# 100
newsm59 newsm59 newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСА АМЕЛИ,МНОГО РАДОСТ И ЩАСТИЕ
Танче докато не и кажеш тя няма да знае какво искаш,все пак предполагам че не може да чете мисли,тала ще и кажеш няколко пъти и после вече ще се научи,давай и Аля ,нека да я разхожда,занимава и така ще се сближат, и на теб ще ти олекне,да се занимаваш само с едното дете,и малко ще си починеш Hug Hug Hug
и при нас беше топло и излезнахме навън,роси ходи на ледената пързалка,а с габи бяхме в парка
тези дни габи нещо отказва яденето,но причината май са пробиващи зъби
дано вече да се стопля,омръзна ми този сняг

# 101
  bouquet

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 12:00 от Любезна

# 102
  • София
ДВ!  Grinning
Честит рожден ден на сладката Амели! Да е здрава и щастилва!   bouquet

Танюшке, според мен след като сте се уговорили, че ще и казваш какво конкретно искаш от нея - тя много правилно не подема инициативата да върши нещо на своя глава, та ако ще едни чинии да са.  Peace Аз не обичам да ми се бъркат в домакинството, затова съм казала да ме питат, свеки като дойде не пипа нищо без да ме пита и така ми е по-добре.  Peace За децата нямам проблем - след като се накокошинихме няколко пъти, разбра как точно искам да ги гледа и вече ги оставям без проблем, слуша жената.  Mr. Green

Бързо оздравяване на всички болни!  Hug
И Максето се опитва да се сополясва тук, да видим.  Mr. Green

Срам, не срам, ама още не сме учили цветовете с Макси.
 Blush
Боби на тая възраст ги разпознаваше без проблем /показваше при запитване, нали не говореше/. Иначе на малкия му дай книги и писалки, голямо четене и писане пада.  Laughing

# 103
Аник, как пък никой не те отрази... Crazy
Честит празник на майчето ти! Да ти е живо и здраво и много да помага!  bouquet

Танче, взимай си принцесите и хич не му мисли! Peace
Стискам палци да заминете. Имаш нужда малко да се разсееш, да смениш обстановката, да вдишаш въздух на бяла държава! Дано, дано, дано! Flowers Four Leaf Clover

Неяденето на дечицата, предполагам, е от зъборастеж. Hug

# 104
  • Burgas
Аник, как пък никой не те отрази... Crazy

На и аз това се чудя  Crossing Arms  Grinning
Досега сме нямали проблем с яденето дори когато и никнат зъби, може малко да й се е губил апетита ама така пък нищо да не иска не е било.

Общи условия

Активация на акаунт