Баба Марта се задава- на февруарчетата здраве и късмет тя ще раздава! (43)

• 30 864
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Уф, ще пускам секрети аз всякакви... то се е видяло  Rolling Eyes
Макар,че в края на Октомври й правих последно "проверка" заради ДГ  Rolling Eyes
Аз заради проклетата алергия съм много внимателна с прането, въртя един оборот без прах за по-сигурно  Confused
Все трябва да има по нещо да ме трови, то аз сама си го намирам де  Rolling Eyes
Благодаря Ви за идеите дами   bouquet

# 676
# 677
Здравейте,
ей,златни палци имате HugРеши ни се сериозният проблем,от който зависеше работата на мъжа ми,че и бъдещата моя,ако той ме наеме WhistlingИма толкова завистливи и алчни хора,които могат да сринат постигнатото с толкова усилия за няма нищо Tired
Както и да е,сега ще си имаме едно наум и ще очакваме проверки и лоши изненада,дано не съм права Praynig
Любезна,много ми прилича на гъбички,а и като написа и че ходи на басейн,едва ли е нещо по-сериозно,щом няма зачервено,ранички или нещо друго,с адекватното лечение бързо ще се оправи PeaceДруго,което се сетих,с отвара от смрадлика може да я обливаш,със сигурност ще облекчи сърбежа Peace
За паразитите,остриците излизат,когато детето е в покой,най-често вечер и нощем и тогава предизвикват основно сърбеж и могат да се видят по-бельото,а за аскарите,ако са много както е писала Мяу могат да се видят,но ако не са се размножили прекомерно излизат след употребата на медикаменти.
Ради,заведи Аля на лекар,макар че аз не заведох Марти след като си беше изгорил ръката на печката,напръсках го веднага след като го видях с пантенол-пяна,това имах,след това го мажех с мехлемче,направено от една комшийка на село,сравнително бързо се оправи.
Аник,честно казано много не вярвам в такива работи,но ако си внушиш,че помага със сигурност ще се чувстваш по-спокойна и по-добре.
Бобиш,стискам палци и аз Hug
Е,Сашкова,да ти завиди човек,ние дето не сме бременни ни отесняват гащите,а ти ще ги загубиш WinkЧакаме с нетърпение да не кажеш пола Mr. GreenНай-важното в крайна сметка е да сте добре с бебето,а какво ще е и колко си качила са подробности,поне аз така мисля Peace
Болните да оздравяват и аз съм от тях,днес хвърлих малко вируси в Бюрото по труда,ами какво да направя като ме викаха днес за подпис CrazyОще в събота усетих,че се разболявам,ама не взех нищо,чак снощи си разтворих упсарин,така е който не се спира.Ама в Русе ми беше паднало да излизам  по 5-6 часа без дете Mr. Green
Камбанчо,честита прическа на Дани,за пръв път ли го подстрига?Стягайте РД,че чакаме снимки Grinning

# 678
Ами за пръв път,това му е 4-то подстригване в живота Joy

# 679
Ей ме.Хубаво стискате палци,ама се оказа,че съм се заблудила.Бих километраш и се стисках напразно.

# 680
  • София
Любезна, и аз като спомена басейн се замислих. Thinking Дано нищо да и няма !

Ей, тоя инфлоцид е голяма работа. Аз съм почти сигурна, че се разминах. От вчера смуча и няма никакви симптоми вече. Вчера усещах, че гърлото ми не е в ред. Ясен и той джвака ама такава кашлица има ooooh! Само инфлоцид и витамин Ц пие + проспан. Толкова ми е нервно за утрешната консултация, че място не мога да си намеря. Няма да ви занимавам повече Stop ама се чудя и се гледам (от страни) каква съм кукувица. За всяко нещо ако се впрягам така покрай Ясен. Предполагам, че като изляза сред хора ще се оправя.

Тоя Инфлоцид е хит в темата сега, помните ли едно време Цитросепта как беше на мода Laughing

# 681
Ел стискам ти палци.Дано всичко е наред,та да се поуспокоиш малко. fingerscrossed

# 682
Здравейте! Hug
Ради как е Али днес?
Любезна дано не е нещо сериозно!Наистина може и от басейна да е..
Ел дано всичко на прегледа мине както трябва!Ще видиш,че на Яско нищо му няма HugМоя кумец е проговорил на 4-5 години.Обиколили са всички възможни лекари.Сега не му млъкват устата Simple Smile
Камбанчо честита ви прическа!
Малвинкастискам палци нещата да ви се подредят Peace
Аник дано премине уплахата  Peace
Сияна утре тръгва на ясла!Днес купих и последните неща и вече всичко е готово.Една камара глупости искат-термометри,препарати,два чифта дрехи....Стискайте палци и за двете ни....

# 683
  • Бургас
Аз да не остана по-назад купих един блистер Инфлуцид.  Mr. Green Леко е хремава,ама капя сребърна вода и да чукна на дърво, мина й.  Peace

Чета,чета,ама не ми се пише.  Sad

Ел, Пухи,стискам палци да чуете добри новини за Яско и СискаHug Hug

# 684
  • Burgas
Пухи стискам палци всичко да мине по мед и масло  Praynig

Деси що не ти се пише?

# 685
  • София
Ел, от тогава, та до ден днешен мъжо си цери всичко с Цитросепт.  Laughing Че и Боби го научи да го пие.  Laughing
Пухи, при Максо се оказа, че баш два ката резервни дрехи му трябват в някои дни - той все още се капе, олива, че и понякога като пишка си опикава дрехите... Стискаме палци и ще чакаме утре да кажеш как е минало!  Hug

# 686
Благодаря Ви момичета  Hug
Днес не е имала сърбеж, беше и чиста,което ме навежда на мисълта,че просто от лоша хигиена  Crazy Аз дето казах,че не е акала в градината, тя точно па днес я е свършила тази и си личи по гащите  ooooh! Не казала на госпожата  ooooh! Тя е срамежлива и дори мен не иска в тоалетната, само брат си допуска ... Но така или иначе ще пуснем секрети,че  Мяукиният пост ме втрещи направо  Joy
Аз да ви кажа,че Марто в Неделя ми наби такава глава в десетката,че не мога да си пипна носа от болка, синьо-червен е и съм основната атракция по площадки и магазини  bowuu Ма никой не смее да пита  hahaha

# 687
сполай ви, нежни дами  Hug

аз днес съм като смачкан охлюв /заимствам от далчето Wink/, че мамчето си тръгна сутринта  Rolling Eyes. почти месец беше при нас, ама то като свикнеш по-кофти са разделите след това. малката като се събуди ходи да я търси в нейната стая 'баба, баба? няма-а-а?' мноо' сА спекаФ, ама Ше ми мине, 'де Ше ходи. след 3 седмици ще дойдат баща ми и сестра ми, да караме празниците заедно, ама друго си е майчицата, м? Simple Smile
Амели тотално забрави бибероната, заспива си сама без да я търси и кърменето се върна в рамките на нормалното - вечер преди да заспи и сутрин, ако зарита от глад. много съм щастлива. ся се заемаме с гърнето пак.

любезна, моята щерка е предразположена към инфекции от бебе още. педиатърката ни й изписа един сапун специално за тази зона и откакто го ползваме нито се е подсичала, нито зачервявала. на самият сапун пише, че е за момичета от възраст 0-12 г. стига да не се касае за глисти, гъбички и пр. може това да помогне.
ради, Алето как е? рожбичката, как ли е плакала Sad добре, че забравят бързо.
ника, извън темата, Embarassed но халва може ли да се яде по време на режима? и ако да, кога?
сашкова, мисля си, че ще си имаш принцеса, таквоЗ усещане имам  Peace

отивам да обърна внимание на дребната, до скоро, надявам се  Hug

# 688
puhich,Amelie по-добре е Алята,боля я явно още щот не иска да хваща с тази ръка,има си мехурчета,ама ще мине къде ще ходи...

puhich-стискам палци за градината...
Ел на теб за прегледа...
Мим-дано при Ради да е било нещо моментно...

Съжалявам ако съм изпуснала някои...това за сега от мен,лека вечер...

# 689
  • София
Амели, халва може за вечеря във въглехидратен ден.  Peace Я кажи за този сапун, че ме заинтригува, единият ми е склонен към инфекции в тази област.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт