И ние си влачим едно "дерматитче". Зимата се проявява и е по бузите, понякога има грапавини по ръцете и краката. Лятото бях забравила този проблем и го къпех с най-различни бебешки сапуни. Сега като се появиха пак се сетих, че една от кожните каза да го къпем само със Себамед. Взех пак сапун и шампоан и се подобри. Шкафа ми е пълен иначе с различно мазила. Бързо да се оправяте!Ради, как е Алето? Бързо ще и мине, дано да не е много сериозно

И при нас дисциплината е на 6 когато съм сама с Ясен. Сготвено, подредено, детето изкъпано и приспано в 9. Като сме с мъжо е голям лудница. Точно като при Ника
При логопеда мина много добре.Доволна съм и по-спокойна. Ясен се развива нормално за възрастта си с изключение на говора, който на тази възраст трябва да се е появил спонтанно. При него не се е получило и може да има много причини, но за сега не се очертава да е голям проблем. Даде ми насоки какво да направя за да му помогна и какво да не правя. Много полезно ми беше.

Ще го преследват мадамите! 

Нямо само аз да съм лудата с дете в автобуса сутрин в 7,30 и вечер в 17,30
Сутрин аз пътувам 6 спирки в едната посока; после пътуваме от там до нас с една мама, чието дете е в нашата градина; вечер се засичаме отново - те на нашата спирка, за да се прибират, аз към техния блок, за да си вземам чавето ..., а можеше да е по-лесно
И да не го насилвам да говори (това го правя от известно време